Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sākotnējā Huawei TalkBand B6 Runāt Band B6 platums Bluetooth Smart Aproce Sporta Aproces Touch AMOLED Ekrāns Zvanu Austiņas Band Skatīt lielāku

Sākotnējā Huawei TalkBand B6 Runāt Band B6 platums Bluetooth Smart Aproce Sporta Aproces Touch AMOLED Ekrāns Zvanu Austiņas Band

€130.65

Jauns produkts

Ekrāna Tips OLED
Touch Screen
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Modelis FDS-B19
Saderība Visi Saderīgie
Band Materiāls Gumijas
Stils Sporta
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Grupa Noņemams
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Valodas Ebreju
Funkcijas Ātruma Mērījums
Ekrāna Stils Taisnstūra/Kvadrātveida forma
Zīmola Nosaukums Huawei

Sākotnējā Huawei TalkBand B6 Runāt Band B6 platums Bluetooth Smart Aproce Sporta Aproces Touch AMOLED Ekrāns Zvanu Austiņas Band

Produkta Apraksts

Akumulatora kapacitāte

SISTĒMAS PRASĪBAS:Android 4.4 vai jaunāka versija, iOS 9.0 vai vēlāk

Transmisija:Huawei aproce B6

Akumulatora kapacitāte:120 mAh

Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis:IP57 / * ādas siksna nav ūdens izturīgs.

Mikroprocesoru:Kirin A1 + STL4R9

Teorētiskā darba laiks:Tipiska darba laiks: 3 dienas (iespējot zinātnes gulēt, saprātīga sirds ritma)

Teorētiskā sarunu laiks:līdz 8 stundām

Teorētiskā uzlādes laiks:Istabas temperatūrā 100 min vai mazāk

HUAWEI Runāt Band B6

Noņemams Bluetooth Radioaustiņa / Visu dienu, Fitnesa Uzraudzība/ 3D Izliektu Displeju

Atklāt

Jauns

Dizains

Inovatīvas Noņemams Dizains

Ne tikai stilīgs aproce, HUAWEI TalkBand B6 pieņem arī inovatīvu dizainu.Kad atdalās, galvenais organismā pārvēršas par a rafinēta klausule ar izliektu dizainu, nodrošinot ergonomical fit un komfortu, lai jūs varētu rīkoties ar ilgi zvanus ar vieglumu.

Izskatās, Pārvelciet, Kā Jums Patīk

HUAWEI TalkBand B6 nāk ar 1.53 collu AMOLED krāsu ekrāna, kur jūs varat pārbaudīt laika ziņas, ziņas un steidzami paziņojumi īsumā.Jūs varat arī velciet ar pirkstu uz augšu, uz leju, pa kreisi un pa labi, izmantojot multi-kvadrantā UI kontroli.Izbaudiet ērtības un brīvību, kā jums patīk.

Vienmēr ir Krāsa, kas par Savu Stilu

HUAWEI TalkBand B6 nāk 3 siksna iespējas ar labi pārdomātu krāsas dažādām vajadzībām.Ar fluoroelastomer siksnas piedāvā lielāku komfortu un motivāciju treniņiem, bet sarežģītu ādas dizains papildina jūsu eleganto stilu.Jūs varat arī izvēlēties Titāna Pelēkā par tās cienīgu metālisku spīdumu.

Bluetooth Austiņas Uz Tavas Plaukstas

HUAWEI TalkBand B6 Zvanu Saprātīga Biedrs

Ar HUAWEI TalkBand B6, jums nav garām kādu svarīgu zvanu, bet jūsu grupa ir pareizi pievienots tālrunim.Jūs varat pārbaudīt, zvanītāja ID, nēsājot to uz jūsu rokas, un uzņemt to kā austiņu turpināt zvanus, kad esat aizņemts rakstīt vai braukā.

Stabils Savienojums

Aprīkots ar zemu enerģijas patēriņu Bluetooth 5.2 SoC čipu, HUAWEI TalkBand B6 izmanto modernu algoritmu, lai sasniegtu sekmīgu komunikāciju ar mazāku iejaukšanos un lielāku sienas-iespiešanās capability1, tāpēc jūs varat palikt savienotas, bez vienmēr turot tālruni.

Skaidrs, Zvanu Kvalitāti

Apvienojot dual-mic trokšņu slāpēšanu un Huawei-izstrādāta 3A audio optimizācijas algoritms, HUAWEI TalkBand B6 var uzņemt savu balss ar ievērojamu precizitāti un zema latentuma.Tā nosaka un samazina fona troksni, lai nodrošinātu HD zvanu kvalitāti, pat tad, ja jums apkārt rosīgs ielām vai aizņemts birojā.

HUAWEI TalkBand B6 Maksas Liela Akumulatora Ātra Uzlāde

Ar energoefektivitātes Kirin A1, HUAWEI TalkBand B6 var atbalstīt līdz 8 hours2 sarunu laika.Back-to-Back konferences zvanus, vairs nav problēma.Tikai ņem 10 minūtes atpūsties, un baterija tiks uzpildīta 4-hour2 zvanu.

Visas dienas Fitnesa Uzraudzība

Skābekļa Piesātinājumu Atklāšana

HUAWEI TalkBand B6 nosaka skābekļa saturation3 jūsu asinīs, lai labāk pārvaldītu iespējamos veselības jautājumiem.Pat tad, ja jums ir smagi strādā, savu karjeru un dzīvi, tas aizsargā jūs ar informatīvo datu.

Reālā laikā sirdsdarbība

Vai jums ir izmantot vai guļ, HUAWEI TalkBand B6 dziesmas jūsu reālā laikā sirdsdarbība.Tā ne tikai palīdz jums, lai analizētu treniņu un miega rutīnas, bet arī brīdina jūs par sirds ātrums būs virs vai zem normālā range4.

Miega Uzraudzība

HUAWEI TruSleep™ 2.05 rūpīgi ieraksti savu miega posmos, pat ņemot sporādiski vsp vērā, lai labāk analizētu savu miega rezultātu.Ar identifikācijas sešas lielas miega problēmas, tas nodrošina visaptverošu uzlabošanas ieteikumi, lai jūs varētu palikt enerģisks darba vietā.

Stress Relief Partneris

Kad dzīve kļūst saspringta, jums ir nepieciešams atpūsties.HUAWEI TalkBand B6 nodrošina elpošanas apmācību ar noderīgus padomus, vadīt jūs, lai ņemtu pārtraukuma no jūsu drudžains dzīvi skaidrāku un mierīgāku valsts prāta.

Sagatavotas Īpašas Dienas

Vairāk sagatavoti īpašās dienas mēnesī.HUAWEI TalkBand B6 uztur informāciju par mēnešreižu datumus, lai nosūtītu pārdomāto reminders6, un palīdzēs jums labāk izprast savu ciklu ar labi ierakstītos datus.

Pabeigtu Jūsu Fitnesa Mērķiem

HUAWEI TalkBand B6 ieraksti savu dienas pasākumus no vidējas līdz augstas intensitātes un jūsu stāvokli reizi trijos skaidrs aprindās.Tātad papildus motivēt jums, lai veidotu labu fitnesa paradumiem, tas arī atgādina jums nav sēdēt vēl par pārmērīgu laika.Lielus mērķus un mazo veselības padomi, tas ir, jums visiem attiecas.

Vairāki Aktīvi Motivācija

Jūs varat manuāli izvēlēties vienu no septiņiem treniņu režīmu, lai ierakstītu jūsu sirdsdarbības ātrumu, kalorijas sadedzina, braukšanas attāluma un paces7, un citus datus, lai pārvaldītu savu fitnesa rutīnu.HUAWEI TalkBand B6 var arī automātiski atrast iekštelpu/āra pastaigas un running8, lai izsekotu katru tavu treniņu, pat spontāni sprints.

Tagi: correa hyawei joslas 4 pro, grupa smart, bem bluetooth earbuds, smart home, huawei b5 talkband siksna, seksa rotaļlieta, godu, grupa elast, godu huawei band 3, hakko oled.

Uzrakstīt recenziju

Sākotnējā Huawei TalkBand B6 Runāt Band B6 platums Bluetooth Smart Aproce Sporta Aproces Touch AMOLED Ekrāns Zvanu Austiņas Band

Sākotnējā Huawei TalkBand B6 Runāt Band B6 platums Bluetooth Smart Aproce Sporta Aproces Touch AMOLED Ekrāns Zvanu Austiņas Band

Saistītie Produkti