Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! DY517 Kolektora Ciparu Digitālo manometru Saldēšanas Vakuuma Kolektora Spiediena Testeris HVAC Temperatūra Testeri Auto Skatīt lielāku

DY517 Kolektora Ciparu Digitālo manometru Saldēšanas Vakuuma Kolektora Spiediena Testeris HVAC Temperatūra Testeri Auto

€69.19

-50 %

€138.38

Jauns produkts

Izmērs 70x110x50mm
Iezīme Portatīvā LCD Digitālo Manometru
Maksimālais Mērījumu Diapazons 200 PSI & Iepriekš
Spiediena tests izšķirtspēja 1 Kpa
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Jauda 4x1.5V (IZMĒRS.AA/LR6) Baterijas neietilpst
Spiediena pārbaudes iekārtas Kpa; Mpa; bārs; dz.; PSI.
Spiediena pārslodzes ierobežojuma 10000 Kpa (10 Mpa; 100 bar;)
Modeļa Numurs dy517 manometru
Zīmola Nosaukums Duoyi
Dial Diametrs 2 - 3.9 Collas
Displeja Tips Digitālā

DY517 Kolektora Ciparu Digitālo manometru Saldēšanas Vakuuma Kolektora Spiediena Testeris HVAC Temperatūra Testeris

Motīvs: EK/EN61010-1 drošības standartiem attiecībā uz projektēšanu un ražošanu. 1) spiediens, ko mēra ar digtal kolektora spiediena testeris ir spiediens. 2) Spiediena pārbaude svārstās no -101Kpa, lai 6Mpa (-0.1 bārs, lai 60bar). 3) ierobežot spiediens ir 10 Mpa (100 bar). 4) maksimālais darba spiediens standarta šļūtenes ir 600 PSI ( aptuvena 4.13 Mpa, 41.3, bārā ).Ierobežojums spiediens ir 3000 PSI aptuveno 20.68 Mpa, 206.8 bar ). 5) Lūdzu, apstipriniet, nominālā spiediena vērtības testē iekārtas pirms testēšanas.Nelietojiet to, ja tas pārsniedz diapazonu no instrumenta.Arī DY517A, ja iepakoto šļūtenes neatbilst spiediena prasība, var izmantot piemērotu aizvietotāju par pārbaudes. 6) nelietojiet un neglabājiet instrumentu augstas temperatūras, liela mitruma, viegli uzliesmojošas, sprādzienbīstamas un spēcīgu elektromagnētisko lauku. 7) Lūdzu, nemainiet instruments iekšējās shēmas, lai izvairītos no jebkādu kaitējumu, instrumentu, vai briesmas, kas notiek. 8) Lūdzu, valkā kvalificētu aizsardzības līdzekļus, lai aizsargātu lietotāju testēšanas laikā. 9) Lūdzu, izmantojiet šo instrumentu, labi vēdināmā vidē, lai novērstu ieelpošana toksiskas gāzes.

Apraksts:

Inteliģentās elektroniskās aukstumnesējs grupa, instruments ir papildu instruments, uzstādīšanas, testēšanas un apkopes saldēšanas iekārtas, piemēram, gaisa kondicionieri un saldētavu.Instruments ir dubultā spiediena tests, dual temperatūras tests (nepieciešams testa klips nav iekļauts), ciparu nolasīšanas ierīce, daudzdzīvokļu slēdžu, multi-mode funkcija un iebūvēts dzesēšanas datu bāzē.Instrumentu izmanto augstas stiprības inženierzinātņu plastmasas un elastīgu neslīdošu silikona dizains, visa mašīna ir stabila un ērti turēt.Iebūvēts 32-bit digitālais procesors un augstas precizitātes datu ieguves vienību, augstu datu un stabilitāti.Liela izmēra šķidro kristālu displeju, LCD pretgaismas atbalsts, datu displejs ir skaidrs un viegli lasāms, ērts gaisma darbību.Long-life vārstu maiņa, 1/4 collu standarta interfeisa dizainu, lai nodrošinātu, ka instruments izturību un daudzpusību.Instrumentu var izmērīt ar dubultu spiedienu (manometriskais spiediens), tajā pašā laikā, kā arī dual temperatūras mērīšana (nepieciešams testa klips nav iekļauts), ar automātisko daudzdzīvokļu spiediena konvertācijas, automātiska konvertācija temperatūra pēc Celsija / pēc Fārenheita, lai atvieglotu dažādas vajadzības.Iebūvēts 89 veidu aukstuma aģenta spiediens-temperatūra iztvaikošanas datu bāzi, arī aprēķināt subcooling pārkarsēt, lai veicinātu tiešu lasījumā darbības procesu datus.Arī tas testi procentu vakuuma mērījumi, spiediena sūču mērīšana, noplūžu laika ātruma rekordu.Tas ir pelnījis, lai šo multi-funkcionālo, precīza un vienkārši darbināmas digitālā kolektora ļauj jums paveikt darbu labi.

Specifikācijas:

Izmēri: 170*110*50mm/6.69*4.33*1.97" Svars: 950g Spiediena tests: spiediens Spiediena pārbaudes iekārtas: Kpa; Mpa; bārs; dz.; PSI.Spiediena testa diapazons: 0 Kpa~6000 Kpa Spiediena tests izšķirtspēja: 1 Kpa Spiediena testa precizitāte: +/- 0.5 %(FS)+ 5dgt Spiediena pārslodzes ierobežojums: 10000 Kpa (10 Mpa; 100 bar;) Vakuuma tests: relatīvais vakuuma Vakuuma testa bloks: Kpa; Mpa; bārs; dz.; PSI.Vakuuma testa diapazons: -101 Kpa ~0 Kpa Vakuuma testa izšķirtspēja: 1 Kpa Temperatūras tests vienības: °C (pēc Celsija), °F (Fārenheita grādos) Temperatūras testu diapazons: -40°C~150°C (-40°F~302°F) Temperatūras tests izšķirtspēja: 0.1°C (-40°C~99.9°C), 1°C (100°C NO~150°C) 0.1°F (-40°F~99.9°F), 1°C (100°F~302°F) Temperatūras tests precizitāte: +/- 0.5 °C + 2dgt +/- 0.9 °F + 2dgt Iebūvēts 89 veida aukstumnesēja NIST: Saskaņā ar American NIST standarta Barošanas avots: 4* AA Baterijas (nav iekļauts)

(1)1/4 collas zema spiediena ieplūdes (2)1/4 collas augsta spiediena ieplūdes (3)Spiediens, izlaišanas vārsts (4) Aukstumnesēja ieplūdes/vakuuma sūkņa ieplūdes (5)ar Skavu temperatūras zondes ligzda (6)Skavu temperatūras zondes ligzda (7)Āķis dizains (8) Zema spiediena vārsts (9)Aukstumnesējs novērošanas logs (10)Augsta spiediena vārsts (11)Pogu, displejs (12)LED displejs

Iepakojuma saraksts:

1* DY517 Saldēšanas Digitālā Kolektora Kontūra (nav iekļauts akumulators) 1* Lietotāja Rokasgrāmata (Angļu Valodā) Piezīmes: 1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies! 2. Lūdzu atļaut nelielas mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Auto Akumulatoru Testeris

Tagi: pressur platums, zonde digitālā kolektora, par r410, sander rīks, kolektora aukstumnesējs, platums hvac, vakuuma digitālā izeja, apkopēja baseins, lm120, vīrieši manometru.

Uzrakstīt recenziju

DY517 Kolektora Ciparu Digitālo manometru Saldēšanas Vakuuma Kolektora Spiediena Testeris HVAC Temperatūra Testeri Auto

DY517 Kolektora Ciparu Digitālo manometru Saldēšanas Vakuuma Kolektora Spiediena Testeris HVAC Temperatūra Testeri Auto

Saistītie Produkti