Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Pack miskastes 40 litri 3 nodalījumi melna krāsa 20x12x12 cm, ar 3 somas pārstrādes lielu jaudu Skatīt lielāku

Pack miskastes 40 litri 3 nodalījumi melna krāsa 20x12x12 cm, ar 3 somas pārstrādes lielu jaudu

€34.11

Jauns produkts

Forma KĀRTA
Struktūra Pastāvīgās
Veids Uzglabāšanas Kausu
Zīmola Nosaukums ZANVIC
Izcelsme ES(Izcelsmes valsts)
Ir Smart Ierīces No
Materiāls Plastmasas
Stils Nospiežot Tips
Iezīme Eco-Friendly

Pārstrādes kubs 3 dažāda veida atkritumi, ir grūts un izturīgs, izturīgs pret uv stariem.Izgatavots no plastmasas iesmidzināšana. • Tilpums: 40 litri. • Aptuvenie izmēri: 19,69x11,81x11,81 cm.Un kopuma 3 tukšu pārstrādāt somas ar savām krāsainu logotipu, lai vienkārši noteiktu atkritumu veidu, un, ka ekoloģiskās apziņas kļūst viegli, pat par bērniem.Izgatavots no P. P. materiāla (polipropilēna) ar grammage no 140gr/m2, kas padara to ļoti stabilu, daļēji cieta auduma, tas padara šos pārstrādes somas izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs, mazgājams, atkārtoti un viegli tīrāma.Katru pārstrādāt soma/kubs ir atzīmētas ar dažādu krāsu: tas var pārvaldīt savu selektīvo atkritumu savākšanu, un viegli savāc stikla, papīra un plastmasas atsevišķi.Tie ir clip-tipa pogas starp tiem, kas padara tos instalēt, un to var viegli atdalīt bez piepūles, lai pārvaldītu katru pārstrādes atsevišķi, vai samazināt tos kopā.Katra atkritumu maiss/bin pasākumi 35x25x30 cm, ar aproximada spējas apmēram 25L c/u.: proti, kopā par aptuveni 75 litriem pārstrādes jaudas, kas padara tos ļoti funkcionāla.Stipra un izturīga rokturi palīdzēt, lai pārvietotu tos ērti.Šo atkritumu savākšanas un pārstrādes somas ir viegla un salokāma.Jūs varat izmantot tos jebkurā vietā, kuru vēlaties, virtuve, mājas, biroja un dārza, ofisa interjers un eksterjers.Ar viņiem, jums mest prom ar atkritumiem un uzglabāt maisā, kas ir jūsu spēkos.Tādā veidā jūs izvairītos no throwing vairāk plastmasas uz konteinera, un jūs noņemt ar vienreizējas lietošanas plastmasas, kas šos liels atkārtoti somas pārstrādei.

Tagi: atkritumu diy atkritumu konteineri, pārstrādājamu atkritumu urnas, 1 5 litri, vara skrāpi, audi miskastes, atkritumu pārstrāde, motocositoare, karikatūra miskastes, tīra mēle, dīķis 3 litri.

Uzrakstīt recenziju

Pack miskastes 40 litri 3 nodalījumi melna krāsa 20x12x12 cm, ar 3 somas pārstrādes lielu jaudu

Pack miskastes 40 litri 3 nodalījumi melna krāsa 20x12x12 cm, ar 3 somas pārstrādes lielu jaudu

Saistītie Produkti