Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5.0 collu Skārienekrānu, lai Doogee X55 Sensors Digitizer Priekšējā Stikla Doogee X55 Ārējā Lēca Touch Ekrāns Doogee X55 Skatīt lielāku

5.0 collu Skārienekrānu, lai Doogee X55 Sensors Digitizer Priekšējā Stikla Doogee X55 Ārējā Lēca Touch Ekrāns Doogee X55

€3.98

Jauns produkts

Veids Touch Screen
Modeļa Numurs Par Doogee X55
Kvalitātes Kontrole Pārbaudīti Pa Vienam
Ekrāns ≥5"
Zīmola Nosaukums CTP PhoneParts
VIETA ORIĢINĀLS Guangdong Ķīna (Mainland)
Kvalitāte 100% Brand New
krāsa Melns&Balts

5.0 collu Skārienekrānu, lai Doogee X55 Sensors Digitizer Priekšējā Stikla Doogee X55 Ārējā Lēca Touch Ekrāns Doogee X55

Cienījamais klients: Mēs piedāvājam pakalpojumu, gan krievu, gan angļu valodā.Jebkuru jautājumu pls sazinieties ar mums.Mēs vienmēr esam šeit, lai palīdzētu jums!!!Funkcijas: 1. Kvalitātes kontrole: Visi Mobilo Tālruņu lcd ekrānu un touch displeju montāžas pārbaude mūsu profesionālo QC komanda 2. Iepakojums: iepakojumā touch screen ir antistatiska maisiņa, tad ielieciet burbulis, soma vai maza kaste 3. Piegādes laiks: izpildes laiks ir 3 vai 5 dienas 4. Produkts modelis: Mēs piedāvājam visa veida rezerves daļas, mobilo telefonu un planšetdatoru 5.Ražot garantija : mēs piedāvājam 6 gada garantiju

Q: Garantijām?

A: Visi produktu 6 Mēnešu garantija.

B:Katru produkti ir pārbaudīti darba arī pirms nosūtīšanas,Lūdzu, sazinieties ar mums 3 DIENU LAIKĀ pēc tam, kad saņem gabala, ja jums ir neapmierināti ar produktu (Reāli attēli un citi pierādījumi jāsniedz),mēs piedāvājam jums Nomaiņa/samaksāto naudu, ja prece nav kā aprakstīts.

C:Katru produkti ir pārbaudīti darba arī pirms nosūtīšanas,Lūdzu, sazinieties ar mums 3 DIENU LAIKĀ pēc tam, kad saņem gabala, ja jums ir neapmierināti ar produktu (Reāli attēli un citi pierādījumi jāsniedz),mēs piedāvājam jums Nomaiņa/samaksāto naudu, ja prece nav kā aprakstīts.

D:Lai Nomaiņa, atpakaļ nosūtīšanas maksa būs jāmaksā Pircējam, Gan Pārdevējam būs jāmaksā nomaiņa piegāde.

Q: Kā noteikt, kurš no Ekrāna daļu jums ir nepieciešams, lai jūsu ierīci?

A: LCD Tikai: Ja attēla zem stikla ir sadalīti, un touch panelis NAV, tad jums tikai nepieciešams, LCD.

B:Touch Screen Digitizer: Ja top touch panelis vai stikla virsma ir ieplīsušas vai deformējušās, bet attēls, zem tā ir labi, tad jums ir nepieciešams tikai Touch Panelis.

C:Pilnībā Ekrāns ar Touch Paneli un LCD: Ja top touch panelis ir sadalīti, un lcd attēls ir vai nu melns šķidrums vai krekinga jums ir nepieciešams pilna ekrāna.

Q: Kāpēc jums vajadzētu Uzticēties M-jaņ?

A: Mēs pārdodam tikai augstas kvalitātes produktiem, klientiem nav jāuztraucas par kvalitāti mūsu produktiem.Mūsu priekšrocības ir Labas kvalitātes un Top pakalpojumu.Mēs esam godīgi/atbildīga un Profesionāla Komanda.

Q: vai tā Var tikt nosūtīti uz manu valsti?

A: Mēs varam nosūtīt priekšmetus, 99% pasaules valstīm.ja jūsu valsts nevar atlasīt no www.e-jump.lv , pls Sazinieties ar mums.

Q: Kā Risināt problēmas?

A: jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai gan www.e-jump.lv ziņu centra vai Citas metodes,(whatsapp/wechat 0086-15915951034) utt...Jūsu Apmierinātība ir svarīgākais, kas mums ir atrisināt savas problēmas arī.

Par Mums

M-Yang STARPTAUTISKĀS TIRDZNIECĪBAS LIMITED (www.m-yang.net) tika dibināts 2010. gadā, ir bijuši iesaistīti pārdošanas inteliģentu produktu.smart mobilo telefonu detaļas(lcd displejs,touch screen,flex kabelis,mājokļu,aizmugurējais vāciņš priekš iphone,Samsung,Lidot,Huanwei,xiaomi,meizu,lenovo,Digma,explay,bq utt.) un auto kamera(DVR)pārdošanas.

Tagi: ofseta plates, doogee x55, gto 52, doogee x5 oriģinālā skārienekrānu, doogge x55, huwawei p 20, par x55, doogee x55 touch panel, doogee sensors, ofseta printeri.

Uzrakstīt recenziju

5.0 collu Skārienekrānu, lai Doogee X55 Sensors Digitizer Priekšējā Stikla Doogee X55 Ārējā Lēca Touch Ekrāns Doogee X55

5.0 collu Skārienekrānu, lai Doogee X55 Sensors Digitizer Priekšējā Stikla Doogee X55 Ārējā Lēca Touch Ekrāns Doogee X55

Saistītie Produkti