Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Automašīnas Galvenais Gadījumā BMW E90, E60 E70, E87 3 5 6 Sērijas M3 M5 X1 un X5 X6 Z4 Plug-in Taustiņu Stila Ādas Automašīnas Atslēga Vāciņu, Shell, Automašīnu Keychain Skatīt lielāku

Automašīnas Galvenais Gadījumā BMW E90, E60 E70, E87 3 5 6 Sērijas M3 M5 X1 un X5 X6 Z4 Plug-in Taustiņu Stila Ādas Automašīnas Atslēga Vāciņu, Shell, Automašīnu Keychain

€7.88

-33 %

€11.77

Jauns produkts

Fit BMW Veco 1 / 3 / 5 Sērijā Jaunā X1/X5/X6/Z4
Auto Maker BMW Plug-in Taustiņu Stils
Materiāla Tips Augšējā Slāņa Ādas

Apraksts:

Augšējā Slāņa Ādas Automašīnas Galvenais Gadījumā BMW Veco 1 / 3 / 5 Sērijā Jaunā X1/X5/X6/Z4 Plug-in Taustiņu Stila Automašīnas Atslēga Vāciņu, Shell, Automašīnu Keychain

Piemērots:

BMW Veco 1 / 3 / 5 Sērijā Jaunā X1 / X5 / X6 / Z4 plug-in Taustiņu Stils

Motīvs:

Atslēgu gredzens ir izgatavoti no jauna cinka sakausējuma materiāla, un cietība ir otrais nevienam.Izmaksas sakausējuma materiāls ir gandrīz trīs reizes lielāka par parasto materiāls.

Galvenais gadījumā iekšējā struktūra plastmasas: jaunais būvniecības materiālu ABS757 modelis ir kopā ar jaunu PC materiāla, stingrība ir labāk, materiālu izmaksas ir gandrīz 2 reizes atšķiras no kopējā materiāla.

Atslēgas čaulas ārējā garoza: izvēlieties pirmo kārtu teļāda, un izmantot tikai govs atpakaļ, materiāls, justies ērti, materiālu izmaksas ir gandrīz 1,5 reizes atšķiras no parastā materiālus.

Produktu foto

Maksājuma

www.e-jump.lv Atbalstu Visa karte, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto un bankas pārskaitījumu.Nav atbalsta PayPal.

Piegāde

Visas preces piegādā 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas.

Visas preces ir no Ķīnas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums visvairāk uzticamu, pieejamu veids, starptautisko kuģošanas pakalpojumu.Bet dažreiz starptautisko piegāde ir ļoti atkarīga no vietējās muitas un pasta pakalpojumu.Ja nesaņemat savu posteni uz laiku, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu papildu palīdzību.Mums būs atbildīgs par jebkādiem bojājumiem vai zaudējumiem, kas radušies pārvadāšanas procesu.Visus sūtījumus, mēs varam iegūt izsekošanas numuru.

Piegādes Metodi un Starptautiskās Kuģniecības Laiks:

Ja jūs izvēlaties Epacket vai www.e-jump.lv Standard shipping,tas būtu jāņem 7~15 darba dienu laikā piegāde.

Ja jūs izvēlaties, Ķīna post, kuģniecības,tas būtu jāņem 18~35 dienas piegādes.

Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības, lūdzu, sazinieties ar mums, lai papildu maksa.Tur ir svara un kubatūras ierobežojumiem uz starptautisko kārtību, izmantojot Express.

Citi Servise

Mēs esam gatavi piedāvāt jums kādu atlaidi vai vairākus objektus, ja mēs varam.

Mēs esam arī priecīgi sniegt Kritums iepirkšanās katram klientam.

Noteikumi

Faktiskā krāsa un forma var izskatīties nedaudz atšķiras no bildes, jo no tehniskajiem uzlabojumiem, un ražošanas dispersiju.Lūdzu, ņemiet vērā, pirms jūs cenu.Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs pircējam un patīkamu iepirkšanos ar mums.Ja jums ir kādi jautājumi par produktu vai nosūtīšanas jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pa e-pastu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisināt šīs problēmas.Paldies par jūsu iepirkšanos mūsu veikalā.

Atgriešanās

Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Ja tā bojāta nejauši, preci ir iespējams atgriezt mums.Mēs sniegs nomaiņa atkarībā no mūsu pieejams noliktavā, ja tas nav pieejams, kompensācijas tiks izsniegtas.

Ja postenis ir visas tiesības, bet jums tiešām dont vēlaties to kādu personīgu iemeslu dēļ, atgriešanās ir pieņemti 7 dienu laikā pēc tam, kad pircējam preces saņemšana.Atpakaļ postenī, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī.Pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Sazinieties Ar Mums

Tagi: bmw f30, e61, , bmw x6, bmw g20 m performance, e87, bmw taustiņu shell, bmw e71 x6, jdm riekstu, bmw f10 logu, bmw m uzlīmes, auto uzlīmes.

Uzrakstīt recenziju

Automašīnas Galvenais Gadījumā BMW E90, E60 E70, E87 3 5 6 Sērijas M3 M5 X1 un X5 X6 Z4 Plug-in Taustiņu Stila Ādas Automašīnas Atslēga Vāciņu, Shell, Automašīnu Keychain

Automašīnas Galvenais Gadījumā BMW E90, E60 E70, E87 3 5 6 Sērijas M3 M5 X1 un X5 X6 Z4 Plug-in Taustiņu Stila Ādas Automašīnas Atslēga Vāciņu, Shell, Automašīnu Keychain

Saistītie Produkti