Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tuya Smart Dzīves Wifi Ligzda Izraēla Kontaktdakša 16A APP Tālvadības pults Balss Kontroles ar Google Home Alexa Echo Slēdzis Ierīces Skatīt lielāku

Tuya Smart Dzīves Wifi Ligzda Izraēla Kontaktdakša 16A APP Tālvadības pults Balss Kontroles ar Google Home Alexa Echo Slēdzis Ierīces

€10.68

-22 %

€13.87

Jauns produkts

Izejas spriegums 200-250VAC, 50/60Hz
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Bezvadu
Balss Conrol Google Palīgs, Amazon Echo Alexa
Plastmasas Materiāls Izturīga ABS
Max Slodze 16A, 3500W
Sertifikācija CE, EMC, SARKANS, RoHS
Bezvadu Protokols Wi-Fi 2.4 Ghz(nav atbalsta Wi-Fi, 5 ghz)
Zīmola Nosaukums Mobu
Zemējumu Standarta Zemējumu
Kontaktdakšas Tips Izraēla Standarta
Ieejas spriegums 200-250VAC, 50/60Hz
Lietojumprogrammas Nosaukums Smart Dzīves vai Tuya App
Vienuma Tips Izraēla Wifi Smart Plug
Ir Smart Ierīces
Pieteikums Dzīvojamo / Universāls

Smart Plug Izraēla cIntelligent WiFi Ligzda 16A Laika Slēdzis APP Tālvadības pults Darbojas Ar Alexa, Google Palīgs Ir ar Smart Home Automation

Funkcijas:

1. Kopējā jauda šīs WiFi Smart Power Ligzdai 3200W, pārliecinieties, ka jums nav izmantot vairākas augstas powered ierīcēm (ne vairāk kā 3200W kopā), tajā pašā laikā.

2. Atdzesē un fantastisku dizainu, kas strādā ar Amazon Alexa ATBALSS balss vadība, kas padara jūsu dzīvi daudz vieglāk, ar vienkāršu klikšķi uz jūsu smart tālruni.

3. Darbojas ar Google Home Google Palīgs balss vadība, kas padara jūsu dzīvi daudz vieglāk, ar vienkāršu klikšķi uz jūsu smart tālruni

4. Tas ir grūti piecelties, bet aukstās ziemas dienās.

Jūs varētu atrast to kaitinošas, ja jums ir līst ārā no gultas, izslēgt gaismu uz sienas, vai jūsu guļamistaba, viesistabas vai apgaismojums virknes jūsu dārzā.

Tagad jums nav, pat sienas kontaktligzda ir tālu no jūsu sasniegt, jūs varat noklikšķināt uz virtuālo pogu uz lietotnes, viss tiek darīts.

5. Kļūst par jūsu mājas ierīces, piemēram, Ventilators, gaisa mitrinātāju, Ūdens Maisītājs, Apgaismojums, Mikroviļņu Krāsns un vairāk precīzu laiku, jūs noteikti, nekad nav izšķērdēt savu enerģiju ar atpakaļskaitīšanas funkcija ierīcē.

6. Vienkārši iestatiet taimeri jūsu rīsi plīts vai sulu spiedi, tad, kad tu pamosties no rīta, viss ir gatavs, zems elektroenerģijas patēriņš Elektroenerģijas taupīšanai.

7. Attālināti & parocīgi nodarbojas ar dažāda veida virves, gaismas elektriskās ietaises visu istabu, nē, pievienojot un atvienojot problēmu.Tagad jūs varat ietaupīt pāris soļu jūsu rutīnas, kad jūs gatavojaties, lai miegu naktī.

8. Vienkārša uzstādīšana: Kad savienota ar to pašu wi-fi, pirmo reizi, visi iestatījums tiek darīts darbs.Jūs varat viegli kontrolēt savu elektroniku, vai jums ir Bezvadu WiFi vai GPRS tīklā, kad esat tālu prom no mājām.Ietaupiet naudu par muzeja darbību, pēc jūsu grafika.

Specifikācija:

Ieejas Spriegums: 200-250VAC, 50/60Hz

Izejas Spriegums: 200-250VAC, 50/60Hz

Max Slodze: 16A, 3500W

Kontaktdakšas Tips: Izraēla Standarta

Lietojumprogrammas Nosaukums: Smart Dzīves vai Tuya App

Balss Conrol: Google Palīgs, Amazon Echo Alexa

Bezvadu Protokols: Wi-Fi 2.4 Ghz(nav atbalsta Wi-Fi, 5 ghz)

Plastmasas Materiāls: Izturīga ABS

Sertifikācija: CE, EMC, SARKANS, RoHS

Komplektā Ietilpst:

1 * Izraēla Wifi Smart Plug

1 * Lietotāja Rokasgrāmata

PIEZĪME: Skatīt Lietotāja Manuels vai Aprakstu Solis Lietošanas pamācību.

Tagi: zigbee ligzda ce, aqara aizkaru mehānisko, blitzwolf smart ligzda, izraēlas armija, smart ligzda, smart wifi ligzda, smart ligzda zigbee, homekit slēdzis, tuya es ligzda, izraēla kontaktligzda.

Uzrakstīt recenziju

Tuya Smart Dzīves Wifi Ligzda Izraēla Kontaktdakša 16A APP Tālvadības pults Balss Kontroles ar Google Home Alexa Echo Slēdzis Ierīces

Tuya Smart Dzīves Wifi Ligzda Izraēla Kontaktdakša 16A APP Tālvadības pults Balss Kontroles ar Google Home Alexa Echo Slēdzis Ierīces

Saistītie Produkti