Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Windpoof Ūdensizturīgs 2 sprauslas Gāzes Šķiltavas Āra Kempings Sporta Butāns refuelable Šķiltavas, Smēķēšanas GL034X Skatīt lielāku

Windpoof Ūdensizturīgs 2 sprauslas Gāzes Šķiltavas Āra Kempings Sporta Butāns refuelable Šķiltavas, Smēķēšanas GL034X

€8.66

Jauns produkts

Materiāls Metāla
GĀZE Butāns
elektriskā Loka
Liesma Lāpu Vieglāks
Aizdedzes Uzpildāmu Gāzes Šķiltavas
Modeļa Numurs GL034
liesmas sie regulējams bule liesmas
JET 1 jet lāpu
Izmantošana dzimšanas dienas dāvana ,dāvana vīrietim
Technics Matēta
Pretvēja Ūdensizturīgs
krāsa melns, zils, Sarkans,Maskēties, Oranža

Funkcijas: * Tiešā iesmidzināšana ar zilu liesmu, spēcīgu liesmu, ļoti uzticama un izturīga, kad kempings vai āra piedzīvojumu, var izmantot kā lieliska dāvana ideja par cigarešu apgaismojums * Unikāls dizains * Ūdensnecaurlaidīgs & Pretvēja * Caurspīdīgi gāzes uzglabāšanas tvertnes, ļoti maiga, eleganta un ērta. * Optimizēta iekšējā struktūra un siltuma izolācija lapa padara to drošu un pretvēja jet vieglāks * Aizdedzes pogas ir ērti, jūs varat gaismas aizdedzes * Gāzes var uzpildīt, kad tā beidzas. * Ar cinka sakausējuma materiālu un rūpniecība Plastmasas, , nodiluma izturība, nav viegli izbalināt, un faktūru. * Ar liesmas lieluma regulēšanas poga, viegli pielāgot. * Piegādes izsmalcinātu dāvanu kastes. * Izmērs: 68.8 * 38 * 17 mm * Neto Svars: 53g * 5 krāsas pēc izvēles: melns, zils, Sarkans,Maskēties, Oranža *Pret krišanu (inženierzinātņu plastmasas, laba stingrība, noturība pret nodilumu un saspiešanas pretestība) Dāvanu kastē iepakojumu BRĪDINĀJUMS • Lāpu vieglāks ir super spēcīgu liesmu, lai liesma aizliegta punkts uz ķermeņa vai jebkāduViegli uzliesmojošas lietas. • NAV, lūdzu, jo saules gaismas uz ilgu laiku. • Ieteicams Degšanas laiks: Ne vairāk kā 1 minūti. • Vieglāka NAV rotaļlietas - sargāt no bērniem. • Sakarā ar gaisa pasta regulu, visas šķiltavas ir pienācis bez butāna gāze, tāpēc, lūdzu, degvielas uzpilde, pirms lietojat. • Vieglāka nebūs aizdedzina zemāko atzīmi vai ja gāzes degvielas tiek jaukta ar citām gāzes.Tāpēc, lūdzu, asiņošana pārējo gāze pirms uzpildīšanas. . • Jāgaida aptuveni 3 minūtes pirms aizdegties pēc uzpilde gāzes degvielu.Windpoof Ūdensizturīgs Gāzes Šķiltavas Āra Kempings Sporta Butāns refuelable Šķiltavas, Smēķēšanas GL034X Apraksts: Cienījamie vērtību klientam, Mēs esam profesionāla Vieglāks un smēķēšanas piederumi pārdevējs, visi produkti ir tieši no rūpnīcas, ar augstu kvalitāti.Ja jūs vēlētos, lai iegādātos daudziem produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs varam sniegt jums lielas atlaides.Pasūtījumi tiek nosūtīti 3 līdz 7 dienām pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu.Ja tu saņem kvalitātes jautājumiem.Jūs varat sazināties ar mums pirms apliecina produktu, Mēs varam nodrošināt jūs ar rezerves vai pilnu kompensāciju par brīvu.Paldies. * Iegādāties 2gab, jūs varat saņemt 3% atlaidi, Nopirkt 5gab, jūs saņemsiet 10% atlaidi. * Dāvana par katru pasūtījumu.

Tagi: vīrieši šķiltavas, cigaretes cigāri, elektriskās cigarešu šķiltavas, cilvēks butāna šķiltavas, degvielas šķiltavas, jet lāpu, mini outdoor šķiltavas, kristāla lampas, st dupont, ziedu neona.

Uzrakstīt recenziju

Windpoof Ūdensizturīgs 2 sprauslas Gāzes Šķiltavas Āra Kempings Sporta Butāns refuelable Šķiltavas, Smēķēšanas GL034X

Windpoof Ūdensizturīgs 2 sprauslas Gāzes Šķiltavas Āra Kempings Sporta Butāns refuelable Šķiltavas, Smēķēšanas GL034X