Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tcare 1gb Ceļa Lencēm Atbalstu Piedurknēm Artrīts ACL Basketbola Menisku Saplēst Sporta Atvērt ceļa skriemelis Aizsargs Wrap Mazina Sāpes Skatīt lielāku

Tcare 1gb Ceļa Lencēm Atbalstu Piedurknēm Artrīts ACL Basketbola Menisku Saplēst Sporta Atvērt ceļa skriemelis Aizsargs Wrap Mazina Sāpes

€11.13

-40 %

€18.55

Jauns produkts

Dropshipping
Modeļa Numurs A01690
Materiāls Kompozīta Materiālu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ietekme Kaulu Aprūpe
Zīmola Nosaukums tcare

Materiāls: SRP neilona, labi, auduma, alumīnija plāksne

Krāsa: melna

Izmērs M: der svars 35-50kg, der augstums 145-160cm/57-63inch

Izmērs L: der svars 50-65kg, der augstums 160-165cm/63-65inch

Izmērs XL: der svars 65-90kg, der augstums 165-180cm/65-71inch

Izmērs XXL: der svars 90-100kg, der augstums 180-200cm/71-79inch

Piezīme: šis produkts ir iekļauts tikai 1gb, ne pa kreisi un pa labi atšķirības, ja jums ir nepieciešams, 1pair=2gab, lūdzu, izvēlieties daudzums 2, ja jums prātā to, lūdzu, esiet piesardzīgs, lai iegādātos.

Funkcijas:

1.Atvērt ceļa skriemelis dizaina mazina spiedienu un samazina stresu uz ceļa-kopīgā laikā intensīvas slodzes un smago izmantošanu; efektīvi mazina akūtas & hronisku ceļgala sāpes no artrīta, celmi, sastiepumiem, un nogurums; ideāli piemērots pēc operācijas atveseļošanās vai novērstu sporta traumas

2.Abām pusēm no ceļa uzcelta noņemams alumīnija plāksne, jūs varat izmantot to vai noņemt to, saskaņā ar personīgajām vajadzībām.

3.Paredzēti, ar regulējamām lencēm.Pēc valkāšanas ceļsargus, jūs varat pielāgot elastīgs spiediena, izmantojot siksnas, lai dotu jums lielāku stabilitāti.

4.Ceļa lencēm malas wrap funkcijas ar likra acu caurumiem, mīksts un ērts arī elpojošs.

5.Pieņem augstas kvalitātes materiālus, spēcīgu sviedru absorbcijai un elpojošs, ērts un izturīgs.

6.Designed ar spēcīgu stickness jostas, viegli valkāt, un nav viegli krist.

Vairākas Aizsardzību:

Kustības laikā uz ceļa locītava ir svarīgi, lai daudz ikdienas aktivitātes, tai skaitā iešana, skriešana, sēdus un stāvus.Mūsu ceļgaliem dažreiz pārslodze, jo īpaši fiziski aktīviem cilvēkiem.Mūsu ceļa figūriekavas piedāvā nedaudz papildu palīdzība, turoties cieši, lai jūsu ceļgaliem treniņa laikā.Tie arī palīdz atbrīvot ceļgala sāpes un zaudējumu atgūšanu.

Fit & Sabiedrība par Komfortu:

Tas ir bummer, lai pieredzi, novirzot no ceļa wraps, bet izmanto un vēl tas var būt pat vairāk kaitinošas, ja bikšturi ir tik spēcīga, ka tie traucē brīvu kustību.Šis ceļgalu Atbalstu Wraps ir paredzētas, lai cīnītos pret šiem jautājumiem.Tie ir izgatavoti no augstākās materiāla, kas piedāvā elastību līkums, vienlaikus atbalstot pietiekami.

Ergonomiskā Struktūra:

Ir atklāta ceļa skriemelis, kas padara jūsu ceļa, lai būtu ērti pagarināt valkā.Dubultā sānu stabilizatoriem, kas palīdz uzturēt maksimālu stabilitāti.Tās turēt uz saspringts jebkuru kustību, kas jums var izmantot.

Augstvērtīgs Materiāls:

Mēs zinām, kā lietas var iegūt silda fast-paced spēle ar asām apriti, tostarp ceļgalu sargus.Tas tāpēc audums ir gaisa caurlaidība ir izšķiroša nozīme.Šis Ceļgalu Aizsargi ir izgatavoti no elpojoša tekstila ventilācijas siltuma.

Vislabāk Izmantot Atbalsta:

Crossfit, Basketbols, Teniss, Volejbols, Skriešana, Pastaigas, Pārgājieni, Cīņas, Slēpošana, Futbols, trenažieru Zāle Treniņu, Golfa un Citiem Sporta veidiem.Vai vienkārši visu dienu komforts bez ceļgala sāpes, nav svarīgi, kāda darbība.

Pakete ietver:

1gb * Ceļa Lencēm Atbalstu

Tagi: ceļa pad, sāpes, plānas potītes atbalsts lencēm, jostas magnēts, muguras sāpes, ceļa locītavas Atbalsts, virves izlaist, basketbola bumba, ceļgala sāpes atbalsts, kāju siltāks.

Uzrakstīt recenziju

Tcare 1gb Ceļa Lencēm Atbalstu Piedurknēm Artrīts ACL Basketbola Menisku Saplēst Sporta Atvērt ceļa skriemelis Aizsargs Wrap Mazina Sāpes

Tcare 1gb Ceļa Lencēm Atbalstu Piedurknēm Artrīts ACL Basketbola Menisku Saplēst Sporta Atvērt ceļa skriemelis Aizsargs Wrap Mazina Sāpes