Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Par Redmi 9.A Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A Maks Flip Ādas Grāmatas Vāks Xiaomi Redmi 9 Telefonu Gadījumos Redmi 9.i 9.A 9AT Gadījumā 6.53 Skatīt lielāku

Par Redmi 9.A Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A Maks Flip Ādas Grāmatas Vāks Xiaomi Redmi 9 Telefonu Gadījumos Redmi 9.i 9.A 9AT Gadījumā 6.53"

€4.26

-15 %

€5.07

Jauns produkts

Saderīgu Zīmols Xiaomi
krāsa Melna,tumši zila,brūna,zelta,Sarkana
Funkcijas Antidetonācijas
Līdzeklis 1 Koka Tekstūru PU ādas Gadījumā Vāciņu
Vairumtirdzniecība Atbalsts,lūdzu, sazinieties ar mums par labāku cenu
Veids "Seifa Lieta
Saderīgs Modelis 1 par Xiaomi Redmi 9.A Gadījumā
Kvalitāte 100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes A++++ Fundas Coque Capa Hoesjes
Saderīgs Modelis 2 Par Redmi 9 Seifa Lieta
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Modelis 4 Par Xiaomi Redmi 9.i Gadījumā
Saderīgs Xiaomi Modelis Redmi 9A
Zīmola Nosaukums MEAFORD
Dizains Vienkāršā
Funkcija 3 Luksusa Flip PU Ādas Aizsardzības Telefonu Gadījumos
Materiāls PU āda
Iezīme 2 Kartes Turētāja Statīvs Maku, Telefonu Somas Gadījumos
Saderīgs Modelis 3 Par Xiaomi Redmi 9AT Gadījumā

Par Redmi 9.A Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A Maks Flip Ādas Grāmatas Vāks Xiaomi Redmi 9 Telefonu Gadījumos Redmi 9.i 9.A 9AT Gadījumā 6.53"

Iezīmes: 100% Pavisam jaunu un hiqh kvalitāti.Modes dizains, viegli uzstādīt un noņemt.Ar Kartes Slots & Magnētisko Sprādze Ideāli der formu.Aizsargāt jūsu mobilo telefonu no putekļiem, skrāpējumiem,triecieniem un izturīgs.Triecienizturīgs un Anti-Skid & Netīrumiem izturīga & Statīvs, kas Izgatavoti No Augstas Kvalitātes PU Ādas & Mīksta Silikona

Krievijas Draugs Pievērsiet Uzmanību, Lūdzu!!!

Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns nosaukums kārtībā sakarā ar jauno politiku krievijas muitas,citādi jūs, iespējams, netiks saņemt pakete beidzot .

- Mums nav atbildīgs par neizdevušos piegādi, ko izraisa to, ka klientam nav pietiekami daudz informācijas, veicot pasūtījumu.

Piegāde

1.Mēs kuģis no pasūtījuma 1-3 darba dienā pēc tam, kad noskaidroti maksājumu .Lūdzu, pārbaudiet savu piegādes adresi, kad jūs maksājat par pasūtījumu.

2.Bezmaksas Piegāde pa Pastu Ķīnas Parasto Mazo Pakešu Plus (bez sekošanas informāciju); Ja jums ir nepieciešams Pilnu Sekošanas ,Lūdzu, izvēlieties "www.e-jump.lv Standard Shipping"," Ķīnas Gaisa", vai citiem , un pievienot vairāk uz uzskaiti .Paldies par jūsu saprast!

3.Produkts nāk aizjūras no Ķīnas , tāpēc piegāde būs ilgāka nekā iekšzemes pārvadājumiem.somtimes starptautisko piegāde ir atkarīga pasta pārvadātājs un vietējās muitas un nodokļi.ja jums nav saņēmušas savus objektus uz laiku ,lūdzam nekavējoties sazināties ar mums,Mēs beg uz jūsu sapratni.Paldies!

Kompensācija

Ja preces ir bojātas, pasta pārvadātājs,mēs varam jums piedāvāt nomaiņa vai daļu kompensācijas, kas saskaņā ar objektu stāvokli.Ja prece nav kā aprakstīts,mēs varam veikt atmaksāšanu, vai nomaiņa, lai jūs.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, saistībā ar kāda iemesla dēļ, jūs varat sazināties ar mums apmaiņu vai atpakaļ, un jums vienkārši nepieciešams, lai samaksātu par atgriešanos piegāde.Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, nomierinieties, sazinieties ar mums pirmo reizi ,mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: redmi 9.a 4, xiaomi redmi 9.i, alcatel 3x 2020 gadījumā, redmi 9.a xiaomi, hidrogelu xiaomi redmi 8, gadījumā neffos c9 maks., gadījumā redmi9, gadījumā, ja na xiaomi redmi 8, gadījumā redmy 9a, xiomi red mi iet.

Uzrakstīt recenziju

Par Redmi 9.A Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A Maks Flip Ādas Grāmatas Vāks Xiaomi Redmi 9 Telefonu Gadījumos Redmi 9.i 9.A 9AT Gadījumā 6.53

Par Redmi 9.A Gadījumā Xiaomi Redmi 9.A Maks Flip Ādas Grāmatas Vāks Xiaomi Redmi 9 Telefonu Gadījumos Redmi 9.i 9.A 9AT Gadījumā 6.53"

Saistītie Produkti