Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ammoon OCTA Elektriskā Ģitāra Precīzu Polifoniskās Oktāvas Ģenerators Efektu Pedālis ar Patiesu Apiet Atbalsta SUB/ UP Oktāvas Skatīt lielāku

Ammoon OCTA Elektriskā Ģitāra Precīzu Polifoniskās Oktāvas Ģenerators Efektu Pedālis ar Patiesu Apiet Atbalsta SUB/ UP Oktāvas

€43.15

-42 %

€75.70

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums ammoon
Matreial Pilns metāla korpusu
Strāvas Padeve DC 9V adapteri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Strāvas Adapteris Nav iekļauts
Darba strāva 150mA
Kontaktdakšas Tips ES Plug
Modeļa Numurs ammoon OCTA
Veids Ietekme

ammoon OCTA Elektriskā Ģitāra Precīzu Polifoniskās Oktāvas Ģenerators Efektu Pedālis ar Patiesu Apiet Atbalsta SUB/ UP Oktāvas

OCTA ir jauns loceklis ammoon efektu pedālis ģimenes, tas nodrošina nevainojamu izsekošanas un skaņu.Ar 3 atsevišķām vadības rokturi, sauss, sub oktāvas un oktāvas, padarot jūsu 6-stīgu ģitāras skaņas, piemēram, 12-stīgu.Augstas kvalitātes un klusums true bypass kājas slēdzis dizainu, sniedz jums maksimālu signāla ceļš, integritāti.

Funkcijas:

OCTA precīzu polifoniskās oktāvas ģenerators pedālis piedāvā super-ātru uzskaites un dinamiskās oktāvas , padarīt savu 6-stīgu ģitāras skaņas, piemēram, 12-stīgu.

Radīt skaņas ar 3 atsevišķām vadības rokturi SAUSAI skaņas(kontroles izejas skaļumu SAUSĀ signāls pie IZEJAS ligzda), SUB oktāvu(kontrolē izejas skaļumu SUB oktāvas signālu) un oktāvu(kontrolē izejas skaļumu oktāvas signāla).

Analog sausa, izmantojot signālu, kas saglabā ikvienu jūsu sākotnējā ģitāras signālu pie IEEJAS, Kā SAUSĀ slēdzis ir pagriezts pulksteņrādītāja virzienā, tilpums SAUSAI signālu ietekmi OUT Kontaktligzda palielinās.

Augstas kvalitātes un klusums true bypass kājas slēdzis dizainu, sniedz jums maksimālu signāla ceļš, integritāti; un LED indikators ērtu ekspluatāciju.

Pilns metāla apvalku, izturīga un izturīga, lai ilgu laiku un uzticams lietošanā.

Kontroles Konbs:

--Kloķi uz AUGŠU

Kontrolē izejas skaļumu OKTĀVAS signāla.OKTĀVAS signāla ir viens oktāvu virs sākotnējās ieejas signālu, vai divreiz biežumu.Apjoms OKTĀVAS signāla kāpumu, kā tas slēdzis ir pagriezts pulksteņrādītāja virzienā.

--SUB Rokturi

Kontrolē izejas skaļumu SUB OKTĀVAS signālu.SUB OKTĀVAS signāls ir vienu oktāvu zemāk par sākotnējo ieejas signālu, vai pusi biežumu.Kā tas slēdzis ir pagriezts pulksteņrādītāja virzienā, tilpums SUB OKTĀVAS signālu palielinās.

--SAUSĀS Rokturi

Kontroles izejas skaļumu SAUSĀ signāls pie IZEJAS ligzda.SAUSĀ signāls ir signāls klāt pie IEEJAS.Kā tas slēdzis ir pagriezts pulksteņrādītāja virzienā, tilpums SAUSAI signālu ietekmi OUT Kontaktligzda palielinās.

Specifikācijas:

Zīmols: ammoon

Materiāls: Metāla

Signāla Ieejas: 1/4"Mono Ligzda (pretestība: 2.2 Meg Omi)

Signāla Izeja: 1/4"Mono Ligzda (pretestība: 560 Omi)

Barošana: DC 9V adapteri (pozitīva ārējā un negatīvo iekšpusē)(nav iekļauts)

Darba Strāva: 150mA

Postenis Izmērs: 6.5 * 11.5 * 4cm / 2.6 * 4.5 * 1.6 jo

Postenis Svars: 265g / 9.3 oz

Iepakojuma Izmērs: 12 * 9 * 7cm / 4.7 * 3.5 * 2.8 jo

Iepakojuma Svars: 330g / 11.6 oz

Piezīme:

Strāvas adapteri, nav iekļauts.

Lūdzu, izmantojiet strāvas adapteris, kuru polaritāte ir pozitīvo polu ārā un negatīvo polu iekšā.Pretējā gadījumā produkts var nedarboties pareizi.

Iepakojums Saraksts:

1 * Efekta Pedāli

1 * Lietotāja Rokasgrāmata(Angļu Valodā)

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Tagi: kentaurs pedāli, ammoon ģitāra, spēkā ģitāra, HST, ammoon ģitāra, pedālis, kakla ģitāra atbalsts, ģitāra pedalboard, melns pārnesumu, mooer, looper pedāli.

Uzrakstīt recenziju

Ammoon OCTA Elektriskā Ģitāra Precīzu Polifoniskās Oktāvas Ģenerators Efektu Pedālis ar Patiesu Apiet Atbalsta SUB/ UP Oktāvas

Ammoon OCTA Elektriskā Ģitāra Precīzu Polifoniskās Oktāvas Ģenerators Efektu Pedālis ar Patiesu Apiet Atbalsta SUB/ UP Oktāvas

Saistītie Produkti