Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! PCP šaušanas krāsas piederumi, Spoles Tālvadības Šļūtenes Biezu līniju 2.5 AR Slaidu Izvēles pārsteigums krāsu peintbola Jaunas Skatīt lielāku

PCP šaušanas krāsas piederumi, Spoles Tālvadības Šļūtenes Biezu līniju 2.5 AR Slaidu Izvēles pārsteigums krāsu peintbola Jaunas

€15.44

Jauns produkts

izcelsmes vieta Guangdong Ķīna (Mainland)
krāsa Melna, Sarkana, Zila vai Sarkana
Veids gaisa kontroles
Zīmola Nosaukums BOZO
Gaisa spiediens mazāk nekā 4500psi
Garums 2.5M
Modeļa Numurs Universal

BOZO Peintbola Rūpniecības Ltd:

Hi draugs, mūsu rūpnīcas, BOZO Peintbola Rūpniecības Ltd, ir 8 gadi, peintbola laukums, kā OEM par vairāku slavenu peintbola rīku zīmoliem un arī ODM, kā mūsu pašu zīmolu, kvalitāti, tiks nodrošināta pats, kā pirkt par vietējo tirgu.Jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā, lai iegūtu vairāk detalis.

Produkta apraksts :

Caurules stiepjas virs 4 kājām.Tas ļaus jums, jūs varat ievietot tvertnes uz muguras, sniedzot jums vairāk brīvības, lai pārvietotu bez tvertne kļūst jo veidā.Slaida, pārbaudiet ļauj jums, lai novērstu ātri atvienot bez pagrieziena jūsu gaisa izslēgts.Atšķirībā no citām tālvadības pultīm, rokturi, nenāk nost, lai jūs nezaudētu to un slaidu pārbaude ir ergonomiski izstrādāti, lai jūs tiešām var saņemt grip par to.

To var izmantot 3000-4500 psi spiediena līmenis, lai skrūves uz CO2 vai saspiesta gaisa /N2 tvertnē.

Šī tālvadības satur backup orings uzturēšanai.

Mums ir četras krāsas, SARKANS , MELNS, ZILS un OLĪVU , jūs varat izvēlēties, ko vēlaties, jūsu spēle būs krāsains un mainīt pozas!

Sūtījumu:

Parasti runājot, mēs nosūtīt pasūtījumus pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu, un jūs arī varat mainīt EMS vai DHL uz dažām valstīm.

Piegādes termiņš: Honkongā post, gaisa pastu, nepieciešams aptuveni 10 21 darba dienu laikā; EMS nepieciešams aptuveni 7-15 darba dienās; DHL ir nepieciešams 3-5 darba dienu laikā.

Visiem zemes gabaliem, var izsekot, jūs atradīsiet izsekošanas numuru pēc pasūtījuma.Jebkuru qeustions par kuģniecības izmaksas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Uzmanību:

Ievedmuitas nodokļi, kas nav ietverti postenī cenu, šī maksa ir pircēja pienākums.

Lūdzu, sazinieties ar muitas iestādē par savu valsti, lai noteiktu, kādas papildu izmaksas būs pirms pirkšanas.

Ja sūtījums ir aizkavējusies pa pastu, mēs jums palīdzēsim, lai noskaidrotu iemeslu, lai ātrāku piegādi, bet tas nav mūsu vaina ir devis negatīvu atsauksmi, lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs pieņemam tikai pozitīvas atsauksmes, ja piegādes termiņš, ko mūsu pusē, un kvalitāte ir gan labi.

Tava izpratne ir mūsu spēkos, lai šo veikalu ar labu servisu un labas produktiem.

Sazinieties ar mums:

Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums tiešsaistē vai atstāt ziņu, jūs saņemsiet atbildi 24 stundu laikā.Arī, jūs varat sazināties ar mums vairumtirdzniecības informāciju, mēs tik pārliecināts, ka jūs varat iegūt konkurētspējīgu cenu.

Atgriešanās Politika un Pakalpojumu:

Ja prece ir bojāta vai neatbilst mūsu aprakstu, mēs apsolām, mēs atgriezīsim jūsu maksājumu, vai nosūtīt jaunu, lai jūs, lūdzu, paziņojiet mums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņem.

Ja jums nav, piemēram, produktu, jūs varat atgriezt vai apmainīt 3 dienu laikā, bet, kas jums būs jāmaksā kuģniecības izmaksas.

Mēs sniegs tehnisko atbalstu visu laiku, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā.

Tagi: unipod fotokameras, airgun pcp, condor pcp, vivofit 4, pcp tvertne, glezna biezums platums, cilindri pcp vārsts, fx airgun ietekme, lielgabals pcp, pcp gaisa šautene 4 5.

Uzrakstīt recenziju

PCP šaušanas krāsas piederumi, Spoles Tālvadības Šļūtenes Biezu līniju 2.5 AR Slaidu Izvēles pārsteigums krāsu peintbola Jaunas

PCP šaušanas krāsas piederumi, Spoles Tālvadības Šļūtenes Biezu līniju 2.5 AR Slaidu Izvēles pārsteigums krāsu peintbola Jaunas

Saistītie Produkti