Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kaitēkļu Kontroles Atvairīt Peli, Gultas Bugs Odi Roaches Slepkava, Nav toksisks, Videi Draudzīgs Multi-use Skatīt lielāku

Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kaitēkļu Kontroles Atvairīt Peli, Gultas Bugs Odi Roaches Slepkava, Nav toksisks, Videi Draudzīgs Multi-use

€7.07

-0 %

€7.14

Jauns produkts

Kaitēkļu Tips Pelēm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbaidīšanas Veids Ultraskaņas Kaitēkļu Repellers
Nominālo Spriegumu 220V

Specifikācija :

Ieejas Spriegums : 110-240V

Ieejas Jauda : ≤ 3W

Izejas Audio : 20~55 KHz no atvairot

Kontaktdakšas Tips : ASV/ES/ AU/UK Plug

Krāsa : Balta

Izmērs : 98 x 58 x 29mm

Instrukcijas :

1 Šo mašīnu vajadzētu uzstādīt 80-120cm attālumā no grīdas, lai sasniegtu vislabāko rezultātu - vismaz 30cm (par 12inches).Pievienojiet to uz sienas vertikāli vai noteikt jaudas sloksnes pie sienas."

2. uzstādot punktu, būtu izvairīties no paklāju, aizkaru, utt.

3 Tas ir normāli, ka peles un kaitēkļiem, palielinās sākumā, jo viņi tiks palaist prom no savas mājas pēc tam, kad uzbruka ultraskaņas.

4 Uzmanību! mitrumu, ūdensizturīgs.

Komplektā Ietilpst :

1 x Ultraskaņas Kaitēkļu Repellers

1 x Lietotāja Draudzīgu Instrukcijas

Apraksts :

Multi-izmantot Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kaitēkļu Kontroles Atvairīt Peli, Gultas Bugs Odi Roaches Slepkava Nav toksisks Videi Draudzīgu Cilvēku & Pet Drošu Mājas Iekštelpu

Ultraskaņas Kaitēkļu Kontroles Repeller--Jūsu Efektīvs Un Uzticams Ģimenes Palīgs!

Vai jūs jūtaties neapmierināts par koplietošanu jūsu mājas ar grauzējiem un insektiem

Vai esat mēģinājuši, lai atvairīt tos, izmantojot dažādas nepatīkamas metodes, bet viss bija veltīgi

Kāpēc tērēt savu naudu, lai Kaitēkļu Kontroles Uzņēmumi, kas plūdu jūsu māju bīstamo ķīmisko vielu

Tagad jums ir visvairāk pārliecinošu defender-Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller!

Viegls veids, lai aizsargātu jūsu mājās prom no kaitēkļiem!

Lūdzu, uzticieties mums, un dod mums iespēju, lai kalpotu jums!Noklikšķiniet uz "Pirkt Tagad", tagad!!

Funkcijas :

[ Modernizētas Ultraskaņas Tehnoloģija ] Ultraskaņas liecina, ka pārveidot 10 dažādu frekvenču diapazonā no 50-60kHz.Tas var būt atbaidīšanas ietekme uz kaitēkļu.Cilvēku dzirdes diapazons ir ap 20kHz, tāpēc jums nebūs dzirdēt troksni, bet ļoti īgnu uz jebkuru zirnekļi, mušas, peles, žurkas, odi un tā tālāk.

[ Nekaitīga Cilvēka Organismā ] kaitēkļu kontroles nav ietekme uz cilvēku un lielākā daļa no mājdzīvniekiem (izņemot kāmis).Tas ir spēcīgs, drošs un nav toksisks.Mūsu ultraskaņas repeller tikai uzsāk ultraskaņas braukt prom kaitēkļiem bez nogalinot tos.Noņemt nepatikšanas tīrīšanas miris kaitēkļiem.

[ Pārsteidzošs Pārklājuma Zonā ] elektronisko kaitēkļu apkarošanai var segt zonas diapazons līdz 800~1200 kvadrātmetru.Tā var būt efektīva iekštelpu zonā, bet tā nevar ceļot cauri sienām, lai viens pelēm atbaidīšanas par katru istabu būs labāk.

[ Viegli & Ērti, lai Izmantotu ] Vienkārši iespraudiet rozetē, elektroniskās ultraskaņas kaitēkļu repeller izgaismo zilo LED gaismu un darbu automātiski.Piemērots virtuves, guļamistabas, garāža, noliktava, pagrabs, vannas istaba un tā tālāk.Īpaši efektīva lielu glabāšanas vietās.

[ Drošu, Videi Draudzīgu & Ekonomisko Kaitēkļu Kontroles Risinājums ] Aizsargā savu māju no kaitēkļiem, neizmantojot bīstamas ķīmiskās vielas,aerosoli.Droši par savu ģimenes locekļu un jauki mājdzīvnieki.Padzīt kaitēkļiem, nevis nogalinot tos, tātad Tā nevar atstāt jebkuru putru aiz jums, lai attīrītu.Ar mazu enerģijas patēriņu, tas ir ekonomisks un efektīvas kaitēkļu kontroles risinājums, salīdzinot dārgi kaitēkļu kontroles pakalpojumu.

Tagi: vārglāzē plastmasas, prusaks killer, lukturi moskītu, bug slepkava, moskītu planšetdatoru, elektronika gultas, kukaiņu killer, labākais redzēju, gulta kļūdu, segas gultas elektronisko.

Uzrakstīt recenziju

Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kaitēkļu Kontroles Atvairīt Peli, Gultas Bugs Odi Roaches Slepkava, Nav toksisks, Videi Draudzīgs Multi-use

Ultraskaņas Kaitēkļu Repeller Elektronisko Kaitēkļu Kontroles Atvairīt Peli, Gultas Bugs Odi Roaches Slepkava, Nav toksisks, Videi Draudzīgs Multi-use

Saistītie Produkti