Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Mikrofoni 2.4 G Bezvadu Mikrofons, Lai Runas Balss Pastiprinātājs Bezvadu Mikrofons Skaļruņa Mācību Sanāksmē Rokasgrāmata Mic PC Skatīt lielāku

Mikrofoni 2.4 G Bezvadu Mikrofons, Lai Runas Balss Pastiprinātājs Bezvadu Mikrofons Skaļruņa Mācību Sanāksmē Rokasgrāmata Mic PC

€16.68

-21 %

€21.12

Jauns produkts

Iestatīt Tipu Multi-Mikrofonu Komplekti
funkcija 7 2.4 g bezvadu mikrofona raidītājs
Zīmola Nosaukums NEWGOOD
Polar Modeļiem Izkliedētā
Modeļa Numurs 2.4 G bezvadu mikrofonu
Funkcija 9 2.4 g bezvadu mikrofonu sistēmas, baznīcas
Iepakojums No
Funkcijas 4 2.4 g bezvadu mikrofonu profesionālās
Funkcija 10 bezvadu mikrofonu bluetooth
Stils Austiņu Mikrofons
Funkcija 2 2.4 g bezvadu mikrofons, kondensatora profesionālās
Funkcija 1 2.4 g bezvadu mikrofonu sistēma professional
Paziņojums Bezvadu
funkcija 5 2.4 g bezvadu mikrofonu sistēmas
funkcija 8 2.4 g bezvadu mikrofons ar uztvērēju
Izmantošana Konferenču Mikrofons
funkcija 6 2.4 g bezvadu mikrofonu, austiņu mikrofons
Transducer Electret Mikrofons

Laipni lūgti mūsu veikalā!

Paketē Cenas Izvēlēties

Funkcijas: 1. 50m max attāluma bezvadu pārraides . 3. Iebūvēts jaudas pārpalikumu polimēru akumulators 400Mah.Vienu Maksas, vienmēr var izmantot vairāk nekā 12 stundas, ilgu akumulatora kalpošanas laiks 4. Izvēloties augstas kvalitātes materiāliem, micro-USB uzlādes ostas 5. Super anti-svilpe funkcijas 6. Tik ilgi, kamēr pastāv varas sakabes interfeisu vai mikrofons audio ieejas interfeisu uztvērējs var tikt ievietota un KTV bezvadu skaļruņu funkcionalitātei 7. Plaši izmanto: Mācību, gids, pārdošanas veicināšana, lekcijas, tikšanās, karaoke, fani, dziedot un tā tālāk Specifikācijas: ar Raidītāju Audio Signālu: 16 biti 44kHz Pārī Metode: Automatcialy Frekvenču Diapazons: 20-20KHZ Transmittion Metode: 2.4 GHZ Barošanas avots: Iebūvēts Li-lon Akumulatora Strāvas Patēriņš: 0dBm Darba Attālums: 50meters max Uztvērējs Audio Signālu: 16 biti 44kHz Pārī Metode: Automatcialy Frekvenču Diapazons: 20-20KHZ Transmittion Metode: 2.4 GHZ Barošanas avots: Iebūvēts Li-lon Akumulatora Strāvas Patēriņš: 0dBm Darba Attālums: 50meters maks.

1 * 2.4 G Bezvadu Raidītāju

1 * 2.4 G Bezvadu Uztvērējs

1 * 6.5 mm līdz 3,5 mm adapteris

1 * Vadītājs-uzstādīts zobstieņa

1 * Dual USB uzlādes kabelis

1 * Black ES lādētājs (pēc Izvēles)

1 * 3-USB ES lādētājs (pēc Izvēles)

1 * USB skaņas karti priekš PC (nav obligāts)

1 * Bezvadu prezentētājs PC (nav obligāts)

Piezīme: Lūdzu, izvēlieties versiju, tpe un attiecīgi sazinieties ar mums, ja nepieciešama papildu palīdzība

2019 JAUNU 2.4 G Bezvadu Mikrofonu Austiņas & Rokas NEWGOOD Spēcīgs Un Pilnībā Bezvadu Veiktspēju Dubultā uzlādes kabelis / Strong pret traucējumiem / Ātri pārnesumkārba Automātiskā frekvenču pāri / Plānāks uztvērējs institūcija / Humanizēts dizaina Maza Daļa, Bet Svarīgs Pārveidotājs kvalitātes izlemt, mikrofona izeja, skaņas kvalitāte Super Ilgs Gaidīšanas Laiks, Garas darba laiks 6-10 stundas, viegli aptvert visu dienu, darba laika Noņemama MIKROFONA Auss Āķi 2 1 galvassega un rokas, ērts un praktisks, Noņemams dizains / Galvas uzstādīts auss cilpiņa / Rokas mikrofons būvprojekta Uzlabot Garāks un plānāks, ar daudz spēcīgāku un stabilāku signālu pret traucējumiem Abos Galos, Šļūtene Tika Pastiprināta Pēc strenthened savienotāji, mikrofonu vadītājs nebūs zaudēt atkal, un labāk pielāgot mic, leņķi, bet to izmanto.Uzlabot Izkliedētā Mikrofonu, Izmantojot augstas kvalitātes mikrofons usnit, uzlabota mikrofona galveno struktūru, lai labāk uzņemt jūsu balss skaņas Dual USB Uzlādes Kabelis Ar dubulto uzlādes kabelis , mikrofons un uztvērējs var tikt uzlādēts, tajā pašā laikā.Augstums Kvalitāti Galvas liekamu Sviru Regulējams izmērs , izcilu elastīgumu, valkā ērtu Vairāk Spēcīgu Bajonetes, Lai Noņemams Ar vairāk spēcīgu, ABS materiāla,sabiezējums bajonetes pieslēgvietas padara to vēl spēcīgāku, bet izjaukt auss āķi.Humanizēts dizains, Nekādas deformācijas, Ieliekts dizains /justies labāk/Saimniecības ērti

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: 4pin mikrofons, bezvadu mikrofons profesionālās lektors, rca, xlr, prosound uhf bezvadu mikrofons, mikro konferences runātājs, mic iepriekš pastiprinātājs, mic datoru, kakla mikrofons bezvadu balss, microphon bezvadu, profesionālas bezvadu mikrofonu komplekts.

Uzrakstīt recenziju

Mikrofoni 2.4 G Bezvadu Mikrofons, Lai Runas Balss Pastiprinātājs Bezvadu Mikrofons Skaļruņa Mācību Sanāksmē Rokasgrāmata Mic PC

Mikrofoni 2.4 G Bezvadu Mikrofons, Lai Runas Balss Pastiprinātājs Bezvadu Mikrofons Skaļruņa Mācību Sanāksmē Rokasgrāmata Mic PC

Saistītie Produkti