Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Deguna Skalošanas Tīrāku Sinusite Deguna Aizsargs, Attīra Mitrinātu Bērnu, Pieaugušo Izvairītos No Alerģiskas Iesnas Neti Pot Skatīt lielāku

Deguna Skalošanas Tīrāku Sinusite Deguna Aizsargs, Attīra Mitrinātu Bērnu, Pieaugušo Izvairītos No Alerģiskas Iesnas Neti Pot

€3.98

-54 %

€8.84

Jauns produkts

Pieteikums deguns
Zīmola Nosaukums ZB
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs deguna skalošanas

Nosaukums :Deguna Skalošanas Tīrītājs

Krāsa : Zila

Divi padomi : Vienu sprauslu uzgalis pieaugušo / Trīs caurumu uzgalis bērniem

tilpums : 300ml

Funkcijas :

1.Šis produkts ir piemērots maršrutēšanas deguna apūdeņošana ,vai ikdienas deguna aprūpi personām, kas ieelpo daudz putekļu, jo darba dēļ.

2.Produkts ir viegli lietojams un viegli veikt .Tā ir ideāla izvēle personas ikdienas kopšanai.

3. par savu degunu, nodarbojos ar jogu un novērst alerģiskas iesnas.

Kā lietot :

YT-300(300ml) modeli, pārlej paketi 2.7 g deguna skalošanas sāls ūdenī pudeli ,tad pievieno siltu ūdeni, lai 300ml zīmes .

Pārliecinieties, ka ūdens temperatūra ir ap 37 ºc.Tā vajadzētu justies nelaimīgs, ja pieskārās ar pirkstu galiem .Samaisa deguna skalošanas sāls thouroughly, līdz tas pilnībā izšķīdis ,un pēc tam pievelciet vāciņu.

Izvēlēties pareizo uzgali :pārliecinieties, lai izvēlētos bērnu deguna skalošanas padoms bērniem .Bērni nevar izmantot pieaugušo padoms.

Pareiza stāja Ir jūsu ķermeņa augšdaļas, noliekties uz priekšu , skatoties uz leju ,un ar galvu nedaudz noliekties bez blakus ,Turiet pudeli otrādi un uzmanīgi ievietojiet galu vienā nāsī .Atpūsties ,atvērtu muti un nedaudz elpa (caur muti ) .Netur savu elpu .NAV elpu caur degunu .Nospiediet vārsta pogu apakšā ūdens pudele (1. Attēls),un risinājums tiks automātiski plūsmu .NAV izspiest ūdens pudeli .Noskalo risinājums būs ievadiet nāsī un pelde deguna un deguna blakusdobumu un iziet no citiem nāsī .Kad beidzot mazgāšanas vienā nāsī ,atlaidiet pogu, lai apturētu risinājumu .Pagriezt mazgāt gan ar nāsīm.

Tagi: deguna bērnu irrigator, grossan deguna irrigator, deguna skalošanas, deguna neti, deguna skalošanas, deguna tīrītājs, jeringa deguna irrigator, bērnu deguna irrigator, nasaline deguna irrigator, deguna irrigator ūdens.

Uzrakstīt recenziju

Deguna Skalošanas Tīrāku Sinusite Deguna Aizsargs, Attīra Mitrinātu Bērnu, Pieaugušo Izvairītos No Alerģiskas Iesnas Neti Pot

Deguna Skalošanas Tīrāku Sinusite Deguna Aizsargs, Attīra Mitrinātu Bērnu, Pieaugušo Izvairītos No Alerģiskas Iesnas Neti Pot