Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! BENFACTORY Veikalā 3x5 PĒDU Godīgi Abe Karoga Vienā Slānī 100D Poliestera ar Misiņa Grommets Skatīt lielāku

BENFACTORY Veikalā 3x5 PĒDU Godīgi Abe Karoga Vienā Slānī 100D Poliestera ar Misiņa Grommets

€5.59

Jauns produkts

Stils Peld
Modeļa Numurs HF-0001
Forma
Karogi & Baneri Materiāls Poliestera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Motīvs
Izmērs
Preces nosaukums Godīgi Abe Karogu
Uzņēmuma Tips
Veids IESPIESTS
Krāsa
OEM/ODM
Izmantošana Reklāma
Kāta Materiāls alumīnija
Veikala Nosaukums
Projektēšanas Pakalpojumu
Logo
Audums SUPPLEX
Materiāls

Pasūtījuma Karogu - Godīgi Abe Karogu

- Drukāt Savu Logo/Dizains/Vārdiem/Jebkāda Izmēra - Spilgtas Krāsas, Izturīga Galvenes un Dubultas Šūtas - 100D Poliestera ar Misiņa Grommets • EASY-PEASY - Izvēlēties savu izmēru, apdare maksājumu.Nosūtīt savu mākslas darbu, lai kopā ar pasūtījuma-id, sazinieties ar mums.Mēs parūpēsimies par pārējo! • BEZMAKSAS DIZAINERA PAKALPOJUMA - JĀ!Mēs esam profesionāli dizaineri, kuri nodos savu projektu uz jauku meklē karogu.Jūs varat uzticēties Ben Rūpnīcas Veikalā un mūsu pakalpojumu ir vienmēr brīva! • MEISTARĪBA - Izturīgs poliestera 100D, dubultas šūtas pa visām malām, pastiprināta galvenes, modernizētas rūsas bezmaksas misiņa grommets un saraksts turpinās! • Vienpusējs - Karogs ir iespiests uz vienu pusi, un var redzēt-no otras puses.Liels zemu vēja teritorijās vai telpās displejs.Par double sided karogu, tā ir arī mūsu veikalā • AUTENTIFIKĀCIJA - Importē.Izgatavots no 100% Poliestera.Šis ir AUTENTISKS augstas kvalitātes karogu!Nepieņemam lēti atdarinājumiem.

Produkta Apraksts

Detalizēts Attēls

Klientu Atsauksmes

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Vairāki Izmēri Pieejami

BENFACTORY Veikals

Kā pilna servisa rūpnīcas veikalā, mēs piedāvājam plaša spektra karoga produktiem, tostarp ASV karogs, Starptautiskā karoga, Dārza karogu, Spalvu karogs, karoga Stick, Īpašu karogu un karogu, stabi un piederumi, pat tad, Gobelēns, utt., mēs arī sniegt izcilu karoga un gobelēns pielāgošana ar neierobežotu krāsu un dizainu.BENFACTORY Veikals nodrošina saviem klientiem kvalitatīvus produktus par pieņemamām cenām, profesionāla klientu apkalpošana, ātra sūtījumu, pilnīgu izmeklēšanu un labot visas sūdzības.Mēs esam ieguvuši augstu apmierinātības rādītājs no tirgus.

Tagi: audums acs stiept, godīgi keychain, godīgi jet, karikatūra plīša, oddworld, auto karogs, jet lāpu, katalonijas karogu, auduma platums, 1808 drošinātājs.

Uzrakstīt recenziju

BENFACTORY Veikalā 3x5 PĒDU Godīgi Abe Karoga Vienā Slānī 100D Poliestera ar Misiņa Grommets

BENFACTORY Veikalā 3x5 PĒDU Godīgi Abe Karoga Vienā Slānī 100D Poliestera ar Misiņa Grommets

Saistītie Produkti