Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 4-Flauta Saplacinātu Galvu Frēzes 5gab/daudz D8-8-100 Volframa Tērauda Beigu Dzirnavas Karbīda Beigu dzirnavas HRC45 Ar Taisnu Kātu Skatīt lielāku

4-Flauta Saplacinātu Galvu Frēzes 5gab/daudz D8-8-100 Volframa Tērauda Beigu Dzirnavas Karbīda Beigu dzirnavas HRC45 Ar Taisnu Kātu

€34.52

-25 %

€46.03

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums DREANIQUE
Modeļa Numurs D8-8-100-TiAlN
griešanas flauta garums 35mm
Sagatave Piemērots nerūsējošā tērauda ,al .Grūti koka, cietā sakausējuma
beigu tips 4flute Saplacinātu galu dzirnavas
Materiāls Volframa Tērauds
Kopējais Garums 100mm
Pieteikums gravēšana & frēzēšanas
Diametrs 8mm
Kāta Diametrs 8mm
piemērotas darba cietība 0~45 HRC
Pārklājums TiAIN
Veids beigās dzirnavas taisnu kātu

5gab/daudz D8-8-100 Volframa Tērauda Beigu Dzirnavas GRIEŠANAS INSTRUMENTI 4-Flauta Saplacinātu Galvu Frēzes Karbīda Beigu dzirnavas HRC45 Ar Taisnu Kātu Kāta Diametrs: 8MM Tips: Beigu Dzirnavas Materiāls: Ciets Volframa Tērauda Modeļa Numurs: D8-8-100 Strādāja Materiāla Cietība: HRC45 Flautas: 4 Flautas griešanas garums: aptuveni 35 mm Kopējais garums: 100mm Piemēroti Materiāli: nerūsējošais tērauds,Alumīnijs,grūti koka

Sūtījumu

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mums nav uarantee piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa,nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Maksājuma

Pirms izvietojot savu pasūtījumu, lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījumi objektus.Lūdzu, aizpildiet maksājums 3 dienu laikā.

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

Atgriešanās

Jūs varat būt nekāds iemesls, lai atgrieztos 15 dienu laikā pēc apstiprinājuma saņemšanas.Bet jums būs uzņemt visas izmaksas par atgriešanos.

Ja neesat apmierināti ar savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums ar Trademanager vai e-Pastu un nodrošina pēc iespējas sīkāk par šo problēmu jums ir.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrastu labāko veidu, lai atrisinātu jūsu problēmas.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: cnc griezējs dzirnavas, kuteris beigām dzirnavas, beigās dzirnavas cnc, cnc malas, mazliet cnc, dzirnavas rīks, djtol, cnc rīks, koka griezējs, kuteris dzirnavas.

Uzrakstīt recenziju

4-Flauta Saplacinātu Galvu Frēzes 5gab/daudz D8-8-100 Volframa Tērauda Beigu Dzirnavas Karbīda Beigu dzirnavas HRC45 Ar Taisnu Kātu

4-Flauta Saplacinātu Galvu Frēzes 5gab/daudz D8-8-100 Volframa Tērauda Beigu Dzirnavas Karbīda Beigu dzirnavas HRC45 Ar Taisnu Kātu

Saistītie Produkti