Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 6 Ātrumu Pārnesumu MT Stick Shift Poga + Putekļu Boot Vāks Ford Focus 2005. - 2012. Gadam - Melnā Skatīt lielāku

6 Ātrumu Pārnesumu MT Stick Shift Poga + Putekļu Boot Vāks Ford Focus 2005. - 2012. Gadam - Melnā

€8.74

Jauns produkts

Istabas piederumi (TIKAI REFREENCES)
Materiāls ABS Rokturi +PU Ādas Boot
Ātrums 6 ātrumu
Rāmja Izmērs 12.8x13.5 cm
Caurumu Diametrs 1,2 cm
klp krāsa Melna/Sudraba

Funkcijas: 1. Izgatavotas no augstas kvalitātes ABS rokturi+PU Ādas putekļi, bagāžas nodalījuma pārsegs, kas izturīgs pret koroziju 2. Pievienot elegantu un modernu izskatu, lai jūsu auto. 3. Ideāls fit.Viegla un ātra uzstādīšana.Specifikācija: Apgriezienu skaits: 6 Ātruma Klp Krāsa: Melna/Sudraba Materiāls: ABS Rokturi +PU Ādas Boot Rāmja Izmērs:12.8x13.5 cm Cauruma Diametrs: 1.2 cm istabas piederumi: (TIKAI REFREENCES) Par Ford Focus 2005. - 2012. Gadam Ford Focus MK2 2005. - 2008. gadam ( nav derīgas sekot modelis Ford mondeo 3, Mondeo 4, S-max, C-max, Kugas, Galaktika u.c. ) Uzstādīšana: 1.Noņemt (twist, atskrūvējiet) oriģinālā rūpnīcas pārnesumu kloķi no pārslēdzēju. 2.Ievietot pārnesumu kloķi pa labi virs pārslēdzēju, ievietojiet to pārslēdzēju. 3.Pabeidziet uzstādīšanu, un nodrošina pārnesumu kloķi ir stingri piestiprināts pārslēdzēju un pārslēgs darbojas pareizi.Piezīme: 1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni. 2.Mēs piedāvājam skaidrus attēlus, mērījumus, ja iespējams.Lūdzu, pārbaudiet, cik vien iespējams, lai pārliecinātos, ka objekts ir viens, ka jums ir nepieciešams. 3.Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no saraksta attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.

Paketē Iekļauts: 1 X Shift Poga ar bagāžas nodalījuma Pārsegs

Tagi: ford focus 3 taustiņu uzlīmes, ford focus apdare, kravas līnijpārvadātāju, ford focus mk3 bagāžnieka, uzmanību mk5, ford focus mk2 bagāžnieka, focus hečbeks, vāks ford, focu, ford smax.

Uzrakstīt recenziju

6 Ātrumu Pārnesumu MT Stick Shift Poga + Putekļu Boot Vāks Ford Focus 2005. - 2012. Gadam - Melnā

6 Ātrumu Pārnesumu MT Stick Shift Poga + Putekļu Boot Vāks Ford Focus 2005. - 2012. Gadam - Melnā

Saistītie Produkti