Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! KARSTI Printeri Magnētisko Karstā Gultas Uzlīmi, Ultra-Noņemama Elastīga 235x235mm Veidot Virsmas Ender 3 Pro, Ender-3, Ender-3x, CR20 Skatīt lielāku

KARSTI Printeri Magnētisko Karstā Gultas Uzlīmi, Ultra-Noņemama Elastīga 235x235mm Veidot Virsmas Ender 3 Pro, Ender-3, Ender-3x, CR20

€8.15

-18 %

€9.94

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums semoic
Modeļa Numurs 3D Printeri, Aksesuāri,
Vienuma Tips Aparatūras Daļas/Mašīnu Daļas

Izmērs:235mm x 235mm(9.25×9.25 Collas), piemērots Creality Ender 3, Ender 3X, Ender-3 Pro, CR20 3d printeri

Piemērots TAA un TAA balstīti materiāli,kas nav paredzēti lietošanai ar augstu temperatūru, drukāšanas lietojumprogrammas virs 70℃.

Visas Jaunās funkcijas: Ieviešot pirmo noņemams, magnētiski nodrošināti, veidot virsmas problēmu bezmaksas paraugu noņemšanas.Teikt ardievas uz visiem tiem noņemšanas instrumenti, lāpstiņas, un naži ar šo genius dizains.

Viegli Pārcelšanās Lapa: pirmā 3D drukāšanas virsma veidota ar paraugu noņemšanas prātā.Šīs virsmas ir viegli noņemt un elastīga.Vienkārši izdrukāt uz virsmas, noņemt augšējo magnētiskās virsmas apakšējā, saliekt, elastīgas virsmas un skatīties modeli rudenī tiesības jūsu rokās.

Vienkārša Uzstādīšana: Veidot virsmas nāk ar augšējo magnētisko veidot virsmas un apakšējā magnētisko līmi bāzes.Vieta zemāku lipīgās virsmas virs normālā veidot plāksne.

Produktu Nosaukums: Ultra-Noņemama Elastīga, Magnētiskā Veidot Virsmas,3D Printeri palagu

Viegli noņemt 3D drukāšanas platforma TAA un TAA balstīti materiāli.Lai to izmantotu, vienkārši stick apakšā lapas uz jūsu veidotu plāksnes vietā, pēc tam novietojiet augšējo pusi uz augšu magnētisko zemākas un sāktu drukāšanu, mizu uz augšu uz augšu lapas ar gatavo izdruku, tad flex top lapas, lai padarītu modeli, pop off no veidotu virsmu.Snap augšējā plate atpakaļ vietā, un esat gatavs nākamajā kārtā, drukāšanas.

Krāsa: Melna

materiāls: plastmasa

Iepakojuma Saturs: 1*235*235mm magnētiskās uzlīmes (sānu + B puse)

PIEZĪME: Šis produkts ir paredzētas lietošanai ar TAA pavedieni TIKAI.Jebkura izmantot ar pavedieni ar augstu rukuma koeficientu, var rasties darbības traucējumi vai samazinājums magnētisko spēku, kas laika gaitā.Tas neliedz izdruku no deformācijas.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: 3 ender, atpakaļ iphone 7, ģēnijs artilērijas, crealiti ender 3 pro, ender 3 pro, 3d printeri, aksesuāri profilu, ender 3 pro daļas, pārnesuma, svina skrūvi t8, tukša magnētiskā, ender3 v2.

Uzrakstīt recenziju

KARSTI Printeri Magnētisko Karstā Gultas Uzlīmi, Ultra-Noņemama Elastīga 235x235mm Veidot Virsmas Ender 3 Pro, Ender-3, Ender-3x, CR20

KARSTI Printeri Magnētisko Karstā Gultas Uzlīmi, Ultra-Noņemama Elastīga 235x235mm Veidot Virsmas Ender 3 Pro, Ender-3, Ender-3x, CR20

Saistītie Produkti