Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! V3.0 Bluetooth USB Dubultā Zaļā PCB NEC Releji 2016. gadam.R0 Ar Bezmaksas Keygen DS150 TCS PRO Automašīnas/Kravas automašīnas OBD2 Kodu Skeneris Lasītājs Skatīt lielāku

V3.0 Bluetooth USB Dubultā Zaļā PCB NEC Releji 2016. gadam.R0 Ar Bezmaksas Keygen DS150 TCS PRO Automašīnas/Kravas automašīnas OBD2 Kodu Skeneris Lasītājs

€36.14

-9 %

€40.15

Jauns produkts

Feature3 V3.0 Green Dubultā PCB NEC Relejs
Garantijas laiks 1 Gads Garantija
Valodas Turku
Zīmola Nosaukums EKETOOL
Atbalsta Transportlīdzekļiem Par Automašīnas/Kravas automašīnas Diagnostikas rīks
Sertifikācija CE
Modeļa Nosaukums TCS Pro+
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsta PC Sistēmas Win7 32bit/win10 32bit/XP sistēmas
Vienuma Tips Kods Lasītājiem & Scan Rīki
Programmatūras Atjaunināšana
Programmatūras Versija 2016R1(Keygen)/2017R1
Aparatūras Versija Jaunākās
PCB Iezīmējiet FTDI FT232RL Chip/GEZ Chip/Nekustamais 9241A Chip

Bezmaksas Keygen 2016. Gadam.R1 Bluetooth Dubultā PCB Zaļā V3.0 Valdes NEC Relejs Nekustamā 9241A FTDI Čipa Multidiag Pro+ TCS Par Automašīnas/Kravas automašīnas

PCB Kuģa Displejs:

V3.0 Green PCB Dubultā Valdes NEC Relejs 9241A Čipu FTDI Čips

Parasti nosūtīt red NEC relejs,bet, ja sarkanā ir viena no krājumiem,mēs nosūtīsim balta ar jums,paldies par jūsu sapratni.(Ar Relejiem baltā un sarkanā krāsa ar tādu pašu kvalitāti.)

Programmatūra Ir Pieejama:

1. V2016.R1 Ar Keygen, aktivators Bezmaksas Aktivizētu sevi .Mēs noklusējuma sūtīt V2016.R1 uz CD.

2. V2017.R1 NEVIENS Keygen,nepieciešams nosūtīt atpakaļ failu, lai to aktivizētu .Ja pircējs reqeust šo programmatūru ,lūdzu, atstājiet ziņu ,vai mēs varam nodrošināt, izmantojot Mega Saites.

3. V2015.R3/V5.008 R2 Ar Keyen pārāk.Ja pircējs reqeust šo programmatūru ,lūdzu, atstājiet ziņu ,vai mēs varam nodrošināt, izmantojot Mega Saites.

4. Labākais Saderīgu sistēma ir Win XP un WIN 7 32bits

Lūdzu, Ņemiet Vērā: 1. Ja pircējs CD bojātas vai ir nepieciešams dažādu versiju programmatūras,lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs nosūtīsim jums welink, lai lejupielādētu 2. Ne visiem auto modeļiem var atbalstīt visu funkciju vai visu sistēmu,ir Nepieciešams testa reālā darbība. 3. Ne katram auto modelim zem automašīnas markas var būt darba.V2016.R1 vairāk Atbalstīt jaunu/vecu automobiļu nekā V2015.R3,Daļas, automašīnu saraksta displejs:

Valodas: angļu, Cesky, bulgāru,Dansk, Deutsch, Espanol, Français, grieķijas,Horvātijas,Hollands, ungārijas, Itālijas, Norsk, poļu, rumāņu, krievu, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turku, Portugues.

Izceļ no TCS PRO+ Darba AUTO + MAŠĪNA + Generic 3 in 1 ar Augstu Kvalitāti, Ar zaļo dual valdes 9241 mikroshēmas.Atbalsta sistēma :Win7 32bit/XP/Win10 32 bitu.Ar iebūvētu Bluetooth moduli, būs labāk izmantot.Vienu gadu kvalitātes garantija, Spēcīgs, un laika, speciālistu, atbalsta.Mēs varam koplietot wow programmatūru, lai jūs kā dāvanu.Programmatūra: 2016.R0: ar keygen (Atbalsta dažas 2016. gada automobiļus) / 2015. gadam.R3: Ar Keygen izvēles. (Lūdzu, atstājiet ziņu, lai pārdevējs, kas CD, jums ir nepieciešams, citādi CD tiks nosūtīta pēc nejaušības principa) Ja jūs nezināt, kā lai aktivizētu failu 2016.00,lūdzu, jautājiet pārdevējam, lai saņemtu video.Paldies.

Apraksts: TKS PRO+, ir ātri un uzticami diagnostikas rīks, kas kalpo kā saikne starp transportlīdzekli un datoru.Tas darbojas gan veciem, gan jauniem transportlīdzekļiem.Ar AUTOMAŠĪNĀM, jums ir iespēja veikt konkrētu zīmolu diagnostika, automobiļu un vieglo autofurgonu no 1988. gada.Kopā 47 dažādu marku.Ar KRAVAS programmatūras pakotni, jums ir iespēja veikt konkrētu zīmolu diagnostika, vieglo un smago kravas automobiļu, autobusu un piekabju no 1995. gada.Kopā 37 dažādu zīmolu.Diagnostikas programmas VISPĀRĒJAIS ir paredzēti tiesību aktos, pamatojoties diagnostika, kas speciāli paredzēti emisiju saistītās kļūdas kodus.VISPĀRĒJS ir iekļauts automašīnas un KRAVAS AUTOMAŠĪNAS paketes.Multiplexer funkciju, 2xHS VAR (ISO 11898-2), SW VAR (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL un (SPI, analog, jo, 5volt ārā).

Sērijveida mēs do pēc: 1) Lasīt un dzēst kļūdas kodu; 2) Lasīt dzīvot datus ; 3) Pamata uzstādījumi ; 4) Skenēšanas funkcija ; 5) Pilnībā atbilst eOBD/OBDII standarts.

Funkcijas: 1. Ražošana īpašās sērijas diagnosticēt ; 2. Skenēšanas funkcija; 3. EOBD/OBDII komunikācija; 4. Sērijas Sistēmas ; 5. Dzinēju ; 6. Aizdedzes ; 7. ABS ; 8. Pakalpojumu reset ; 9. VID ; 10.Imobilaizers ; 11.Instruments ; 12.Komforta sistēma ; 13.Pārnesumu kārba, utt.

LIDOJUMA parametru REĢISTRATORS Ar lidojuma parametru funkciju, varat ierakstīt parametri reālajā laikā, kamēr jūs vadāt transportlīdzekli.Ierakstīšanas laikā, jūs varat, ar, un, nospiežot pogu, izceltu īpašo kļūdas, lai jūs varētu izpētīt konstatētas kļūdas vēlāk.TCS Pro+ ir aprīkots ar iebūvēto atmiņu, tādējādi novēršot nepieciešamību līdzi datoru.Atmiņas grozā nav iekļauti iepakojumā .SPRIEGUMA PĀRBAUDE, Kad TKS PRO+ ir savienots ar transportlīdzekli, vienības pārbaudīs akumulatora spriegums transportlīdzekļa un automātiski pielāgo sevi vehiclersquos sprieguma līmeni, 12 vai 24 volti.Ja spriegums kļūst pārāk augsta vai pārāk zema, TCS PRO+ brīdina ar skaņu un gaismu, un jums arī tiks paziņots, izmantojot akumulatora ikona mūsu diagnostikas programmatūru.ŠASIJAS NUMURS VIN mūsu AUTOMAŠĪNĀM programmatūru, mums ir viedas funkcijas, kas ļauj nolasīt šasijas numuru no transportlīdzekļa, kas jūs vēlētos, lai diagnosticētu.Tas nodrošina, ka tiesības modeli un gadu tiek izvēlēta automātiski.Turklāt, dzinēja kods transportlīdzekļu, kas ir plaši pieejami tirgū, ir arī izvēlēta automātiski.ISS Viedo Skenēšanas Sistēmas (SKS) skenē ar visas sistēmas, transportlīdzekļu un parāda kļūdas kodus, kas glabājas katra sistēmas.Tas ietaupa laiku, un jūs saņemsiet ātru pārskatu par faktisko stāvokli visā vagonā.Kad SKS ir pabeigta, jūs varat izvēlēties īpašu kontroles sistēmu, lai analizētu rezultātus arī turpmāk.ISI Inteliģentas Sistēmas Identifikācijas (ISI) identificē un izvēlas automātiski veida kontrolieris, kas ir uzstādīts transportlīdzeklī.Tas nodrošina, ka diagnostikas sesiju ir veikta pareizi, ar pareiziem parametriem, kā nepieciešams.

Tagi: ds150 v3, autocom delfi 2017 keygen aktivators, multidiag pro, delphi ds150, 50.A Relejs, 2017 delfi, krabju spīles, super mini elm327 bluetooth vīksna, foxwel, nec.

Uzrakstīt recenziju

V3.0 Bluetooth USB Dubultā Zaļā PCB NEC Releji 2016. gadam.R0 Ar Bezmaksas Keygen DS150 TCS PRO Automašīnas/Kravas automašīnas OBD2 Kodu Skeneris Lasītājs

V3.0 Bluetooth USB Dubultā Zaļā PCB NEC Releji 2016. gadam.R0 Ar Bezmaksas Keygen DS150 TCS PRO Automašīnas/Kravas automašīnas OBD2 Kodu Skeneris Lasītājs

Saistītie Produkti