Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vārpstas Bloķēšana Sprādzes Montāžas Komplekts Rezerves Pats Par Xiaomi M365 Elektrisko Motorolleru Rezerves Daļa ar Pull Gredzenu Skrūvju Komplekti Skatīt lielāku

Vārpstas Bloķēšana Sprādzes Montāžas Komplekts Rezerves Pats Par Xiaomi M365 Elektrisko Motorolleru Rezerves Daļa ar Pull Gredzenu Skrūvju Komplekti

€3.25

-42 %

€5.61

Jauns produkts

Modeļa Numurs Vārpstas Bloķēšana Sprādzes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Citi
Spriegums None

Apraksts:

Vārpstas Bloķēšana Sprādzes Montāžas Komplekts Rezerves Pats Par Xiaomi M365 Elektriskā Motorollera

Postenis Specifika:

*Materiāls:nerūsējošā tērauda Nerūsējošā tērauda

*Saderīgs ar:Xiaomi M365 Elektriskā Motorollera

Funkcijas:

*Nomaiņa vai modernizācija daļas Xiaomi M365 vārpstas bloķēšana.

*Mehāniski ar augstu precizitāti, perfektu piemērotību.

*Kontrolē atvēršana viegli aizvērt, divi-stepper slēdzenes iespējams, elastību, nosakot, Maksimālo samazinājumu mehāniskās spēlēt.

Instrukcijas:

* Atskrūvēt vecā slēdzene, saglabāt skrūvi droši, kā jūs gatavojas izmantot to pašu vienu rezerves daļa.

Lai perforators out pin jums ir nepieciešams, lai pārliecinātos, ka jūs to no pareizā pusē.Pārliecinieties, ka jūs darīt to no KREISĀS uz LABO pusi (skatoties no priekšpuses, no motorollera, ne no stūres rata pusi).Noteikt motorollera, ielieciet kaut ko cietu zem locīšanas mehānisms.Pārliecinieties, ka skatīties, kas paredzēti vadiem!Pārvietot tās prom, pirms katra perforators citādi jūs gatavojas, lai tos pārkāpt.

* Lietot kādu smērvielu, eļļu vai WD40, lai pin un atstājiet to uz brīdi.Daži klienti dod priekšroku izmantot karstā gaisa instrumentu tā vietā, lai nedaudz siltuma pin.

* Lietot 4mm perforators instruments, un hit grūti, vairākas reizes.Atkal, skatīties, kas paredzēti vadiem.Šis process var būt diezgan grūti, mēs personīgi pavadīja 15 minūtes, lai perforators to ārā, bet citi izdodas to izdarīt dažu minūšu laikā.

* Veikt jaunu bloķēšanas un izmantot to pašu skrūvi, lai to atpakaļ.Savukārt motorollera otrādi, jo pin kods ir jāievada no otras puses (no LABĀS UZ KREISO, skatoties no priekšpuses, no motorollera)

* Pārliecinieties, vai sekot bultiņas uz pin.Ielieciet pin iekšā un pēc tam piemērot perforators instruments vēlreiz.Tā vajadzētu iet diezgan viegli.Perforators tā līdz brīdim, kad tās jāsaskaņo, no abām pusēm.

* Izmainīt savu vārpstas bloķēšana/skrūve, lai pārliecinātos, ka jauno bloķēšanas krokas labi.Vai nav pārāk nostipriniet to, bet darīt to pārāk mīksti, vai nu (tikai tik daudz pretestības, un nav spēlēt cilmes/viru).

* Lūdzu, ņemiet vērā: tā vietā, caurumošanas visu pin no dažiem kopienas locekļiem, dod priekšroku tikai samazinātu metāla pin no abām pusēm, ar slēdzeni, un pēc tam izvilkt atlikušo biti.Jūs varētu arī mēģināt izmantot priekšsēdētāja un skrūvi, ja caurumošanas out pin nedarbojas jums.

* Atgriež nav pieņemts izmantot priekšmetus, kad jums nav iespējams nomainīt slēdzeni.Tikai vienumus tādā pašā stāvoklī un iepakojuma.

Paketē Iekļauts:

1 x Vārpstas Bloķēšana Sprādzes

1 x Pull gredzenu skrūvju komplekts

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Tagi: bāzes xiomi m365, xiaomi scooter svarīgi, elektriskā, rāmis motorollera, scooter stāvēt, xiaomi scooter elektriskā motorollera, electr motorollera, m365 pro xiaomi, m365 xiaomi, m365, ķīnas motorollera rāmja daļas.

Uzrakstīt recenziju

Vārpstas Bloķēšana Sprādzes Montāžas Komplekts Rezerves Pats Par Xiaomi M365 Elektrisko Motorolleru Rezerves Daļa ar Pull Gredzenu Skrūvju Komplekti

Vārpstas Bloķēšana Sprādzes Montāžas Komplekts Rezerves Pats Par Xiaomi M365 Elektrisko Motorolleru Rezerves Daļa ar Pull Gredzenu Skrūvju Komplekti

Saistītie Produkti