Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1 X 4 Daļas, Mini Smēķēšanas Drupinātājs Metāla Herb Dzirnaviņas Cigaretes, Aksesuāri Ūdenspīpes, Caurule Rokas Muller Tabakas Dzirnaviņas Skatīt lielāku

1 X 4 Daļas, Mini Smēķēšanas Drupinātājs Metāla Herb Dzirnaviņas Cigaretes, Aksesuāri Ūdenspīpes, Caurule Rokas Muller Tabakas Dzirnaviņas

€4.32

Jauns produkts

Dzirnavas Tips tabaka
Materiāls Metāla
Veids Dzirnavas
Metāla Tips Alumīnija Sakausējuma
Modeļa Numurs EH1630
Iezīme Eco-Friendly
Sertifikācija CIQ
Zīmola Nosaukums HMEWARMER

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Izgatavots no izturīgiem augstas kvalitātes cinka sakausējuma un ražotas ar CNC (Computer Ciparu Vadības) mašīnas, Rokas rokas kloķa garšaugu smalcinātājs ir nenovērtējams & neaizstājams instruments pašu, kad runa ir par slīpēšana savu garšvielas, garšaugi, tabakas u.c Katru dzirnaviņas ir individuāli tooled ar CNC mašīnām, un tās dimanta formas zobi ir optimāli & vienmērīgi vieglai un efektīvai slīpēšanai.Nākamajā kamerā ir nerūsējošā tērauda micro mesh ekrāns, kas ļauj tikai putekšņi krīt cauri uz pēdējo kamerā, ziedputekšņu ķērējs Četrās daļās filtrs dizains Anodize par gluda apdare lieljaudas rokas kloķa mehānismu, ar Žiletes asiem asmeņi no Nerūsējoša tērauda ziedputekšņu ekrāna Spēcīgs neodīma magnēts saspringts slēgšanas Plānas poli gredzens gluda slīpēšanas Nāk ar Asu Akmens Ziedputekšņu Skrāpi Viegli un Ērti izmantot Izmērs:(H x Diametrs): 4 cm x 3,5 cm/1.57 "x 1.38" (Apm.)

1 x Tabakas Dzirnaviņas

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums, jāpabeidz 3

dienas.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot gadījumus, Itālija, Beļģija, Luksemburga, nīderlande, Horvātija un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai ar mums sazināties un 10 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu www.e-jump.lv ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Laipni lūgti mūsu veikalā!Mēs esam EWIN24 reģistrēts februāris, 2008, Uzticamu Ķīnas vairumtirdzniecības Tiešsaistes Veikals ar Daudzveidīgu un Augstas Kvalitātes Produktus, kur jūs varat iegādāties Ķīnas Produktus par Labāko Cenu.Mēs galvenokārt nodarbojas dažādus priekšmetus ikdienas lietošanas produkti.Mēs specializējamies datoru piederumi, Mobilo telefonu aksesuāri, mājas un dārza preces, juvelierizstrādājumi, media player, auto aksesuāri un tā tālāk.Nākotnē.mēs pastāvīgi uzlabot mūsu objektus un mēģināt izdarīt labāko, uz klientiem.

Lūdzu reģistrējieties, lai mana e-pasta biļetenus, pievienojot manu www.e-jump.lv veikalu, lai jūsu "Mana Izlase" sarakstā.

Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Tagi: tirdzniecības peper dzirnaviņas, dzirnavas herb, dimanta ūdenspīpe, hublo skatīties, zaļā peper dzirnaviņas, pīpe mutē padoms, fumari, weed, ūdenspīpe pavasarī, franck muller skatīties.

Uzrakstīt recenziju

1 X 4 Daļas, Mini Smēķēšanas Drupinātājs Metāla Herb Dzirnaviņas Cigaretes, Aksesuāri Ūdenspīpes, Caurule Rokas Muller Tabakas Dzirnaviņas

1 X 4 Daļas, Mini Smēķēšanas Drupinātājs Metāla Herb Dzirnaviņas Cigaretes, Aksesuāri Ūdenspīpes, Caurule Rokas Muller Tabakas Dzirnaviņas

Saistītie Produkti