Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! OkeyTech 3 Pogu Smart Auto Atslēgu Apvalks priekš Mazda 5 6 Sērijas MX5 MX7 CX7 CX9 RX8 Miata Atslēgas fob Gadījumā Ar Izvietojamo avārijas atslēgu Skatīt lielāku

OkeyTech 3 Pogu Smart Auto Atslēgu Apvalks priekš Mazda 5 6 Sērijas MX5 MX7 CX7 CX9 RX8 Miata Atslēgas fob Gadījumā Ar Izvietojamo avārijas atslēgu

€9.89

-19 %

€12.36

Jauns produkts

Mezgls, Detaļas Numurs MA-KS09
Zīmola Nosaukums OkeyTech
Pogas 3 Pogas
Pielāgošana
Citas Detaļas Numurs atslēgas mazda
Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana Ķīna
R/C Funkcija bez
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
auto atslēga Tālvadības Atslēga
Nosaukums Auto Atslēga
Fit PRIEKŠ Mazda 5 6 Sērijas MX5 MX7 CX-7 CX-9 RX8 Miata
Ražotāja Daļas Numurs priekš Mazda Atslēgu Shell
Materiāla Tips Labas Kvalitātes
Atslēga flip atslēga
logo No
krāsa melns
Veids priekš Mazda Atslēgu Shell
Īpašā Tukšu Gadījumā mazda Atslēgu Shell

Specifikācijas: Logo: Nē Veids: Pārsegu, Auto Atslēgu Apvalks Priekš Mazda 5 6 Sērijas MX5 MX7 CX-7 CX-9 RX8 Miata Svars: 40g Materiāls: ABS+Metāls Krāsa: Melna Pogas: 3 Pogas Asmens: Neslīpēts Tukšu Asmens Transponderu Mikroshēmu: Nav Elektroniskās Plates: Nē Akumulatora turētājs: Nē, Mēs nevaram nodrošināt auto logo uzlīmes !!!!

Pielietojums: Mazda 5 6 Sērijas MX5 MX7 CX-7 CX-9 RX8 Miata un citiem modeļiem, kas ir tāda pati kā mūsu attēlu!

Iezīmes: 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes!Labākais nomaiņa bojātas vai nodilušas taustiņus,, vai liels papildu taustiņu.Galvenais lieta, un galvenais asmens tikai.Nav elektronisko iekšējie.Saņemt asmens samazināt vietējās atslēdznieks/izplatītāju.Tikai samazināt galvenās asmens,veikt iekšējo electronics(ietver imobilaizers/transponderu mikroshēmu) no oriģinālo tālvadības un novietot tos uz mūsu galvenās korpusa,tad jums ir gatavs!Nav nepieciešamas nekādas programmēšanas.Paziņojums:

1.Prece ir tikai tukši atslēgu apvalks, kas ir bez PCB kuģa un akumulatora iekšā.

2.Visas bildes ir reālas fotogrāfijas, kas tiek veikti ar sevi.Lūdzu, pārbaudiet jūsu galvenie čaumalu, lai pārliecinātos, ka tas ir tāds pats kā mūsu produktu.

3. Galvenais asmens ir neslīpēts asmeni, jūs varat doties uz savu vietējo atslēdznieks veikalu, lai samazinātu to.Pēc tam vienkārši veikt elektroniskās plates un čipu un akumulatora ievietošana no savu oriģinālo atslēgu un nodot to mūsu galvenās korpusa, tad jūs varat to izmantot.

1 x Taustiņu, Shell

1.- Viena gada garantija.

2.- Ja prece ir bojāta, to saņemot, jums var pieprasīt, lai apmainītos ar jaunu ietvaros 7days no iesnieguma saņemšanas (Pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis).

3.- Mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.Par pirmo mēnesi, mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas( no mums ar savu atrašanās vietu); Pēc 1 mēneša iegādes, pircējam ir jāmaksā divi veidi, kā kuģniecības izmaksas.

4.- Kad mēs saņemt atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim aizstāj tiem atpakaļ asap.

5.- Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai saskaņā ar ano normālas ekspluatācijas rezultātā, nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana uz daļām.

1.- Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti, lai mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Thanks daudz par jūsu laiku.

2.- Mēs atstāt to pašu atsauksmes, lai jūs pēc jūsu pozitīvas atsauksmes.

3.- Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: Mazda 6, kopā mx5, smart home, mx 5 ligzda, rx8, mazd 6 atslēga, tiešā mazda 3, cepuri smart auto, mx5 miata, mazda mx5 atrast.

Uzrakstīt recenziju

OkeyTech 3 Pogu Smart Auto Atslēgu Apvalks priekš Mazda 5 6 Sērijas MX5 MX7 CX7 CX9 RX8 Miata Atslēgas fob Gadījumā Ar Izvietojamo avārijas atslēgu

OkeyTech 3 Pogu Smart Auto Atslēgu Apvalks priekš Mazda 5 6 Sērijas MX5 MX7 CX7 CX9 RX8 Miata Atslēgas fob Gadījumā Ar Izvietojamo avārijas atslēgu

Saistītie Produkti