Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 4K 4 Port HDMI Switch PIP, 4x1 PIP HDMI Slēdzis Sadalītājs 4 in 1 no Selektora ar PIP un INFRASARKANO staru Tālvadības pults Atbalsta 1080P 4KX2K Skatīt lielāku

4K 4 Port HDMI Switch PIP, 4x1 PIP HDMI Slēdzis Sadalītājs 4 in 1 no Selektora ar PIP un INFRASARKANO staru Tālvadības pults Atbalsta 1080P 4KX2K

€20.81

-50 %

€41.62

Jauns produkts

PIP 4K HDMI PIP ragana sadalītāja HUB box
Zīmola Nosaukums Navceker
Modeļa Numurs ZY-HS14B 4 ieejas 1 izeja HDMI slēdzis PIP
Versija HDMI-saderīgam 1.4
Rezolūcija 4K PIP HDMI slēdzis 4x1
HDMI ports 4X1 HDMI Slēdzis ar PIP
Iezīme HDMI1.4-saderīgu
Preces nosaukums 4 port HDMI 4K HDMI komutatoru ar PIP & IS kontrole
Savienotājs A HDMI
Pieteikums LCD,XBox,apple TV
Ārējais Diametrs 1mm
Video Standarts HDMI 1.4 un HDCP 1.4 UHD 4K HDMI slēdzis PIP
Dzimums Sieviete-vīrietis
Aizsargs Nav Aizsargātas
Savienotājs B HDMI
4K HDMI komutatoru switch ar IS reču kontrole
Veids HDMI Kabeļi-saderīgu
Ir pults 4Kx2K PIP HDMI Switch Box izmantojot IS kontroles
Iepakojums
dziļa krāsa 4 bitu Dziļi 30 bitu Dziļi 36 bit 4 1 OUT HDMI slēdzis PIP
Komplektā Komplektā 1
Garantijas laiks vienu gadu bezmaksas garantijas HDMI komutatoru sadalītājs

Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, jūs pievienot grozam vai pievienot Izlasei,Pārsteigums kuponi ir gaida, lai jūs varētu ekstrakts,

vairāk rafinēts nelielas dāvanas brīvi, lai nosūtītu, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.

Ja jums sekot mūsu veikalā un kļūt par mūsu faniem, jūs varat saņemt papildus 5% atlaidi noteiktām produktu. 4K 4 Port HDMI Switch PIP, 4x1 PIP HDMI Slēdzis Sadalītājs 4 in 1 no Selektora ar PIP un INFRASARKANO staru Tālvadības pults Atbalsta 1080P 4KX2K

Apraksts:

ZY-HS14B,Navceker PIP HDMI Slēdzis ir 4 port HDMI 4K HDMI komutatoru par savu jaunāko spēļu un mājas kinoteātru uzstādīšana.Tā atbalsta PIP (Attēls attēlā), 4 HDMI ieejas un 1 HDMI izeja, kas ļauj HDMI 1.4 un HDCP 1.4, kopā ar 4K Ultra HD un savietojamība ar visām HDMI.

Funkcijas:

Izcila Kvalitāte

-Katrs ports atbalsta HDMI ieejas protokols

-Atbalsta high definition izšķirtspēju 4Kx2K@30 Hz un pilnu 3D

-Atbalstīt Saspiež Audio: DTS Digital, Dolby digital 5.1,7.1 audio.

-Atbalsta Video-480P/ 576P/ 720P/ 1080P/ 1080P /4Kx2K@30Hz,3D

-Atbalsta video izeja, 225MHz joslas platums

-Atbalsta high definition signāla joslas slēdzis ar tālvadības pulti

-Atbalsta automātiskās identifikācijas signāla avotiem

un automātiski pārlec uz nākamo ostu signāla avots

kad esošais signāla avots ir atvienots

-Atbalstīt PIP (Attēls attēlā), satur 1 galvenā attēla un 3 sub-bildes.

-Atbalsta dziļas krāsas 30bit, 36bit, 48bit uz pikseli.

4 1 OUT HDMI PIP MAIŅA.Šis HDMI Slēdzis, kas Savieno līdz 4 HDMI avota ierīces ar vienu HDMI ieejas, lai pāreja starp spēļu, televīzijas un vairāk.HDMI SLĒDZIS V1.4. Tā var atbalstīt lielākā daļa rezolūcijas, piemēram, 4K x 2K@30 HZ, Full HD 1080P, Full 1080P 3D, HD-Audio, HDCP 1.4. SPĒCĪGA SADERĪBU.Šis HDMI Slēdzis saderīga ar Datoru, Xbox360/Xbox viens, Huawei Lodziņā PS3/PS4/PS5, IPTV/STB, Amazon Fire TV, Klēpjdatoru, Apple TV, ROKU, VDC/DVD atskaņotāji, Blue-ray Atskaņotāju Chromecast, LG G6 un visiem citiem HDMI ierīces.ATBALSTA AUDIO.DTS Digital, Dolby digital, LPCM, DSD/Dolby True HD/DTS-HD master audio, Būtībā viss pieejams audio iespējas tiek atbalstītas, Integrēts audio pārveidotājs vienlaicīga ciparu un analogās audio izejas uz visām audio izejas kanāli.INFRASARKANO STARU TĀLVADĪBAS.Ar INFRASARKANO metodi, jūs varat tālvadības ierīci un ieslēdziet signāla avots.Tālvadības pults attālums ir mazāks par 10ft.

DTS Premium Sound Dinamisku Audio Sniegumu:

Ar 7.1 surround skaņas atbalstu un DTS Premium Sound, tas rada treknrakstā, audio vēriens, kas iegremdē jūs savu mediju.Jūs varēsiet baudīt svaigs kāpumi, rezonanses basus, un dialogs skaidrība, kas nav izlaist vienu zilbi.

Dolby Atmos, DTS:X Dekodēšana:

Apvienot visas skaņas no jaunāko Holivudas blockbuster soundtracks, kas piedāvā Dolby Atmos un DTS:X dekodēšanai.Atšķirībā no parastajiem kanāls balstītu kodēšanas šo jauno izbaudītu izcilu telpiskās skaņas formātiem funkcija object-based kodu, kas ļauj skaņas dizainers vieta akustisko attēlus jebkur 3D soundspace.

Dolby dekoderi, tostarp TrueHD, Dolby Digital Plus un Dolby Digital.Tā arī iezīmes, DTS-HD Master Audio dekodēšana kopā ar citiem DTS audio veidiem.

Paketē Iekļauts:

1 x HDMI Slēdzis PIP

1 x Tālvadības pults (bez Akumulatora iekšpusē)

1 ×5V AC Strāvas Adapteris

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

1. Par PS4 un FIRESTICK mēs ļoti iesakām, lai izveidotu savienojumu HDMI NAV.4 ieejas ostā, bet attiecas uz TV vai projektors. (Citi HDMI ieejas portiem arī strādā).Ja nav skaņas, lūdzu, restartējiet tas HDMI ierīci vēlreiz.

2. Mēs iesakām izmantot standarta 19+1 HDMI kabeli, lai uzlabotu veiktspēju un stabilitāti.Garums ievade HDMI kabeli, kas ir mazāk nekā 16 pēdas (5 metri).

3. Tālvadības pults attālums ir mazāks par 10ft. (3 metri).Lai iegūtu vienmērīgu hdmi slēdzis, tas ir ieteicams, lai noplēst plēvi no virsmas pirms lietošanas.

4. Lūdzu, pārliecinieties, lai kontaktdakšu visas ievades ierīces, pirmkārt, un pēc tam vara.

5. Lūdzu izvelciet plastmasas plēves, no apakšas uz tālvadības pults un sākt izmantot.

Tagi: dvi hdmi splitter, av switch, hdmi slēdzis, 4x2 hdmi matrix, hdmi splitter, SDI, dp kabelis hdmi, hdmi ciparu kabeļa 4k, hdmi 2k pip, pip hdmi.

Uzrakstīt recenziju

4K 4 Port HDMI Switch PIP, 4x1 PIP HDMI Slēdzis Sadalītājs 4 in 1 no Selektora ar PIP un INFRASARKANO staru Tālvadības pults Atbalsta 1080P 4KX2K

4K 4 Port HDMI Switch PIP, 4x1 PIP HDMI Slēdzis Sadalītājs 4 in 1 no Selektora ar PIP un INFRASARKANO staru Tālvadības pults Atbalsta 1080P 4KX2K

Saistītie Produkti