Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sienas Āķi Double-Sided Adhesive Multi-Purpose Āķi Virtuvi, Vannas Istabu, Dzīvojamo Istabu Sienas Uzstādīts Līmi Uzglabāšanas Āķi Skatīt lielāku

Sienas Āķi Double-Sided Adhesive Multi-Purpose Āķi Virtuvi, Vannas Istabu, Dzīvojamo Istabu Sienas Uzstādīts Līmi Uzglabāšanas Āķi

€3.69

-31 %

€5.42

Jauns produkts

Nē. Āķi 6
Materiāls PVC
produkta izmēri 6*6*0.5 cm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Materiāls: PVC

Produkta izmērs: 6*6*0.5 cm

Funkcijas:

Augstas kvalitātes materiāli

Nav zīmes, nav atlikumu, nav āķis zīmēm, tā ir cieta viela līmi, ne substrāts, labu elastību un stingrību, nav viegli saplēst, negants neatstās nevienu grūti noņemt līmi zīmes, uzturēt sienas tīras.

Pašlīmējošas double-sided āķis

Divi āķi, sadarbojas cita ar citu, un tas var būt hung viegli un ērti, neuztraucoties par to, ne karājas caurumiem.Katru praktisko āķis uz sienas un griestus, var segt līdz 15 kg.Nekādas urbšanas, nekādas skrūves, bez caurumiem, bez līmes.Super ūdens un eļļas pierādījums, augstas un zemas temperatūras.Pretestību.

Vienu āķi dažādiem pielietojumiem

To plaši izmanto vannas istabas, ārpus telpām, virtuves, un dekorācijas, tostarp ligzdas, atkritumu tvertnes, tualetes birstes, puķu podi, attēlus, utt.Ideāli piemērots Ziemassvētku gaismām un Ziemassvētku vītnes.

Piemērota dažādām virsmām

Plaši izmanto uz dažādām virsmām, piemēram, ķieģeļu, stikla, metāla, koka durvis, koka paneļi, metāla, nerūsējošā tērauda, īpaši piemērots karājas dušu vai vannu aksesuāri vannas istabas vai virtuves tehnika un flīžu backsplashes.

Kā instalēt:

1. Pirms ievietojat līme, āķis, lūdzu, pārliecinieties, ka virsma ir tīra, sausa, bez putekļiem un eļļas, un pēc tam noslaukiet to sausu.

2. Noņemiet aizmugurējo drošības plēves, saglabājot jūsu pirkstiem prom no līmes.

3. Ielīmējiet to uz jebkuras gludas virsmas un stingri piespiediet, lai novērstu jebkuru burbuļi.

4. Ir ieteicams atstāt uz 12 stundām pirms karājas jebkādiem objektiem, lai nodrošinātu, ka produkts ir sabiedrība un sabiedrība.

Piezīme:

Jo tā ir manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet nedaudz mērījumu novirzes.

Starpības dēļ displeja un gaismas efektiem, faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no krāsu parādīts uz attēla.

6pcs iepakojuma saraksts:

Uz sprādzes*6

B sprādzes*6

10pcs iepakojuma saraksts:

Uz sprādzes*10

B sprādzes*10

12pcs iepakojuma saraksts:

Uz sprādzes*12

B sprādzes*12

Tagi: turētāja āķis, matēts dvieļu āķis, zivju āķi, iphone xr gadījumā āda, 2 sided adhesive sienas āķi, silikona āķi pašlīmējošās virtuves, ilgi lāpstiņa, kichen rīks, m8 x 30, par kichen.

Uzrakstīt recenziju

Sienas Āķi Double-Sided Adhesive Multi-Purpose Āķi Virtuvi, Vannas Istabu, Dzīvojamo Istabu Sienas Uzstādīts Līmi Uzglabāšanas Āķi

Sienas Āķi Double-Sided Adhesive Multi-Purpose Āķi Virtuvi, Vannas Istabu, Dzīvojamo Istabu Sienas Uzstādīts Līmi Uzglabāšanas Āķi