Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Auto 19pcs 3D oglekļa šķiedras melns auto uzlīmju komplekts auto interjera uzlīmes Aksesuāri Toyota Corolla 2019-2020 Skatīt lielāku

Auto 19pcs 3D oglekļa šķiedras melns auto uzlīmju komplekts auto interjera uzlīmes Aksesuāri Toyota Corolla 2019-2020

€11.71

-39 %

€19.51

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Auto Automašīnas Salona Piederumi
auto preces auto uzlīmes
Uzlīmju Izvietojumu Suite Komplektu
Materiāls Oglekļa Šķiedras

Features: *100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes *Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai *Ilgs kalpošanas laiks, mēbeles. *Pilnībā iepakotas iekšējā pre-cut vāku dekoratīvās uzlīmes. *3D spīdīgs oglekļa šķiedras faktūru vinila. * * * Šī premium oglekļa šķiedras vinila ir grezns sarža pinuma rakstu un ilgāk izturību, nekā lielākā daļa vinila loksnes tirgū. *Viegli uzstādīt, abpusējs lentes uz muguras Specifikācijas: *Stāvoklis: 100% new *Krāsa: 3D melna oglekļa šķiedras *Materiāls: ABS uzlīme *Daudzums: 19PCS *Saderīgs: piemērots Toyota Corolla 2019-20 (ar kreiso roku transportlīdzekļiem)

Silts Padomus:/ Kā Lietot: Lūdzu, pārbaudiet, vai uzstādīšanas metode pirms pirkšanas: tas ir ieteicams, lai darbotos saulains, augsta temperatūra vai arī naktī, kad nav nepieciešams izmantot automašīnu. 1. Labs malas centrs first.Tīra vieta, kur jāuzstāda un pārliecinieties, ka virsma ir brīva no putekļiem, ūdens un eļļa.Virsmas centru, nav stick ar putekļiem, un rokturis ir arī jātīra, lai novērstu putekļu neatdalās lipīgās virsmas. 2. Lietot matu fēnu, lai apsildītu visu rulli.Karsē, līdz sloksnes kļūst mīksts, lai padarītu to, mosties!Funkcija apkures ielīmējiet ir izmantot principu termiskās izplešanās un saraušanās.Pēc apkure, gumijas virsmas izplešas un ievēro, un dzesēšanas un saraušanās nekavējoties uzrādīt saķeres!Piezīme: Lūdzu, nav noskalot ar augsta spiediena ūdens, 24 stundu laikā (kas nepārsniedz 80-100 metri) un braukt ar pārāk lielu ātrumu, tad viss būs normāli pēc 48 stundām!Uzvednē:

1. Dažādos reģionos var būt dažādas versijas, modeļa saderība tabulā ir atsauce tikai! 2. Apstiprina, ka formas vai jūsu auto ir tāds pats kā forma, kas ir mūsu produkts. 3. Ja jums nevaru apstiprināt, lūdzu, sniedziet mums ar savu auto bildi, paldies!

Iepakojuma Saturs:

19PCS uzlīme

Piezīme: 1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Tagi: 2006. gada toyota alphard, honda jazz multivides, chevrolet aveo radio, 2019. gadam toyota corolla, priekš citroen c5, 2008, android auto vadītājs vienību, corolla uzlīme, auto rav4, accord saulessarga, rav4 sejsegu.

Uzrakstīt recenziju

Auto 19pcs 3D oglekļa šķiedras melns auto uzlīmju komplekts auto interjera uzlīmes Aksesuāri Toyota Corolla 2019-2020

Auto 19pcs 3D oglekļa šķiedras melns auto uzlīmju komplekts auto interjera uzlīmes Aksesuāri Toyota Corolla 2019-2020

Saistītie Produkti