Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Mingli Tengda Ziloņkaula/Balts Kažokādas Šalle Kāzu Jaka Kāzu Bolero Paraustīt Plecus Wrap Kāzu Mētelis Saglabāt Siltu Cape Apmetni, Bolero Mariage Skatīt lielāku

Mingli Tengda Ziloņkaula/Balts Kažokādas Šalle Kāzu Jaka Kāzu Bolero Paraustīt Plecus Wrap Kāzu Mētelis Saglabāt Siltu Cape Apmetni, Bolero Mariage

€25.74

-44 %

€46.79

Jauns produkts

Modeļa Numurs PJ140
Nē MOQ ierobežot, 1 gab būs OK Lai vēl 5 gab laikā, 5% atlaides
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Technics Plain Krāsoti
Materiāls Viskozes
ir OEM , OEM, Vairumtirdzniecība, Mazumtirdzniecība
Zīmola Nosaukums Mingli Tengda
Vienuma Tips Līgavas Wraps

Laipni lūgti mūsu sapņu kleitu veikalu

Mēs atzinīgi vērtējam katru patiesu klientu,vai enquiring vai pirkšanas!Mēs savu kāzu kleitu rūpnīcas Ķīnā.Mūsu veikals politika ir kvalitāte pirmo.Arī darbs ir, pirmām kārtām,tāpēc, lūdzu, nevilcinieties, lai pirkt no mums.

Ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu apģērbu veikalu un Kāzu Aksesuāri,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mūsu mērķis ir atbildēt uz visiem jautājumiem, kas 6 stundu laikā .Kā patiesu pārdevējs,mēs ļoti labprāt nodrošinātu vislabāko produktu kvalitāti un labu servisu, lai visiem pircējiem,Ja jums ir kvalitātes jautājums,lūdzu, sazinieties ar mums drīz.Mēs darīsim visu iespējamo, to atrisināt.Paldies!!!

Šī kleita izgatavoti mūsu rūpnīcā,tā pārdošanas cenu, nekā sākotnēji lēti.

Ceru, ka jums būs jauka iepirkšanās laiku !Mingli Tengda Ziloņkaula/Balts Kažokādas Šalle Kāzu Jaka Kāzu Bolero Paraustīt Plecus Wrap Kāzu Mētelis Saglabāt Siltu Cape Apmetni, Bolero Mariage

1. Atstājiet ziņu pēc stāvoklis: gribu pasūtījuma lieluma un krāsu; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita; ir citas prasības kleitu detaļas

2. ja jūs vēlaties krāsu pati kā attēlā, lūdzu, atstājiet ziņu, lai pastāstītu.

3.mēs nevaram padarīt kleita tieši tāda pati kā attēlā, lūdzu, saprast, jo tas nav mūsu konstrukcijas, bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai piedāvātu katram klientam visaugstākās kvalitātes.

4. Kāzu kleita nav nevienas aksesuāru, piemēram, cimdu, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!

5. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Lai nosūtītu e-pastu Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem ietvaros 24-48 stundas.vai, Lūdzu, izmantojiet Tirdzniecības Vadītājs, sazinieties ar mani.

6.Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.Lūdzu, sekojiet measurement instrukcijas, un mērīt sevi uzmanīgi.

Ja jums nepatīk priekšstatu par kleitu krāsu, kas parāda mums , draugs , jūs varat izvēlēties šādu krāsu diagrammas, kas jums patīk .

Mēs jums izvēlēties attiecīgo materiālu saskaņā ar apģērba stils, un var pastāvēt abberation starp katru datoru, mēs nevaram būt droši, ka mūsu apģērba krāsa ir tieši tāda pati, kā bilde, Mēs ceram, ka jūs varat saprast mūs.Kad esat nolēmis tos iegādāties, tas nozīmē, ka jūs automātiski apstiprināt mūsu politiku.

Mūsu ražotne atrodas jiangsu,China.Mūsu uzņēmums galvenokārt par kāzu kleitu,kāzu aksesuāri, cheongsam un formālu kleita, tradicionālo artware apģērbu , vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības.Mūsu rūpnīcas ir 15 gadi " dizains un padarot pieredzi, precīzu piegādes laiku.Mūsu mērķis ir nodrošināt jums augstas kvalitātes un labāko servisu.Let ' s veikt ilgtermiņa biznesa attiecības ar mūsu kopīgo pūļu.Mēs patiesi vēlamies, lai darbā starptautiskos komisijas pārstāvis, lai pielāgotu visu veidu uzņēmējdarbības kārtībā.Daudzums pasūtījums ir neierobežots, mēs pat varam darīt tā, ja ir viena pasūtījuma.Labvēlīgi saņemti no katra tirdzniecības partneris sadoties rokās.

Parasti, tas būs mums ir 30 dienas, lai padarītu posteni pēc tam, kad jūs veicat maksājumu, un, sniedziet mums savu mērījumus.Kuģniecības laiks būs atšķirīgs atkarībā no katras valsts, tā parasti vajadzībām 10 dienām uz 15 dienām.Ja jums ir steidzami nepieciešama par preci, lūdzu sazināties ar mums, pirms iegādāties, un mēs palīdzēsim jums ar mūsu labākajiem centieniem.

Tagi: boho kāzu cape, bolero jaka sievietei, apkakle renesanses, bolero līgava, mākslīgās kažokādas šalle, kleita vīrietis, mežģīņu bolero, līgava jaka, bolero sievietēm, kāzu apmetnis.

Uzrakstīt recenziju

Mingli Tengda Ziloņkaula/Balts Kažokādas Šalle Kāzu Jaka Kāzu Bolero Paraustīt Plecus Wrap Kāzu Mētelis Saglabāt Siltu Cape Apmetni, Bolero Mariage

Mingli Tengda Ziloņkaula/Balts Kažokādas Šalle Kāzu Jaka Kāzu Bolero Paraustīt Plecus Wrap Kāzu Mētelis Saglabāt Siltu Cape Apmetni, Bolero Mariage

Saistītie Produkti