Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! WiFi Range Extender Uzlabotas WiFi Pastiprinātājs KĪN Maršrutētāju Signāla Atkārtotājs Bezvadu Kameras Sistēma 2.4 G Wifi Pastiprinātājam IP Kameras Skatīt lielāku

WiFi Range Extender Uzlabotas WiFi Pastiprinātājs KĪN Maršrutētāju Signāla Atkārtotājs Bezvadu Kameras Sistēma 2.4 G Wifi Pastiprinātājam IP Kameras

€26.36

-24 %

€34.69

Jauns produkts

Kontaktdakšas Tips US
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs R4S-2
Izmērs as picture show
Sertifikācija CE
Vienuma Tips Komunikācijas Konvertētājs
Zīmola Nosaukums Techage

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

1. Visas Kameras Komplekti ar VRR Mūsu Veikalā Var Nodrošināt DHL vai UPS Bezmaksas Piegāde! (Spānijā, Francijā, Vācijā, Nīderlandē, Itālijā, Amerikas savienotajās Valstīs, Polijā, Apvienotajā Karalistē, Beļģijā, Kanādā, Korejā, Japānā utt.Citās Valstīs ar Bezmaksas Piegāde Var uzskatīt par Produkta Iegādi Lpp.)

Ja Jums Ir Nepieciešams Vairāk Kameras.Mēs Iesakām, Ka Jūs Pērkat CCTV Kameras Komplektu, lai Saglabātu Vairāk Naudas!!!

Silts Padomi:

1. Kuģi, no krievu / Spānija / čehijas noliktavā būs BEZ Muitas Nodokļa un Saņemto Preču Ātrāk .

2. Krievijas Noliktavā, tikai kuģis uz vietējo adresi.

3. Čehijas Republika Noliktavā var sūtīt uz Spānija, Portugāle, Vācija, Francija, Austrija, Beļģija, lielbritānija, Itālija, Luksemburga, Nīderlande, čehijas Republika, Dānija, Polija, Slovēnija, Slovākija, Bulgārija, Igaunija, Somija, Horvātija, Ungārija, Īrija, Latvija, Lietuva, Rumānija, Grieķija Valstī.

4. Jūs esat atbildīgs ar visu Papildu COD maksas, PVN, Starpniecības Maksu, Nodevu, muitas Nodevām un Nodokļiem.Un Papildu tālvadības maksa $30, ja jūsu adrese ir tālvadības adresi ar DHL/Fedex/UPS.

5. Ja Jūs Izvēlaties Piegāde Ar DHL, Īpašās Periodā, Mēs varam Mainīt To uz FEDEX / UPS Sūtījumu Saskaņā ar Faktiskās Piegādes Laiku, Jūs Varat Saņemt Preces, Ātrāk .Ja Jūs Norādiet Pieprasīt DHL Piegāde, Lūdzu, Atstājiet Ziņu pēc pasūtījuma, Paldies.

Paziņojums:

Šī WiFi Diapazona Paplašinātājs darbojas tikai ar Techage Bezvadu Drošības Kameru Sistēmas.Pls nodrošinātu, ka jums jau ir theTechage Bezvadu VIDEONOVĒROŠANAS Sistēma, pirms purchaseing tas wifi range extender.Paldies.

Paplašināt Wifi Tansmission Diapazonā Attālums

Atvērt Platību diapazons

Rūpnīcas

Iepakojums saraksts:

Mēs piedāvājam ES/UKAU/US Plug (12V1A - 1Meter strāvas vadu), lai piekļūtu iespējām ,Mēs nosūtīsim strāvas adapteris saskaņā ar jūsu valstī!

1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājums ir pārbaudījusi www.e-jump.lv.

2.Ja jūsu adrese ir definēta kā attālā rajonā , jums būs nepieciešams maksāt papildus tālvadības piegādes maksa.Vai, lūdzu, dodiet mums jaunu citu adresi, kas nav tālvadības pulti.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Sūtījums no Ķīnas var nākt ar papildu COD maksas, PVN, Starpniecības Maksu, Nodokli vai Muitas Nodevas un Nodokļus.

Tinosec nav atbildīgs par šo maksu.

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un priekšmetus rūpīgi saņemot.

2. Ja kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.komunikācija ir daudz efektīvāk nekā atverot strīdu.

3. Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.

4. Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas compay, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai bojāeju

Tagi: repeater pro wifi, CAMHI, besder kameras ip, kamera hikvision wifi, optiskā ip video kameras, augstas wifi range extender, techage wifi, pix saiti repeater, zigbee maršrutētāju modulis, fi wi maršrutētāju.

Uzrakstīt recenziju

WiFi Range Extender Uzlabotas WiFi Pastiprinātājs KĪN Maršrutētāju Signāla Atkārtotājs Bezvadu Kameras Sistēma 2.4 G Wifi Pastiprinātājam IP Kameras

WiFi Range Extender Uzlabotas WiFi Pastiprinātājs KĪN Maršrutētāju Signāla Atkārtotājs Bezvadu Kameras Sistēma 2.4 G Wifi Pastiprinātājam IP Kameras

Saistītie Produkti