Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Top Sievietes Sexy Svītraina Vasaras Topi par Dāmu Fitnesa V-veida kakla Pludmales Cover up Elastīgus 6 Krāsas tshirt

€4.11

-5 %

€4.33

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums ZhuJun l y
Stils Sexy & Club
krāsa Melns/Balts/Zaļš/Zils/Brūns/Haki
Apģērba Garums Regulāri
Apdare NAV
Auduma Veids Broadcloth
Modelis Tips svītrains
Modeļa Numurs Sieviešu Topi
Topi Tips Topiņi
Materiāls Kokvilnas
Krāsu Stils Dabīga Krāsa
Vienuma Tips topi
Dzimums SIEVIETES
Izmērs One Size
Vecums Vecums 18-35 Gadi

2019 Top Sievietes Sexy Svītraina Vasaras Topi par Dāmu Fitnesa V-veida kakla Pludmales Cover up Elastīgus 6 Krāsas tshirt

Lai iegūtu priekšmetus, lūdzu, skatiet

Materiāls: Kokvilna/Spandex

Izmērs: Viens Izmērs

Stils: Gadījuma

Krāsa: Balta/Melna/Zaļa/Zila/Brūna/Khaki Sezona: Vasaras Dzimums: Sieviešu Garums: 56cm(22.0") Krūtis izmērs: 78-110cm(30.7-43.3")

Maksājuma

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Ja jums ir kādi jautājumi par maksājumu, pls sazinieties ar mums.

Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adresi, kas ir NEPIECIEŠAMS, LAI ATBILSTU savu piegādes adresi.

3. Attēlus, kas tiek rādīti, iespējams, nav faktiskais objektu, kā cemara pikseļu un ņemot foto metode starpība, un ir paredzēts tikai atsaucei.

4. Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Atgriešanās

1. Jums ir nepieciešams, lai sazināties ar mums, 7 dienu laikā pēc tam, kad saņemtas preces un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā, vairāk nekā 7 dienām, tiek uzskatīts, izmanto un MĒS nevaram JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam, LAI ATGRIEZTOS .

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums ir NEPIECIEŠAMS, LAI SNIEGTU mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves, un jums ir nepieciešams, lai lācis kravu maksas.

Garantija

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku, pēc TAM DOTIES UZ JŪS IEPIRKŠANĀS.

Kā veikt pasūtījumu

Tagi: top, tvertnes augšpusē sievietēm, pludmales cover up sieviete, Pludmales cover up, plaša dāmas augšu, tops sievietēm, vasaras kleita, gudrs sievietēm, topi, puse top sieviete, hot sexy sievietes foto.

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Top Sievietes Sexy Svītraina Vasaras Topi par Dāmu Fitnesa V-veida kakla Pludmales Cover up Elastīgus 6 Krāsas tshirt