Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Anmor 8Pcs Make Up Otas Komplekts Sintētisko Matu Fonds Pulveris Atzīmētājs Sejas Grims Birste Eyeshadow Jaukšanas Līdzeklis Skatīt lielāku

Anmor 8Pcs Make Up Otas Komplekts Sintētisko Matu Fonds Pulveris Atzīmētājs Sejas Grims Birste Eyeshadow Jaukšanas Līdzeklis

€10.02

-56 %

€23.29

Jauns produkts

Tostarp 3 Fonds Suka
Tostarp 2 Atzīmētājs Suka
Izmantot Ar Komplekti & Komplekti
Roktura Materiāls Plastmasas
Tostarp 1 pulveris suka
Gabalu skaits Combo
Vienuma Tips Aplauzums Suka
Tostarp 4 Dažādu izmēru Eyeshadow sukas
Zīmola Nosaukums ANMOR
Funkcijas Grims rīki
Veids Sejas Pamata Komplekts
Daudzums 8Pcs aplauzums suka komplekts
Otiņu Materiāls Sintētisko Matu
Izmērs 13.6-17.6 cm
krāsa melns
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 8708-K
Skaits 209057N0615N22

Anmor 8Pcs Aplauzums Suka Komplekts

Materiāli: Sintētiskas Mati, Plastmasas Rokturi, Alumīnija Gredzenu.Funkcijas: Bieza, zīdaina un mīksta apmatojuma; Konusveida rokturi, dizaina, modes un ērti paķert; Tostarp sejas otas un acu otas, apmierinātu ikdienas grims.

Pulveris Aplauzums Suka

Ventilatora formas suka galvas padara to viegli, lai patting pulveris uz sejas, un slaucīšana lieko pulveri prom.2 šauras malas tas var tikt izmantots, lai piemērotu tumšos toņos, lai konturēšanas.

Atzīmētājs Aplauzums Suka

Konusveida formas ir ideāls, lai uzsvērtu, lai padarītu augstas punkti seju, lai izceltos, un ir arī labs pietvīka, lai sniegtu dabas apsārtums uz vaigiem.Tikmēr, tas ir arī labs slaucīšana pulveris suka!

Fonds Aplauzums Suka

Super plānas, bet precīzi ideāls izmēra!Jaukšanas ārā foundation bez absorbējošu fonds.Soda galu otu ir vienkārši ideāls, pat no fonda grūti sasniedzamās vietās.

Konusveida Sajaukšanas Aplauzums Suka

Tas ir aprīkots ar konisko galvu, kas ir ideāli piemērots sajaukšanai uz visa plakstiņa.Piemērojot dažādos toņos laukumā, lai pievienotu vairāk dziļumā, lai izveidotu ļoti precīzi acu izskatu.

Shader Aplauzums Suka

Šo lielo eyeshadow birste ir attēloti dzīvoklis un elastīga suka galvas, kas ir ideāli piemērots piemēro bāzes krāsu vai pārejas toni uz acu tieši tiesību jomā.

Leņķveida Ēnojumu Aplauzums Suka

Šī birste, nāk ar leņķveida galvu.Tas ir ideāls, lai piemērotu eyeshadow izplatīt tikai tiesības summu krāsu uz apakšējās skropstu līnijas un izveidot brīnišķīgu izmaksa.

Lūpu Grims Birste

Tas ir vidēja lieluma lūpu otiņu.Tas ir appropritate, lai saņemtu to, lai aizpildītu savu lūpu un izveidot precīzu lūpu līnijas.Jūs varat arī izmantot, lai piemēro korektors, lai segtu līdz pat daži nelieli bojājumi.

Uzacu Grims Birste

Klasisks leņķveida uzacu suku!Tas ir labi veikts.Ar tievu otiņu galvu, iezīmētu uzacu forma un zīmējums precīzu un tīrīšanas acu zīmulis kļūst ļoti viegli.

Par Kuģniecības Un Piegāde:

Izņemot brīvdienās vai nedēļas nogalēs, parasti mēs kuģis visiem pasūtījumiem 48 stundu laikā pēc maksājuma pabeigšanas.Mēs iesakām izvēlēties "www.e-jump.lv Standard Shipping", kas pašlaik ir visvairāk uzticamu un ātrāka piegāde.

Pēcpārdošanas Pakalpojumu:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem & pakalpojumiem , lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atsauksmi "5 zvaigznes" , tas ir mūsu kustības darīt labāk par jums , un mēs labprāt darīt to pašu jums.Kad jūs saņemat savu sūtījumu, lūdzu, pārbaudiet, daudzuma un kvalitātes, ja jums atrast kādas problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums un nosūtiet mums fotogrāfiju , mēs to atrisinātu pēc iespējas ātrāk.Nekādu problēmu, tikai, lūdzu, neatstājiet mūs "1 /2 /3 zvaigzne" atsauksmes pirms paziņojumā.

Jūs varat arī patīk

Noklikšķiniet uz attēla, lai pārbaudītu sīkāk.

Paziņojums:

Ja jums patīk birste, kas ar rāvējslēdzēju maisā, noklikšķiniet uz attēlu zemāk, lai pārbaudītu sīkāk.

Tagi: liels grims rīki, spīdīga aplauzums suka komplekts, sirēna aplauzums suka komplekts, anmor suka, liels grims birste, kas, vienkāršs grims rīki, anmor profesionālās, diamond lūpu skaistumu, anmor pro sukas, ķīnas grims.

Uzrakstīt recenziju

Anmor 8Pcs Make Up Otas Komplekts Sintētisko Matu Fonds Pulveris Atzīmētājs Sejas Grims Birste Eyeshadow Jaukšanas Līdzeklis

Anmor 8Pcs Make Up Otas Komplekts Sintētisko Matu Fonds Pulveris Atzīmētājs Sejas Grims Birste Eyeshadow Jaukšanas Līdzeklis