Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sennier Dabas Vjetnamiešu akvilārijas vīraks 108 pērles 6mm 8mm Budistu lūgšanu krelles malas aproces Rožukroni Koka Rokassprādze rotaslietas Skatīt lielāku

Sennier Dabas Vjetnamiešu akvilārijas vīraks 108 pērles 6mm 8mm Budistu lūgšanu krelles malas aproces Rožukroni Koka Rokassprādze rotaslietas

€4.86

-19 %

€6.07

Jauns produkts

Metālu Tips NAV
Garums about 70cm
Materiāls Dabas Āfrikas Venge koka krelles
Modeļa Numurs FDG0013
Dzimums Unisex
Vienuma Tips Rokassprādzes
Saderība NAV
Stils Classic
Funkcijas NAV
Formas\raksts KĀRTA
Zīmola Nosaukums sennier
Iestatīšanas Veids NAV
Sods vai Modes Modes
Skavu Veids Mežģīnes-Up
Ķēdes Tips Virves, Ķēdes
Aproces Veids Aproces Daļa

Dabas Vjetnamiešu akvilārijas vīraks 108 pērles 6mm 8mm Budas lūgšanu mala krelles, aproces, vīriešu, sieviešu Rožukroni Koka Rokassprādze rotaslietas ir 100% dabīgs, ne krāsoti,ne krāsotas,ne vasks , laba smarža, dabisku krāsu.....Budistu 108 lūgšanu krelles malas. *vidējā krelles,diametrs 6mm 8mm, kopā 108beads,kas piemērots vīriešu un sieviešu.6mm ir vairāk piemērota sievietēm ,un 8mm ir piemērots gan sievietēm, gan vīriešiem *gan var kaklarotu un rokas aproces. *dabas sākotnējo krāsu un modeļu,viegla smarža. *rokas mezglotos,elastīga daļa. *Nē MOQ,labāko piedāvājumu.Mēs varam piedāvāt kritums kuģu satiksmei, un var sūtīt uz klientiem tieši, bez jebkādas kvīts vai rēķina iepakojumā

Katra Aproce Būs Pildīta Ar Dāvanu Maisu

[Izpratnē pārstāvis rožukroni:

pirmais : rožukroņus, ar stīgas kopā, ir tas, ka visu veidu liels nopelns Buda.

otrais: pērlītēm, māte krelles ir Amitabha Amitabha Amitabha nozīmē, nozīmē gaismu.

trešā: apaļa trekns, simbolu veiksmīgu iznākumu Buda.

Lai gan rožukroni ir savērtas kopā, bet var arī atdalīt, un cut off, kas nozīmē, ka Buda visu veidu īpašiem nopelniem, lai atbrīvotos no visas mūsu problēmas.

[Lomu rožukroni:

Lūgšana ir viens no galvenajiem instrumentiem, ko izmanto ar Budistiem, un ir minēti daudzi klasiskie teksti.

pirmais: spēlēt lomu, novēršot sirds uz sirdi, no sistēmas, tā, ka sirds var būt iemesls pamošanās.

otrais: count lomu reālo praksi Budisms ir daudz veidi, kā ir jāskaita, piemēram, lūgšanu skaitu, turēšanas viļņus un tā tālāk.

treškārt: kā liktenis doing business, kas ir galvenokārt Tantriskā Walker rožukroni parasti pēc liela atkāpties pēc tam, kad praksē būs ļoti milzīgas saimniecības spēku, par tādu pacientu aprūpi, izvairīties no ļauno un tā tālāk.

Klientam Paziņojumu:

Mēs sola nodrošināt labāko servisu mūsu vērtīgu klientu.Mēs pārdodam kvalitatīvu produktu ar labāko cenu un premium servisu.

Mēs nosūtīsim vienumus 7days(ietver apdzīvotības laiku),kad jūsu maksājums tiek veikts.

Atgriešanās Politiku

* Ja neesat apmierināti ar mūsu produktiem.Lūdzu, vienkārši atgriezties pie mums 15 Dienu laikā oriģinālā stāvoklī.Tikai maksāt par atgriezta, pasta izdevumus.Pēc tam varam izsniegt pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam atpakaļ postenī ieradās pie mūsu noliktavā.Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, izmantojot jebkuru e-pasta lūgumu,vai tērzēt ar mums tiešsaistē, pirms returing objektus.

Atsauksmes & kontakti

* Mēs uzskatām, ka mūsu preces ir tik izcils.Mēs esam pārliecināti, jums būs apmierināti ar savu Pirkumu.

* Jūsu 100% gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ļoti svarīgi, lai mums.Paldies jums, lai sniegtu pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.

Ja jums ir kādi jautājumi par kuģniecības laiks un bojāto kvalitāte un posteņi nav saņēmis, pls do sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs jums var sniegt apmierināts atbilde & izšķirtspēja.

Tagi: katoļu rožukroni koka, rotaslietas vjetnamiešu, 108 krelles jade mala, buda status, ganzo multi instruments, vīrieši rožukroni, mala mazās pērlītes, taras vīraka turētājs, akvilārijas vīraks, 108 zīlītēm.

Uzrakstīt recenziju

Sennier Dabas Vjetnamiešu akvilārijas vīraks 108 pērles 6mm 8mm Budistu lūgšanu krelles malas aproces Rožukroni Koka Rokassprādze rotaslietas

Sennier Dabas Vjetnamiešu akvilārijas vīraks 108 pērles 6mm 8mm Budistu lūgšanu krelles malas aproces Rožukroni Koka Rokassprādze rotaslietas

Saistītie Produkti