Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Reāli Fake Boobs Plāksnes Mākslīgā Bodaysuit Silikona Krūšu Formas Crossdresser Cosplay Shemale Sissyboy Travesti Tetas Skatīt lielāku

Reāli Fake Boobs Plāksnes Mākslīgā Bodaysuit Silikona Krūšu Formas Crossdresser Cosplay Shemale Sissyboy Travesti Tetas

€56.19

-63 %

€156.08

Jauns produkts

Materiāls 100% medicīniskā silikona
Svars 0.9-2.5kg
krāsa 5 krāsas, no kuriem izvēlēties
Zīmola Nosaukums BOOBSHOW
Izturīgs Gadiem 8-10 gadi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Biezums 02.cm-1cm
Vienuma Tips Krūšu Formas
Izmērs CDFG cup
Daudzums 1 Gabals
Priekšrocības droši mīksta, gluda nekustamā liekas, nav savdabīga smarža augstākās kvalitātes
Seksuāli Divdomīgs No
Modeļa Numurs sid
Neķītrs Attēlu No

Reāli Fake Boobs Plāksnes Mākslīgā Bodaysuit Silikona Krūšu Formas Crossdresser Cosplay Shemale Sissyboy Travesti Tetas

Par materiāliem

Mūsu produkti iziet stingru kvalitātes pārbaudes, un tas ir pagājis SGS kvalitātes sertifikāciju.Tas atbilst standartiem, ASV Pārtikas un zāļu Pārvalde pārtiku saskarē ar dzīvniekiem.Mūsu produkti ir visi, kas izgatavoti no 100% pārtikas klases medicīnas silikagels, kas ir lielākajai daļai ādas ar cilvēka ādu.Līdzīgas vielas, nav toksisks un bez garšas, nekairina ādu un nebūs nekādas ietekmes uz jūsu veselību.

kā jūs valkā to?

piezīme: 1.piemēro slāni talka pulveris vienmērīgi, lai valkā zonā, pirms valkājot. 2.nevelciet grūti, kad pielāgošana, lai izvairītos no produkta bojājumus.

Pircējs Parādīt

Mūsu produkti tiek pārdoti visā pasaulē, un nav vietas, lai sasniegtu.

Par bezmaksas vietējās atgriežas

Ja iepakojums ir saņemta jums nav piemērots, jūs varat izvēlēties, lai atdod to.Mēs esam vietējā atgriešanas pakalpojumus šajās valstīs, asv, Kanāda, Austrālija, lielbritānija, Francija, Spānija, Vācija, Krievija, Brazīlija, Izraēla, Dienvidkoreja, Saūda Arābija, AAE , Polijā, Nīderlandē, Itālijā, ja jums ir šajās valstīs, jūs varat baudīt bezmaksas piegāde un atgriešanas pakalpojumu, jums tikai nepieciešams, lai iesniegtu nepamatoti atgriešanās strīds, un pēc tam izpildiet sistēma piedāvā atdot savu paketi, lai jūsu vietējā servisa centrā, kad servisa centrs saņem pakete, jūs saņemsiet pilnu kompensāciju.

Par muitošanai

Jo daudzās valstīs ir dažādas tiesību normas, katrs postenis ir jāiet cauri muitas kontrolei no vienas valsts uz citu.Muitas tikai nosaka, ka iepakojums nav bīstams objekts.Šī ir tiesiska prasība par visas valstis, bet, lūdzu, neuztraucieties, ja muitas aizturēja to.Jums tikai nepieciešams sazināties ar muitas un izskaidrot viņiem, ka jūsu produkts nav bīstams objekts.Jūs varat sazināties ar mums.Mēs palīdzēsim jums pierādīt, ka tā nav bīstamu produktu, un jūs varat saņemt pakete nevainojami.

par iepakošanu un transportēšanu

Mūsu produkti ir iepakoti iepakojumā un noslēgtos maisos.Neviens nezina, kas ir iekšā, absolūti garantēt savu privāto dzīvi.Tāpēc, ka dažādās valstīs ir dažādi muitas noteikumi, lai jūs, lai saņemtu zemes gabaliem, ātrāku un drošāku, mums ir tiesības mainīt transporta veidu saskaņā ar transporta nosacījumiem, bet, lūdzu, esiet droši, mēs turpināsim izvēlēties tikai ātrāka un drošāka, lai jūs veidu transports.

Tagi: crossdress maska, crossdress apakšveļu, viltus krūtis, liels vientiesis, silikona krūšu par shemale, vīrietis viltus krūtis, 1 viltus krūts, krūts viltus, krūts enlarg, krūšu silikona.

Uzrakstīt recenziju

Reāli Fake Boobs Plāksnes Mākslīgā Bodaysuit Silikona Krūšu Formas Crossdresser Cosplay Shemale Sissyboy Travesti Tetas

Reāli Fake Boobs Plāksnes Mākslīgā Bodaysuit Silikona Krūšu Formas Crossdresser Cosplay Shemale Sissyboy Travesti Tetas

Saistītie Produkti