Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Boho vintage Slim, sexy ir 2021. Jumpsuits V Kakla Romper spageti siksnas Vasaras Garumā Jumpsuit Sievietēm eleganto beach Playsuit Skatīt lielāku

Boho vintage Slim, sexy ir 2021. Jumpsuits V Kakla Romper spageti siksnas Vasaras Garumā Jumpsuit Sievietēm eleganto beach Playsuit

€14.73

-50 %

€29.47

Jauns produkts

Veids Jumpsuits
Vienuma Tips Jumpsuits & Kombinezonus
Zīmola Nosaukums Teeuiear
Godu grupa, klubs,pludmales
Apdare NAV
Materiāls Spandex
Izgriezums v kakla
Modeļa Numurs XH1296
piemērots sezona pavasarī, vasarā
piemērots cilvēkiem sievietes,dāmas
Dzimums SIEVIETES
Fit Tips Regulāri
piedurknes garums Bez piedurknēm
Auduma Veids Vilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils vintage
Modelis Tips Cietie
jumpsuit stils Eiropas Un Amerikas
Garums Full Length

Izmērs Rādīt:

Izmērs(cm)

Krūtis

Viduklis

Piedurknes

Garums

(satur siksna)

Bezmaksas

86

72

/

133

Piezīme:Sakarā ar manuālo mērījumu, tur ir 1-3cm kļūdas.

Pic Rādīt:

- Lielākā daļa pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu, gaisa pastu, ar sekošanas numuru.

- MUMS pircēji - lielākā daļa reizes jūs saņemsiet jūsu pasūtījums 7-15 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs nodot jūsu pakete Ķīnas ziņu.Tas tiks piegādāts ar USPS, kad tā ierodas ASV.Mēs nevaram garantēt piegādes termiņā, ja pasts ir kāda neparedzēta kavēšanās dēļ brīvdienās, laika apstākļi vai citi nosacījumi.

- Kas Nav ar MUMS, pircējiem - Lielākā daļa reizes jūs saņemsiet jūsu pasūtījums 10-25 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs nodot jūsu pakete Ķīnas ziņu.Mēs nevaram garantēt piegādes termiņā, ja pasts ir kāda neparedzēta kavēšanās dēļ brīvdienās, laika, muitas vai citus nosacījumus.Dažas valstis, piemēram, Krievija , Brazīlija , vai dažās Eiropas valstīs var ilgt līdz 30-45 darba dienas vai ilgāk par piegādi.

Mēs būsim priecīgi pieņemt atgriešana/apmaiņa par visiem jautājumiem, kas ir iegādāties no mūsu veikala.Šādiem kritērijiem jābūt izpildītiem pirms sūtīt vienība(s) atpakaļ uz asv:

- Postenis (- i), jābūt jauniem un sākotnējā stāvoklī, kā jūs to saņēma.

- Kastes un frāzes jābūt atpakaļ kopā ar jūsu pozīcija (- s).

- Kuģniecības maksa ir neatgriežama. (Jauns kuģniecības maksa tiks piemērot apmainīt preces)

- Lūdzu, sazinieties ar mums RMA procesu.

Mēs esam apņēmušies nodrošināt jūs ar Labāko Klientu apkalpošanu un kvalitatīviem Produktiem.

Iegādājoties mūsu produktu, Pircējs piekrīt sazināties ar mums gadījumā, ja ir negatīva pieredze, pirms atstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmes, lai dotu mums iespēju, lai atrisinātu problēmu.Lūdzu atstāt mums četras "5 Star" Pozitīvu atgriezenisko Saiti, ja jums ir apmierināti ar savu posteni, kad saņemta.Mēs labprāt darīt to pašu jums.

Tagi: bērnu teļš, gadījuma vakariņas kleita, gadījuma boho beach playsuit, sieviete šifona romper, boho romper, elegants romper, pludmales jumpsuit, hot sexy sievietes foto, jumpsuit, 8021.

Uzrakstīt recenziju

Boho vintage Slim, sexy ir 2021. Jumpsuits V Kakla Romper spageti siksnas Vasaras Garumā Jumpsuit Sievietēm eleganto beach Playsuit

Boho vintage Slim, sexy ir 2021. Jumpsuits V Kakla Romper spageti siksnas Vasaras Garumā Jumpsuit Sievietēm eleganto beach Playsuit

Saistītie Produkti