Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 40 gadus mīlēja banner 40 happy birthday apdare zelta spīguļi, parakstīt kāzu gadadienu puse dekori Skatīt lielāku

40 gadus mīlēja banner 40 happy birthday apdare zelta spīguļi, parakstīt kāzu gadadienu puse dekori

€4.03

-4 %

€4.24

Jauns produkts

Materiāls Spīguļi, Cardstock
Zīmola Nosaukums SPORTA PRĀTĀ
Godu Kāzu & Iesaistīšanos
Modeļa Numurs 40 gadus mīlēja banner
Produkta Klasifikācija Baneri

Banner Informāciju ► Vēstuli svārstās no 4,5" 9" augstums ► VISI Burti ir ar mazajiem burtiem ►Melna/Zelta/Skaida/Sarkana/Zila/Rozā/Sarkana Spīguļi, no vienas puses, ciets balts uz citu ►Nāk viena garuma uz Balta Auklas ►es varu atstāt jums daudz garumā, galos, lai viegli karājas.Ja jums ir nepieciešams, pielāgotu vēstuli,pls, lai dod man ziņu,paldies. (Lūdzu, manuāla mērīšana, kļūdas 0.5-1cm) Krāsas var nedaudz mainīties uz monitora iestatījumi ***Lūdzu, Ņemiet vērā*** Šī ir detalizēta parādīt visu krāsu, šie produkti nav iekļauti pasūtījuma >>Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

Maksājums:

>>Mēs pieņemam kredītkartes, reālā laika bankas pārskaitījumu un bezsaistes maksājumu.jūs varētu izvēlēties vienu no viņiem par to jāmaksā.

Piegāde:

>>Mēs esam daudz pārvadājumi.mums piegāde ar DHL, EMS, honkongā post ,singpost, swisspost, ceļazīmju kuģniecības utt..Diapazonā no bezmaksas piegāde, Mēs izvēlēties citu piegādes saskaņā ar dažādām valstīm, lai nodrošinātu visātrāko produktu, lai jūsu rokas.

Atgriešanās Polity:

>>Ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar informāciju, kas saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā no dienas, kad saņemts pasūtījums.jums būtu jāmaksā papildu maksa.un lūdzu, ņemiet priekšmetus atgriežas saglabātu sākotnējo stāvokli.

Atsauksmes:

>>Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus.mēs patiešām ceram, ka jums tas patīk.ja jūs neesat apmierināts ar to, lūdzu, e-pastu mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai pakalpojums jums pa 24 stundām.

Sazinieties ar mums:

>>Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama palīdzība, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies!

Tagi: happy birthday bannere, laimīgs saderināšanās zīme, laimīgs zīme, vienkārša, Papīrs, happy birthday banner, 40., laimīgs gadadienu foto banera, juln dzimšanas dienu banner, papīra albums, vīriešu dzimšanas dienu banner.

Uzrakstīt recenziju

40 gadus mīlēja banner 40 happy birthday apdare zelta spīguļi, parakstīt kāzu gadadienu puse dekori

40 gadus mīlēja banner 40 happy birthday apdare zelta spīguļi, parakstīt kāzu gadadienu puse dekori

Saistītie Produkti