Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Xiaomi Wanbo LCD Mini Projektoru T2 Bezmaksas LED 150ANSI Vertikālā Trapeces Korekcija Atbalsta 1080P Multivides TV Mājas Kinozāles Balts Skatīt lielāku

Xiaomi Wanbo LCD Mini Projektoru T2 Bezmaksas LED 150ANSI Vertikālā Trapeces Korekcija Atbalsta 1080P Multivides TV Mājas Kinozāles Balts

€104.06

-14 %

€122.41

Jauns produkts

Gaismas Avots led
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Slots
Modelis T2 Bezmaksas
Projekcijas Tehnoloģiju LCD
Zīmola Nosaukums Xiaomi
Max Ātrums Xiaomi Wanbo LCD Projektoru T2 Bezmaksas
Valsts Montāža Ready-to-Go
Mēroga 1
Gyro Mini Portatīvo Projektoru
Modeļa Numurs Xiaomi Wanbo LCD Projektoru T2 Bezmaksas
USB USB2.0
Fokusēšanas Metodi rokasgrāmata
Kontroles Kanāli 2 Kanāli
Projekcijas Izmērs 40-120 cm
Strāvas Padeve 19v 3a
Saderīgs Izšķirtspēja 1080p
Produkta svars
Gaismas avota spilgtumu 150 Ansi
Ekrāna malu rtatio 16

[Siltu Padomus]:

Šis produkts ir xiaomi ekoloģiskās ķēdes zīmolu Nosaukts Wanbo , piegāde bez Xiaomi paketi, un nav nekādas xiaomi logo uz produkta.Paldies par jūsu sapratni.

*mēs atvērt lodziņu un testa projektors pirms nosūtīšanas.lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms maksājuma

Q&A

Q: es pagriezās, bet nav ekrāna?

A: Lūdzu, pārbaudiet, vai ierīce ir pievienota, nospiediet taustiņu, lai boot sistēmu ir nepieciešams, lai palaistu uz 2 sekundēm, lai gaismas mašīnai, lūdzu, nospiediet slēdža pogu nepārtraukti.

Q: Kā izveidot savienojumu ar Internetu?

A: Šajā sadaļā ir tikai atbalsta U diska vietējo apskates.Neatbalsta WIFI tīkla veidošanas funkcija.Ja jums ir nepieciešams, lai atbalsta bezvadu pieslēgumu (WIFI funkciju, mēs iesakām jums iegādāties Wanbo projektoru T2Pro vai izmantot Android smart box.

Q: Kas ir projekcijas attiecība?

A: projekcijas attiecība ir: 1.35:1, projekcijas izmēru diapazons: 40-120 cm, ieteicamais projekcijas izmērs ir 50-80 cm.

J: attēls nav skaidrs, kā regulēt fokusu?

A: Lūdzu, ieslēdziet top gear gredzenu, lai pielāgotu projekcijas fokusa attālums, lai skaidri punktu.Kad fokuss izmērs ir pielāgots maksimālai vērtībai, pa kreisi un pa labi, lūdzu, nav spēka to turpināt, lai pielāgotos.

Q: Kāpēc ir tālvadības pults nav jūtīgi?

A: tālvadības pults uztvērējs atrodas priekšā projektoru.Lūdzu, pavērsiet tālvadības pulti pie projekcijas ekrāna tālvadības pulti.

Q: vai Ir būtiska atšķirība starp projekcijas ietekmi dienu un nakti?

A: Jā, tas ir labāk, lai noskatītos naktī.

Q: Kas ir kalpošanas T2Free objektīvs Wanbo projektoru?

A: >20000 stundas (ar labu siltuma izkliedi)

Q: vai Ir iebūvēts akumulators?

A: Šis produkts nav iebūvēts akumulators un vajadzības tiktu pievienots, akumulatoru dzīvi.Ja jums ir nepieciešams produkts, ar iebūvētu akumulatoru, mēs iesakām jums izvēlēties Wanbo Q6A smart projekcijas.tā.

Visi projektors ir oriģināls.jo projektors ir pārāk dārgi.Mēs piedāvājam tikai 7Days atgriešanās pēc dzemdībām & 1 gadu aparatūras garantijas attiecībā uz katru produktu bez neatbilstošu darbību (Kā iemesls :pircējs nepatīk tas, kad to saņēma / Atšķiras no jūsu iztēli / Domāju, ka pārāk dārgi utt nevar piedāvā 7days atgriešanās&kompensācijas) , Tāpēc, pirms pasūtīšanas, lūdzu, ņemot vērā skaidri.

Paketē Iekļauts:

1 x Projektoru,

1 x Tālvadības pults(Bez Akumulatora),

1 x Ķīniešu Rokasgrāmata,

Specifikācijas:

Tagi: mi xiomi, box tv xiaomi, sonoff tx, mini projektoru, projektors, lāzera projektoru xiaomi, galaxi projektoru, 10 xiaomi, smart tv, wanbo.

Uzrakstīt recenziju

Xiaomi Wanbo LCD Mini Projektoru T2 Bezmaksas LED 150ANSI Vertikālā Trapeces Korekcija Atbalsta 1080P Multivides TV Mājas Kinozāles Balts

Xiaomi Wanbo LCD Mini Projektoru T2 Bezmaksas LED 150ANSI Vertikālā Trapeces Korekcija Atbalsta 1080P Multivides TV Mājas Kinozāles Balts

Saistītie Produkti