Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Aotsr Tesla 13.6 Skatīt lielāku

Aotsr Tesla 13.6" Vertikāla Ekrāna Android 9 Automašīnas Radio, GPS Navigācijas Nissan Patrol 2010 - 2018 DSP Carplay IPS Auto Stereo

€692.63

-30 %

€989.48

Jauns produkts

OS Android 9
Displeja Izmērs 12"
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Nissan
Balss vadība auto stereo, atbalsta Balss kontroli, tikai angļu valodā
Tērauda riteņu kontroles funkcija Atbalsts
Īpaša Iezīme Atbalstu Var-Autobusu
Spriegums 12V
HDMI Interfeiss Auto vienības atbalsta HDMI Interfeisu
Nissan Modelis PATRUĻA
MULTIVIDES SASKARNE Atbalsts
Ekrāna Izmērs Automašīnas Navigācija, izmantojot 13.6 collu 1920*1080
Īpašas Pazīmes TV
PROGRAMMAS playstore
Digital Media Formāts mp4
Din Viens Din
OSD Valodas Holandiešu
TF/Micro SD Slots 2
Out Power 4*45w
Google playstore Atbalsts
Postenis Svars 6kg
Fit Priekš Nissan Patrol 2010. - 2018.gadam
CPU Auto DVD atskaņotājs ar heksa core CPU
carplay Auto multimedia Iebūvēts carplay
Postenis Izmēra 13.6 collas
Operētājsistēmas Android 9.0
360 fotokameras Atbalsts
Rezolūcija 1920*1080
Max Ārējā Atmiņa 128G
Zīmola Nosaukums Aotsr
Modeļa Nosaukums ZF-1808XT
WiFi Uztvērējs Auto DVD atskaņotājs Iebūvēts WiFi Uztvērējs
Operatīvā ATMIŅA 4G
Interfeiss RCA
Radio RDS Atbalsts
Materiāla Tips ABS
ROM 64G

Android Sistēma Galvas Vienības, Auto GPS, Multimediju Atskaņotājs, magnetofons, Stereo Radio

Der Nissan Patrol 2010 - 2018 Produkta Konfigurācija: PX6 CPU, iebūvēti CarPlay un DSP, 13.6 collu IPS skārienjutīgais Ekrāns: 1. Android sistēma, 9, 4 gb RAM + 32 GB ROM; 2. Android sistēma, 9, 4 gb RAM + 64GB ROM; Uzmanību: 1. Produkts ir savietojams gaisa kondicionēšana.Pēc uzstādīšanas, jūs varat vadīt gaisa kondicionēšanas uz ekrāna.Funkcijas: 1.Iebūvēts GPS 2.Atbalstu 70+ valodas 3.Supprot Balss Vadība 4.Atbalsta Wi-Fi, 3G / 4G interneta 5.Atbalsta HD filmas un radio uztvērējs 6.Atbalsta Oriģinālā Stūre Kontrole 7.Darbs ar priekšējo kameru un atpakaļgaitas kamera 8.Atbalsta OBD: diagnosticētu jūsu auto statusu jebkurā laikā jebkurā 9.Atbalsta spogulis saites: jebkuru saturu no Android vai IOS viedtālruni var spoguļu uz šī vienība ekrāns 10.Atbalsta(TPMS Nepieciešams iegādāties TPMS atsevišķi): var displejs temperatūras un riepu spiediena ar augstu precizitāti, lai uzraudzītu 4 riepas uz ekrāna par drošu braukšanu.Biežāk UZDOTIE jautājumi: 1.Vai man ir nepieciešams, lai iegādātos kādu vadu adapteris vai aksesuāri par to?Nē, galvu vienība iegūt oriģinālās drošības jostas un plug - and-play kabeļi, nav nepieciešams iegādāties piederumus vai detaļas, lai veiktu visas funkcijas strādā. 2.Man vajag rāmi, lai to instalēt?Nē, Šis postenis ir viegli uzstādīt, tas būs piemērots jūsu auto perfekti, nav nepieciešams samazināt par mērinstrumentu paneli un nav nepieciešams kādu kadru.

Ja jūsu automašīnas paneļa ir tāda pati kā attēlā zemāk, tad jūs varat iegādāties šo ierīci, tieši mūsu veikalā.

Jo produkta ražošanas partija, īpašais modelis ir atšķirīgs, attēlā zemāk ir tikai atsauces, lūdzu, sazinieties ar mūsu uzņēmuma personāla adaptācijas citu auto modeļiem.

Pēc Uzstādīšanas

Iebūvēts Auto-Play

Ko var Auto-Play darīt? 1:Siri: Jūs varat sazināties ar auto, izmantojot Siri ,pateikt auto, ko darīt tālāk, klausīties sistēmas raidījums saņemto informāciju par mobilo tālruni, un izmantot balss diktāts, lai reaģētu. 2:Touch Screen Displejs: auto, kas daļēji atbalsta Auto-Play būs aprīkots ar skārienekrānu, kas var ieslēgt vai izslēgt programmas, par diezgan vienkāršs sākuma ekrāns. 3:Fiziskie Taustiņi: Automašīnas ar fiziskiem taustiņiem ir viens no veidiem, kā kontrolēt Automašīnu Spēle.Skaļuma regulēšana un dziesmu pārmaiņu vadības ir integrēti.

Bluetooth 5.0

Lossless Skaņas Kvalitāti Piekļuves tālruņu zvanu logsearch līgumu ar krēpes vai deputātiem veikt brīvroku zvanus displejs neatbildēti zvani pasūtījuma pārī cod un klausoties Bluetooth mūziku.

UI Saskarne

Īpašas UI var atšķirt no universālā UI ,viegli touch UI dizains ļauj vadītājam, lai darbotos vienības viegli un ērti uz ceļa.

Iebūvēts GPS Navigācijas

Atbalsts tiešsaistē un off-line, navi app, piemēram, Google map, igo kartes, atbalsta 3D Kartes un balss norāžu.Mēs piedāvājam bezmaksas lifetime karšu atjauninājumus. (Atbalsta radio/Bluetooth/USB/SD apskates kuģojot).Jaunākās kartes datus par 45 Austrumu un Rietumu Eiropas valstīs un IP datu Bāzē.Piezīme: Mums arī ir GPS kartes, ASV ,Kanāda, Izraēla, Austrālija, Jaunzēlande ,AAE un Āfrikas Valstīs.

Jūs varat lejupielādēt PROGR no Google APPS Veikals par brīvu.

Tagad jūs varat atļaut instalācijas no APKs uz avotu , tik naidīgi downloader lietotnes nevar darboties bez jūsu atļaujas.

Atrisināt Jauda :1920*1080

1920*1080 augstu pikseļu blīvumu, kas sniedz pārsteidzoši dinamisku un vizuāli efekti, bet skārienekrāns piedāvā ļoti šķidrumu un tuitive darbību.

FM-AM RDS RADIO

Automātiskās meklēšanas +Manuāla meklēšana FM/AM Frekvenču Iepriekš iestatīta Stacijas FM 3*6 ESMU 2*6 FM:65MHZ-74MHZ 87,5 MHZ-108MHZ AM:522KHZ-1710KHZ

Atbalstu Sadalīt Ekrānu uz Augšu un uz Leju

Atbalstu sadalīt ekrānu uz augšu un uz leju, un tas neietekmē pasažieru, skatoties filmas, kuģojot.Lossless uzstādīšana.Ligzda dokstacijas ligzda , nav nepieciešams, lai izjauktu līnijas ,neietekmē 4S veikals pēc pārdošanas

Augstas Izšķirtspējas Multivides Saskarne

Tas ir pilnībā digitālu video un audio pārraides interfeiss, kas var nosūtīt nesaspiesta audio un video signālus.HDMI var izmantot SET-TOP KASTES , DVD atskaņotāju, personālo datoru , video spēļu konsolēm , integrētās pastiprinātāji, ciparu skaņas un televīzijas uztvērējiem.

EQ-Veidot savu skaņu.

Un ar iebūvētu 4 x 50W pastiprinātājam, mūzika skan skaidrs, pat apjomi.Pielāgot skaņu, lai jūsu personīgās vēlmes ar 9-joslu grafiskais ekvalaizers.

Spogulis Saites

Atbalsts vadu spogulis saites ar Android tālruni un Iphone.Divvirzienu mijiedarbība starp Auto DVD un mobilo tālruni.Jūs varat kontrolēt tālruni no DVD pieskarieties ekrānam, lai atskaņotu mūziku , spēli , padarot izsaukuma un izmantot APP brīvi ect.

Tagi: nissan patrol, 1 din apple carplay, nissan y62, siltuma smērvielas, nissan patrol y62, thermagic zf ex, nissan patrol y61, Apple bezvadu carplay, siltuma ielīmējiet zf12, patrol y61.

Uzrakstīt recenziju

Aotsr Tesla 13.6

Aotsr Tesla 13.6" Vertikāla Ekrāna Android 9 Automašīnas Radio, GPS Navigācijas Nissan Patrol 2010 - 2018 DSP Carplay IPS Auto Stereo

Saistītie Produkti