Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Vintage Āra Sienas lampas Dārza Bārs Antīkās Sienas Sconce Bronzas Alumīnija Rūpniecības Pagalma Apgaismojums Telpu LED Lampas, metāla Skatīt lielāku

Vintage Āra Sienas lampas Dārza Bārs Antīkās Sienas Sconce Bronzas Alumīnija Rūpniecības Pagalma Apgaismojums Telpu LED Lampas, metāla

€27.76

-33 %

€42.06

Jauns produkts

Ir Spuldzes Iekļauts
Stils vintage
Pamatnes Tips E27
Technics Pārklājumu
Izmantošana Brīvdiena
Spriegums 110V
Korpusa Materiāls Alumīnija
Apgaismojuma Jomā 5-10square metri
Pieteikums āra
Vienuma Tips Sienas Lampas
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Sertifikācija CCC
Ēnā Virzienā up
Ēnā Tips Matēta Stikla
Barošanas Avots AC
Gaismas Avots LED Spuldzes
Zīmola Nosaukums UNICASA
Funkcijas Āra Vintage Sienas Lampas
Garantijas laiks 12 Mēnešu Garantija
Ķermeņa Krāsa Tumšs Haki
Modeļa Numurs MLW0600
Materiāls Alumīnija
Ir Regulējamas, No
Skaits gaismas avotiem 1

Ieskaitot Vienu Gab. spuldzes,jūs varat iegādāties vairāk manā veikalā.Augstas kvalitātes bēniņu kulons gaismas,produktu ar CE ,VDE,UL,LVD,SAN sertifikāciju.

Materiāls : Alumīnija

Jauda : 110V-250V

Spriegums: 31-40W

Gaismas Avots: E26/E27 spuldzes

Piemērots Vieta : 10-15 kv.m.

Attiecas uz : Bārs,Noliktavu,Restorāns,Kafijas Veikals...

● Maksājumu jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles slēgšanas.

● Ja jums ir nopircis vairākus objektus no manis, jūs varat sūtīt man vienu maksājumu, lai visi posteņi, tā vietā, maksājot par katru no tiem atsevišķi.Tad, kad jūs noklikšķiniet uz Pay Now pogu, šeit būs automātiski noteikt, ja ir citas lietas, jūs esat laimējis vai pērk no manis, un apvienot tos, lai jūsu pārskatu.

1. Parasti vienums tiks nosūtīti no 1-2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.Ekonomikas Piegāde parasti notiek 5 - 12 darba dienu laikā uz lielākajām pilsētām un 10 - 25 darba dienas, lai attālākās pilsētās.Un jums var maksāt papildu sūtīšanas maksa, lai iegūtu Paātrināta Kuģniecības(DHL, vai EMS)pakalpojums, Parasti tas ilgst 3 - 7 darba dienu laikā tikai, lai saņemtu pasūtījumu. (Darba dienu, izņemot nedēļas nogali vai vietējās valsts svētku dienas)

2. Jūs varat to apvienot sūtījumus, lūdzu, rakstiet mums pirms posteņi ir nosūtīts.

Ceru, ka jūs apmierinātu ar mūsu kopējais pakalpojumus, kā arī produktu un ceram uz jūsu labas atsauksmes drīz.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā.

1. Atsauksmes būs jāatstāj automātiski pēc tam, kad mēs saņemsim jūsu atsauksmes.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu feedback.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Lūdzu, ļauj mums, lai atbildētu jūsu e-pastu 24 stundu laikā.

3.Mēs sniegs pakalpojumu par labāko, kā mēs varam radīt atgriezenisko saiti, un ir tas, ko mēs cenšamies, lai.Lūdzu, rakstiet man, izmantojot "Manas Ziņas" vai "Contact seller" ja jums ir jautājumi par mūsu saraksti vai jūsu iepirkumu.

Tagi: zaļā bronzas gaismas, klasiskās sienas sconce, sienas sconc, sienas lampas āra antikvariāts, vannas istaba bārs gaismas, āra sienas sconce vintage, antīkas bronzas sienas brā, lampa sienas āra antikvariāts, dārza lampas retro, antīko ārsienu lampas.

Uzrakstīt recenziju

Vintage Āra Sienas lampas Dārza Bārs Antīkās Sienas Sconce Bronzas Alumīnija Rūpniecības Pagalma Apgaismojums Telpu LED Lampas, metāla

Vintage Āra Sienas lampas Dārza Bārs Antīkās Sienas Sconce Bronzas Alumīnija Rūpniecības Pagalma Apgaismojums Telpu LED Lampas, metāla

Saistītie Produkti