Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 12 Pin 12V Automašīnas Bezvadu AUX Bluetooth 5.0 Adapteris Rokās Bezmaksas Auto Bluetooth Automašīnas Komplekts o Kabelis A3 A4 B8 B6, A6 C6 B7 C6 Skatīt lielāku

12 Pin 12V Automašīnas Bezvadu AUX Bluetooth 5.0 Adapteris Rokās Bezmaksas Auto Bluetooth Automašīnas Komplekts o Kabelis A3 A4 B8 B6, A6 C6 B7 C6

€10.35

-31 %

€15.22

Jauns produkts

Postenis Izmēra Kā parādīts attēlā
Zīmola Nosaukums Camlive
Īpašas Pazīmes Kā parādīts attēlā
Modeļa Nosaukums Kā parādīts attēlā
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Derīgs o sistēma ir 4 pin usb plug+ 12 pin ligzda

Tas ir iespējams, izmantojot viedtālruni, lai jūsu auto, lai straumētu stereo

Darba iPod/iPad/iPhone 5/5.C/5S/6/6plus/SE/7/7PLUS/8/8PLUS/X/XR/XS /XSMax,Samsung,HTC,Sony,Nokia, lai HUAWEI par XIAOMI un jebkuru citu telefonu vai kluči(Pls pārliecinieties, ka tur ir bluetooth funkciju savā tālrunī vai pad)

Bluetooth 5.0 sistēma, un ir saderīga ar citām versijas 2.0 3.0 4.0 5.0 Bluetooth sistēmu, atbalsta plaši izmantotas MP3 formātā o, bet arī atbalsta WMA WAV un FLAC un citi augstas kvalitātes o formātu dekodēšana, neordināra Bluetooth funkciju, var atbalstīt DSD lielas jaudas transmisija.

Motīvs:

Diapazons: 10M

Bluetooth: V5.0

Materiāls: ABS

krāsa:melna

Savienotājs:12Pin+4Pin

Bluetooth modulis savienotājs:12V

10M Klāstu un Viegli uzstādīt

Funkcija, izmantojot Bluetooth ierīces

Ļauj, lai pievienotu ārējo o avots

Uzstādīšana:

Lūdzu, izņemiet stereo.Šis 4-pin un 12-Pin savienotāju tiek ievietota atpakaļ, CD host pieslēgvieta.savienojiet tālruni ar bluetooth.

Tālruņa savienošana pārī ar mūsu bluetooth modulis,un izvēlēties Aux no jūsu radio.

Izvēlēties AUX no jūsu radio, un jūs varat atskaņot mūziku no sava tālruņa/pad/mp3(Tie būtu blueooth funkcija) jūsu auto.

P. S:Tikai o atskaņošanu, nevar stūre kontroli, nevar izmantot to jāatbild.

Paziņojumi:

Jums būs nepieciešams, lai novērstu stereo, lai ietilptu šo komplektu, lai jūsu auto.

Mums nav ne apstiprināt 100% saderīgs virs automašīnas modeli, gadu.lūdzu, pārliecinieties, ka savienotājs varat fit jūsu auto, Pirms jums to pasūtīt.

Lūdzu, apstipriniet saskarne uz atpakaļ jūsu CD mītnes, pirms pirkšanas.Šī saskarne ir piemērota tikai 12 pin interfeisu CD uzņēmēja.

Paketē Iekļauts:

1 * Bluetooth

4 * Instalēt rīku

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: bluetooth automašīnas brīvroku, airsoft karabīne komplekts, bluetooth skaļrunis, klasiskās bluetooth coche, puses, bezmaksas auto bluetooth, alfa romeo 159 bluetooth, bluetooth brīvroku, sprinter vent, bloothooth auto skaļrunis, vīriešu aux, bluetooth.

Uzrakstīt recenziju

12 Pin 12V Automašīnas Bezvadu AUX Bluetooth 5.0 Adapteris Rokās Bezmaksas Auto Bluetooth Automašīnas Komplekts o Kabelis A3 A4 B8 B6, A6 C6 B7 C6

12 Pin 12V Automašīnas Bezvadu AUX Bluetooth 5.0 Adapteris Rokās Bezmaksas Auto Bluetooth Automašīnas Komplekts o Kabelis A3 A4 B8 B6, A6 C6 B7 C6

Saistītie Produkti