Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! DIY 40cm-140cm Metāla Nomaiņa Ķēdes Plecu Siksnas Somas 8mm, Zelta, Sudraba, Gun Black, Apšuvuma Bronzas Soma Rokturi Skatīt lielāku

DIY 40cm-140cm Metāla Nomaiņa Ķēdes Plecu Siksnas Somas 8mm, Zelta, Sudraba, Gun Black, Apšuvuma Bronzas Soma Rokturi

€6.38

-33 %

€9.53

Jauns produkts

Modeļa Numurs 40cm, 60cm, 80cm, 100cm, 120cm, 140cm
Veida Metāla Dzelzs sakausējuma
Izmantošana Mazo un Vidējo Somas
Materiāls Metāla
Svars 60g-220g (Approx)
Krāsas Zelts, Sudrabs, Gun Black, Apšuvuma Bronzas
Veids Rokturis
Zīmola Nosaukums Maxis Opia
Platums 8mm (Approx)

DIY 40cm-140cm Nomaiņa Metāla Maku Ķēdes Rokturi 6mm Zelta, Sudraba, Ieroci, Melns, Bronza, Pleca Soma, plecu Mazo Rokassomiņas 120cm Plata Maisa Siksnas DIY 40cm-140cm Zelta, Sudraba, Ieroci, Melns, Bronza 16 mm Metāla Ķēdes Plecu Siksna Rokturi Lielas Somas DIY Garums!10mm Zelta, Sudraba, Gun Black Metal Nomaiņa Ķēdes Plecu Crossbody Soma, plecu Somas Maku Rokturi DIY 40cm-140cm Zelta, Sudraba, Ieroci, Melns, Bronza 12mm Metāla Nomaiņa Ķēdes Pleca Soma, plecu Somas, Maku Rokturi DIY 40cm-140cm Melna PU Ādas Maku Rokturi 11mm Nomaiņa, Metāla, Zelta, Sudraba, Bronzas, Gun Black Ķēdes Pleca Soma Siksnas DIY Metāla Nomaiņa Ķēdes Pleca Soma Siksnas 9mm, Zelta, Sudraba, Ieroci, Melns, Matēts Bronzas Somā Maku Rokturi Augstas Kvalitātes 120cm (DIY 40cm-140cm), Zelts, Sudrabs, Lielgabals Melns, Bronza 8mm Metāla Rezerves Ķēde Pleca Siksna Soma Rokturi, Siksnu 120cm (DIY 40cm-160cm) Metāla Rezerves Ķēdes, Pleca Soma, plecu Mazo Rokassomiņas 6 mm, Zelta, Sudraba, Gun Black MakuRokturi

Padomi:

1、Ķēdes ir smagi, piemēroti maziem un vidējiem somas.

2、kopējo garumu ietver skavām.

Padomi 1)krāsu skavām un var nedaudz atšķirties no metāla ķēdē. 2) Ķēdes tiek veikts manuāli, tā var pastāvēt nelieli skrāpējumi . 3) kopējais garums ietver skavām. 4) Krāsas un izmēra, dažādu ražošanas partijas, var būt nelielas atšķirības .Lūdzu atļaut noteiktas novirzes. 5) Sakarā ar handwork un dažādām mērīšanas metodēm, ilgumu, katra siksniņa ir aptuvena , nav 100% accuarate.

Iepirkšanās

1)1cm=0.39 collas, 1inch=2.54 cm

2) Kopumā pasūtījumi tiks apstrādāti un nosūtīti 2-6 darba dienu laikā.

3) Lūdzu, aizpildiet lai pilnīgi, kā arī jūsu vārds, otrais vārds,uzvārds,sīki adrese,pasta indekss,tālruņa numurs,utt.

Sūtījumu

1) 7-35 darba dienas, ir atsauces kuģniecības laiks ar China Post Air Mail.Tas var būt ātrāks vai lēnāks dažkārt.Mēs ceram, ka jūs varat saprast.

2)Bezmaksas piegāde uz lielāko valstīm caur China Post Air Mail, un ePacket uz ASV, Krievijā, Ukrainā, Austrālijā, Kanādā un LIELBRITĀNIJĀ.

Nodokļu jautājums

1) pēc pasūtījuma no nodokļu maksāšanas, mēs deklarē zemes gabalus, vērtē mazāk vai sadalīt mazākās.

2) Svarīgi, nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.

Garantijas un Pēc pārdošanas pakalpojumus

1) jebkura iemesla dēļ, ka jūs esat neapmierināts ar savu pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu to.

2)Ja ir saņemta nepareiza,bojātas vai preci, kas nav tā, kā aprakstīts, lūdzu, sazinieties ar mums, lai daļēju/pilnīgu atmaksu vai nomaiņa pie mūsu izmaksām.

Atsauksmes

Mēs uzskatām, augstas kvalitātes produktus un jācenšas panākt, lai 100% klientu apmierinātību .Lūdzu atstājiet mums positvie un 5-zvaigžņu atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar produktu.Mums būs ļoti appreciated.

Tagi: ķēdes zelta rezerves, big pack mugursoma, soma ķēdes siksna, somā gara siksna, sprādzes niķeļa, soma, siksna, , arktikas reģiona mednieks, tilts savienotājs, soma gara siksna, soma metāla rāmis.

Uzrakstīt recenziju

DIY 40cm-140cm Metāla Nomaiņa Ķēdes Plecu Siksnas Somas 8mm, Zelta, Sudraba, Gun Black, Apšuvuma Bronzas Soma Rokturi

DIY 40cm-140cm Metāla Nomaiņa Ķēdes Plecu Siksnas Somas 8mm, Zelta, Sudraba, Gun Black, Apšuvuma Bronzas Soma Rokturi

Saistītie Produkti