Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Nonstick BBQ Grils Paklājiņš Cepšanai Viegli Tīrīt ēdiena Gatavošanas Piederumi plītiņa Paliktņi Pārtikas Cepta Gaļa, Augu #88064 Skatīt lielāku

Nonstick BBQ Grils Paklājiņš Cepšanai Viegli Tīrīt ēdiena Gatavošanas Piederumi plītiņa Paliktņi Pārtikas Cepta Gaļa, Augu #88064

€3.37

-19 %

€4.21

Jauns produkts

Daudzums 1pc
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 88064
Skaits 2
Apdares Nav Pārklājumu
Materiāls Citi
Iezīme Siltuma Pretestība
Instruments Tips Citi
Veids Rīki

Apraksts: Grils un Cepšanas Paklājiņu Komplekts ļauj grila un cep bez haoss.Ar Grila Mat, Kā Redzams uz TV, var gatavot gandrīz jebko par jūsu grila pat bezkaunīgs karstā spārniem.Paklāja ir tik plānas, jūs joprojām varat saņemt grils zīmes, bet jūsu grila paliek tīrs.Nekas ietilpst restes, lai pazudināt jūsu degļi vai keramikas ķieģeļi.Pavārs nelielus priekšmetus, piemēram, samazināt veggies vai maigu zivs.To izmantot par kokogļu grils, lai izvairītos no flareups!Bonusa Cepšanas Mat atbilst jūsu panna tīrs non-stick cooking!Paklāji ir: non-stick, lai pārtikas slīd labi off, PFOA ir bezmaksas, var izturēt karstumu līdz pat 500 grādiem, ir atkārtoti, trauku mazgājamā mašīna droša un to var samazināt, lai ietilptu jebkāda izmēra vai formas.Ideāli piemērots grilēšanai, iekštelpās un ārā, maizes un vairāk.

Iezīmes: Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Viegli BBQ Grils Mat.Trauku mazgājamā mašīna droši (top plaukts tikai).Stop pārtikas krišanu caur plaisām.Viegli tīra (Mazgā siltā ziepjūdenī).Var strādāt -76 F, lai 500F ( -60degree, lai 260degree) temperatūra.Izmanto netiešās gatavojot uz gāzes, ogles, un elektriskie grili.

Specifikācija: Krāsa: Melna(kā attēlā).Melna lapas: 40*33cm-15.7*13inch.Materiāls: PTFE Pārklājumu Stiklšķiedras Auduma.Darba temperatūra: -76 F, lai 500F ( -60degree, lai 260degree).Biezums: 0,2 mm.

Uzmanību: nelietojiet tieši virs atklātas liesmas vai karstuma avoti.Nav kārtīgi vai samazināt mat.Neizmantojiet asus metāla priekšmetu vai piederumu, jo tie var saskrāpēt mat.Ievērojiet visus virzienā netiešās cooking no grila ražotājs.

Piezīme: Sakarā ar gaismas efektiem, monitora spilgtumu , kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko objektu.Lūdzu, ļauj 1-2mm atšķiras, jo manuāla mērīšana, paldies.

Paketē Iekļauts: 1gab x Viegli BBQ Grils Mat

NEVIENS Mazumtirdzniecības Kastē.Pildīta Droši Burbulis Soma.

Visus posteņus, kas tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad jūsu maksājums ir skaidrs.Piezīme: China Post Air Mail/Parcel tikai pieder visā pasaulē post sistēmu, kas ir daudz lēnāka, nekā Īpaša Piegādi.Vienumus ieradīsies 7-25 darba dienu laikā, lai visā pasaulē parasti.Un ierašanās laiks arī ir atkarīgs no dažiem faktoriem un dažādās jomās.Vispārējā ierašanās laiku tabulā ir parādīts zemāk par jūsu secinājums:

Pirms placeing jūsu pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, cenu un citu informāciju ar piegādātāju.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums lasīt visu aprakstu un piekrīt, ka darījums pirms pirkšanas.

Ja vienums ir defekts, kad jūs to saņem, vai jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Bet priekšmeti jābūt atpakaļ rūpnīcas stāvokli.Lūdzu, sazinieties ar mums jau iepriekš un vēlreiz pārbaudīt atpakaļadresi, pirms jums to atdot.Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, mēs varētu nosūtīt jums jaunu nomaiņa par brīvu vai piedāvāt pilnu kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.Ja prece ir ar defektiem 12 mēneši, mēs varētu piedāvāt arī jums nomaiņas pakalpojumu, bet jums nav jāmaksā par papildu sūtīšanas izdevumi.

Mūsu mērķis ir nodrošināt augsta Līmeņa Klientu Apkalpošanas, kā arī klientu apkalpošanas speciālistiem, vienmēr stāv, lai atrisinātu jūsu problēmu.Mēs augsti novērtējam jūsu 5-ZVAIGŽŅU POZITĪVAS atsauksmes un lūdzu neatstāj negatīvas atsauksmes, neprasot palīdzību.

Tagi: BBQ, barbecu grils, grils mat, bbq siltuma plāksne, bbq metāla zīme, bbq grils mat, grila iesms, 1151 procesors, pielāgot cepšanas mat, 1090mhz.

Uzrakstīt recenziju

Nonstick BBQ Grils Paklājiņš Cepšanai Viegli Tīrīt ēdiena Gatavošanas Piederumi plītiņa Paliktņi Pārtikas Cepta Gaļa, Augu #88064

Nonstick BBQ Grils Paklājiņš Cepšanai Viegli Tīrīt ēdiena Gatavošanas Piederumi plītiņa Paliktņi Pārtikas Cepta Gaļa, Augu #88064

Saistītie Produkti