Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! LONSIDA 2020 Jaunas Polarizētās Brilles, Saules Brilles Zvejas Vīriešu Sporta Saulesbrilles Āra Vadītāja Profesionālās Zvejas Brilles Skatīt lielāku

LONSIDA 2020 Jaunas Polarizētās Brilles, Saules Brilles Zvejas Vīriešu Sporta Saulesbrilles Āra Vadītāja Profesionālās Zvejas Brilles

€4.49

-46 %

€8.47

Jauns produkts

Iezīme Polarizētās Saulesbrilles
Modeļa Numurs zvejas brilles
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Stils Sporta
Funkcijas Polarizēta , UV400 aizsardzība , Nakts Redzamības

Ar caurspīdīgu plēvi var izmantot lietainā laikā, un to var efektīvi novērst baltās gaismas fona apgaismojumu un vilnis mirgo gaismas uz ūdens virsmas, lai jūs varētu redzēt, zivis saskaņā skaidrs, sekla ūdens (braucot lietainā dienā var arī efektīvi novērstu mirgo gaisma no stikla virsmas ir ūdens, lai sasniegtu drošas braukšanas).Parastā polarizētās gaismas parādīsies tumšs, ja izmanto mākoņainā dienā.

1. Klients jautā: vai duļķains ūdens redzētu zivis zem ūdens?

Atbilde: šobrīd cilvēki jau nav izgudrots šādas lēcas.

2. Klientiem jautāt: Cik metrus var redzēt zem ūdens?

Atbilde: Tas ir atkarīgs no skaidrību ūdens.Galvenā funkcija brilles ir, lai samazinātu ietekmi uz ūdens virsmas, un tiem ir autonoma nozīme.Daži reklāmas, teiksim, 5 metri, 6 metri, 10 metri, 15 metri, 20 metrus, utt.Tas viss nosaka skaidrība, kas ir patiešām grūti pateikt.

3. Klients jautā: Vai zvejas un zvejas saulainās dienās tiek izmantoti?

Atbilde: Tas var arī izmantot, bet, ja objektīvu jūtas pārāk spilgti saulainā dienā, jums var pakļaut saules, un smart gaismjutīgās objektīvs kļūs pelēks.Efekts būs labāks. (Tas ir OK, lai brauc saulainā dienā.) Bez soda mainīt krāsu, un ne polarizāciju.Pieņemam 7 dienas nav iemesls, lai atgrieztos (ar kravu apdrošināšana).Nepieņemiet bojātu produktu no citiem ražotājiem.

Par transportu:

1. Mēs nosūtīsim produkta ietvaros 1-7 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas.

2. Parasti preces piegādes nepieciešamību 7-35 dienu, bet katrā valstī ir atšķirīgas .

3.Mēs nevaram kontrolēt, ja pasts kavēšanos.Esiet pacietīgi un mēs uzturēt kontaktus ar jums un post office.Šī ir atsauce piegādes laiku.

4.Ja preces tiek zaudētas, mēs nosūtīsim jums vēl vienu, bez maksas.

5. Ja jūs vēlaties saņemt preci pēc iespējas ātrāk , lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas ,mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk.

Par atsauksmes:

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies.

2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Tagi: zvejas knaibles pesca, polar, darba brilles photochromatic, polarise, daiwa sunglass, zivju stikla, le sporta saulesbrilles, atago, veste zivis, colnels saulesbrilles.

Uzrakstīt recenziju

LONSIDA 2020 Jaunas Polarizētās Brilles, Saules Brilles Zvejas Vīriešu Sporta Saulesbrilles Āra Vadītāja Profesionālās Zvejas Brilles

LONSIDA 2020 Jaunas Polarizētās Brilles, Saules Brilles Zvejas Vīriešu Sporta Saulesbrilles Āra Vadītāja Profesionālās Zvejas Brilles

Saistītie Produkti