Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Jauns Modes Skatīt lielāku

Jauns Modes "Eiropa 2020" Sexy V Kakla Līgavas Kleita Pasūtījuma garām Piedurknēm Boho Kāzu Kleita Beach Kāzu Kleitas Šifona

€75.62

-20 %

€94.53

Jauns produkts

Kāzu Kleitu Audums Šifona ar Gropi
Modes Elements Vienkāršs
Faktisko Attēlu
Siluets A-LĪNIJAS
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Jostasvietu Dabas
Piedurknes Stils Regulāri
Atpakaļ Dizainu rāvējslēdzēju
Kleitas Garums Grīdas Garums
Iebūvēts Krūšturis
Grūtniecēm No
Vilciens NAV
Zīmola Nosaukums iLoveWedding
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Modeļa Numurs 26411-2
Apdare Appliques
Izgriezums V-Veida Kakla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Vairāk kleitas iesakām, lai jūs varētu izvēlēties

Ja jūs vēlaties pasūtījuma , lūdzu, piedāvāt mērījumiem, kā tālāk parādīts: (1) Krūtis: _______collas/cm (2) Viduklis: _______collas/cm (3) Gurni: _______collas/cm (4) Plecu Uz Grīdas (bez apaviem): _______collas/cm (5) Plecu pie pleca(Plecu Platums): _______collas/cm (6) Augstums : _______collas/cm, Ja kleita ir siksna vai piedurknēm , mums vēl ir nepieciešami citi izmēri: (7) Armhole : _______collas/cm (8) Bicep: _______collas/cm (9) Plecu, lai Krūtis: _______collas/cm (10) Rokas/Piedurknes Garums: _______collas/cm (Pasākums no jūsu pleca, norādiet uz rokas)

Mēs saprotam, ka tas ir grūti iegādāties kleitu internetā,un mēs patiesi vēlamies, lai jūs būtu apmierināti ar savu pirkumu.Tāpēc, lūdzu, lasīt tālāk atgriešanās politiku, uzmanīgi, mēs atsakāmies, lai atgrieztu preces bez jebkādas kvalitātes problēmas.

1).Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienas (72 stundas) no uzņemšanas savus objektus, lūdzu, norādiet problēma saņemto preču un atgriešanas iemeslu.

2).Priekšmetus atpakaļ, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī, nav pazīmes nodilumu asaru vai smakas.

3).Atpakaļ nosūtīšanas izmaksas tiks pircēja responsiablity.Tas ir pircēja responsiablity maksāt par kuģniecības maksa par sūtīšanu atpakaļ, un apmaiņu.

4).Tikai kvalitātes problēmām, vai izmērs ir kļūda, mēs pieņemam atgriežas.

Tagi: kleita trešdiena:, trešdiena kleita 2020, dizains maternitātes drēbes, Ir 2021. wed kleita, kleita grūtniecēm, balts sundress pludmales, bodycon kleita, modyle vintage, mariag, kleita rozā vasaras.

Uzrakstīt recenziju

Jauns Modes

Jauns Modes "Eiropa 2020" Sexy V Kakla Līgavas Kleita Pasūtījuma garām Piedurknēm Boho Kāzu Kleita Beach Kāzu Kleitas Šifona