Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Ultraskaņas Sonic Zobu Calculus Aplikuma Noņemšanas Rīku Komplekts Zobu Traipus Zobakmens Tīrāku Zobārsta Balināt Zobus, Veselības Higiēna Skatīt lielāku

Ultraskaņas Sonic Zobu Calculus Aplikuma Noņemšanas Rīku Komplekts Zobu Traipus Zobakmens Tīrāku Zobārsta Balināt Zobus, Veselības Higiēna

€3.69

-39 %

€6.14

Jauns produkts

Modeļa Numurs 343223
Izmērs Moderate
Zīmola Nosaukums DEDOMON
NETO MASAS Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Elektriskā Ultraskaņas Sonic Zobu, Zoba Calculus Noņemšanas Tīrāku Zobu Traipus Zobakmens Rīku Balināt Zobus, Zobakmens

Motīvs:

Zobu Calculus Noņemšanas: ar līdz 12,000 vibrācijām minūtē, iFanze calculus noņemšanas bez piepūles un ātri noņem zobu calculus/zobakmens/plāksne/zobu traipus no pat cieta, lai sasniegtu jomās, lai mantian jūsu zobus un smaganas veselīgus.

Safe & Premium Materiāli: ar medicīnisko līmeni, no leģēta tērauda un pārtikas kvalitātes silikona, plāksnes noņemšanas ir daudz drošāks nekā citi tāda paša veida zobu tīru rīki.To izmanto apmēram reizi mēnesī varētu būt noderīgi, lai novērstu zobu sāpes un smaganu slimības.

Viegli & Ērti Izmantot: ir pieci pārnesumi ir pieejami jūsu zobu tīrīšana, atbilstoši jūsu labā.Katrs taustiņš ir atpazīstams funkcijas, lai vienkāršotu savu darbību.USB uzlāde, padara tarter tīrāku ērti papildināt jebkurā laikā.

Laika un Naudas Ietaupījums: pieņemamām aplikuma noņēmējs darbojas vislabāk, kad kopā ar ikdienas suku.Nav nepieciešams, lai diegs, ūdens flosser vai mutes skalošanas līdzeklis.Baudīt profesionālā zobu tīrīšana mājās, kad vien vēlaties!

Aplikuma Noņemšanai Humanizēts: atbilst ergonomikas, silikona rokturi jūtas lieliski, ja saimniecībā.Ar burvīgu krāsu un portatīvo lieluma, tas ir viegls, zobakmens noņemšanas ir absolūti lielisks zobu kopšanas produktu, lai jūs un jūsu mīļajiem.

Specifikācijas:

Tips: Zobu Traipu Dzēšgumiju

Krāsa: Zaļa; Rozā (Nav Obligāts)

Akumulators: Uzlādējams litija akumulators

Ūdensizturīgs pakāpe: IPX6

Nominālā strāva: 200mA

Pastāvīgā strāva: ≤20ua

Postenis Izmērs: 19.3 * 3 * 2cm / 7.6 * 1.2 * 0.8 jo

Postenis Svars: 175g

Iepakojuma Lielums: 22.5 * 8.0 * 3.5 cm / 8.9 * 3.1 * 1.4 jo

Iepakojuma Svars: 186.2 g / 6.6

Iepakojums Saraksts:

1 * Galvenās Mašīna

1 * USB Kabelis

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

Tagi: zobu balināšana, zobu calculus ultraskaņas tīrītājs, zobu micromotor, zobārsts komplekts, zobu balināšanas komplekts aus, zobu tīrīšanas komplekts mazulim, zobārstniecības instrumentu, zobu balināšanas komplekts, sveķu zobu komplekts, zobu ūdens.

Uzrakstīt recenziju

Ultraskaņas Sonic Zobu Calculus Aplikuma Noņemšanas Rīku Komplekts Zobu Traipus Zobakmens Tīrāku Zobārsta Balināt Zobus, Veselības Higiēna

Ultraskaņas Sonic Zobu Calculus Aplikuma Noņemšanas Rīku Komplekts Zobu Traipus Zobakmens Tīrāku Zobārsta Balināt Zobus, Veselības Higiēna

Saistītie Produkti