Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! DATU VARDE Vīriešiem Daudzfunkciju Crossbody Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Pleca Soma, Klēpjdatoru, Digitālā Krūšu Soma Skatīt lielāku

DATU VARDE Vīriešiem Daudzfunkciju Crossbody Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Pleca Soma, Klēpjdatoru, Digitālā Krūšu Soma

€10.85

-47 %

€20.86

Jauns produkts

Aksesuāri usb pagarinājuma kabelis,
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Gadījumā, nintendo slēdža konsoles
Zīmola Nosaukums DATU VARDE
Funkcijas 4 Krūšu Soma Pack
Saderīgs 1 Ceļojumu soma, Par NS spēļu konsole
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS
Funkcija 2 Anti-theft Shoulde Soma NS Konsoles
Iezīme 2 Aizsardzības soma Nintend Slēdzis
Iezīme Funkcionālas Somas Nintendo Slēdzis
Stils Vīriešu Soma Crossbody
Līdzeklis 1 Maciņš Par Nintend Slēdzis
Funkcija 1 Portatīvo Ceļojumu Gadījumā Nintend Slēdzis
Modeļa Numurs NINTENDO SLĒDZIS
funkcija 3 Piederumi NS Spēļu Konsole

Bezvadu USB/Type-C Bluetooth Adapteris, Nintendo Switch/PS4/GAB

Produkts ir saderīgs ar Slēdzi / Slēdzis Lite Uzņēmējas, PS4 Uzņēmēja (ar adapteri), PC (ar adapteri).Ielikt raidītājs USB portam DATORA uzņēmējas, plug and play.Atbalsta balss čats, spēle spraudnis 3,5 mm mikrofona 3,5 mm balss frekvenču caurumu uzņēmējas saprast, mikrofons zvanīšanas funkciju.

Bluetooth Bezvadu Kontrolieris Nintend Slēdzis

DATU VARDE pašattīstības, jaunākā bezvadu tehnoloģija Bluetooth kontrolieris, derīgi Nintendo switch / PC / TV KASTES / PS3. Ja jūs vēlaties sākt spēlēt "Tuvcīņa" vai jebkuru Sagraut spēli, tad šī ir laba izvēle!

Premium Rūdīta Stikla Ekrāna Aizsargs, Nintendo Slēdzis

Ar importētiem materiāliem, stikla ir liels seklums un labu gaismas caurlaidību!9H ar augstu cietību var efektīvi pretoties saskrāpēt, ko izraisīja asu objektu uz ekrāna virsmas berzes!Ļauj labāk izjust nekā sākotnējā ekrāna!Ilgu laiku izmantot, acis nav viegli nogurums, labāk aizsargāt redzi.

Funkcionālās Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Somiņa Nintendo Slēdzis

Šo anti-theft pleca soma ir izgatavota no augsta blīvuma Oxford audums, ūdensizturīgs un nodiluma izturīgs.Ventilācijas un dekompresijas uzskaites sistēmas, siltuma izkliedi, ventilācijas, trieciena absorbciju.Uzskaites liela slodze ir ērtāk un var mazināt spiedienu uz pleca.Nodrošināt pietiekamu polsterējums komforts jūsu muguras.

Universālas Glabāšanas Jomā

lielas ietilpības galvenajā kabatā, rāvējslēdzēja kabatas, iekšējais plāksteris kabatas, aizmugurē rāvējslēdzējs kabatas, plecu siksna karte kabatas, sānu kabatas, ērtu un drošu glabāšanu, nelieli priekšmeti, Liela jauda var atbilst jūsu uzglabāšanas vajadzībām.

Praktiski un Droši

Galvenais nodalījums ar anti-theft mugursoma ir paredzēta ar rāvējslēdzēju, kas ir ērts bloķēšanas vērtslietas.Šis bizness mugursoma ir neredzams anti-theft kabatas uz muguras, lai aizsargātu jūsu priekšmetus no zādzībām.

Multi-funkciju

Šis bizness mugursoma ir neredzams anti-theft kabatas uz muguras, lai aizsargātu jūsu priekšmetus no zādzībām.

Moderns, neitrālas un efektīvas.Var izmantot messenger bag / messenger bag / atpūtas mugursoma / plecu soma /krūšu soma / ceļojumu soma / darba vai biznesa soma, piemērota birojā, skolā, ārā, uzņēmējdarbības un citos gadījumos.

Augstas Kvalitātes Ceļojumu Soma

Ūdensnecaurlaidīga ceļojumu crossbody krūtīm spilvenu pack ļoti piemērots pases, izkraušanas kartes, utt., var būt drošībā, bet viegli lietojams.Uzlādēšana caur USB portu, dizains, iebūvēts USB datu kabeli (bez strāvas banka), jūs varat viegli uzlādēt savu telefonu.

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Dārgie draugi!Paldies tik daudz par apmeklējot mūsu veikalā.Sakarā ar esošo kavēšanos ar global express piegādi, viņi nevar piegādāt noteiktajā termiņā.Piegādes laiks ir aptuveni 35-90 dienas.Lai nav, lai aizkavētu piegādi jūsu pakete ilgu laiku, mēs stingri iesakām jums izvēlēties www.e-jump.lv standarta piegādi.Piegādes lielākā daļa valstu ņem 7-25 dienas!Datu Varde tāpēc, ka jūs saņemat jūsu pakas, ātrāk, mēs stingri iesakām jums izvēlēties www.e-jump.lv standarta piegāde!Ātri kompensācija tiks piešķirta, ja platformu, solīja piegādes termiņš!Izvēlēties www.e-jump.lv standard shipping, jūs varat izmantot: Tikai mūsu produktiem ir bezmaksas atgriezties logo, un pēc astoņām valstīm, var saņemt bezmaksas peļņu bez iemesla.

4K Video Spēļu Konsoles Atbalsts PS1/GBA

Atvērt Linux avota kodu sistēma, ar 32GB / 64GB atmiņas karti, iebūvēti 3000 + / 10000 + spēles.Krievijas spēlētāji var arī izvēlēties 2000+ tīra krievu spēle spēlēs.Atbalsta spēlētājiem, lai meklētu spēles, atbalsta spēlētājiem, lai pielāgotu mīļāko spēles, un var spēlēt spēles un lejupielādēt spēles par sevi.Ļaujiet jums ir intīmas ar savu ģimeni, draugiem un bērniem, un justies šarmu spēles!

Portatīvo Cieto Aizsardzības Uzglabāšanas Gadījumā Nintendo Slēdzis

Mazo izmēru un lielā telpā ir paredzēti, lai pielāgotos kontrolieri un citi saistītie piederumi.Tas var pretoties bojājumus pārslēgšanās kontrolieris dēļ ārējiem nepārvaramas varas dēļ.Vissvarīgākais ir tas, ka tas ir triecienizturīgs un ūdensizturīgs funkciju!

Bezvadu Retro Ģimenes Video Spēļu Kontrolleris

Uzlabota versija konstrukcija padara divu spēļu vadāmierīces izskatās koncentrētāks un dāsna, piešķirot retro justies.Ja jūs vēlaties spēlēt klasiskās spēles ar savu labu draugu vai ģimenes, lūdzu, izvēlieties to!Tas var atbilst jūsu prasībām!

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Īkšķi Nūju Nintend Slēdzis Prieku Con Kontrolieris

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Zibatmiņas karti memory Stick.Tas var aizstāt jūsu šķelto, nolietotas vai bojātas detaļas , padarot jūsu kontrolieris atpakaļ uz dzīvi!Jūs varat nomaiņa pa Kreisi vai pa Labi kontrolieris kursorsviru Nintendo Slēdzis Prieks-con Kontrolieris.

Tagi: itiwit ūdensizturīgs maiss, nintendo slēdzis controlers, rcm jig nintendo slēdzis, spēle klēpjdators, kontroles nintend slēdzis, NINTENDO SLĒDZIS, X03, datums varde, liels crossbody, gadījumā, nintendo slēdzis.

Uzrakstīt recenziju

DATU VARDE Vīriešiem Daudzfunkciju Crossbody Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Pleca Soma, Klēpjdatoru, Digitālā Krūšu Soma

DATU VARDE Vīriešiem Daudzfunkciju Crossbody Uzglabāšanas Soma Nintendo Slēdzis Ūdensnecaurlaidīga Ceļojumu Pleca Soma, Klēpjdatoru, Digitālā Krūšu Soma

Saistītie Produkti