Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! T-SAULLĒKTA Saules Gaismas LED Zaļā Ainava Lampas Divi Prožektori ar Saules Panelis Āra Dārza Gaismas Pagalmu Apdare IP65 Skatīt lielāku

T-SAULLĒKTA Saules Gaismas LED Zaļā Ainava Lampas Divi Prožektori ar Saules Panelis Āra Dārza Gaismas Pagalmu Apdare IP65

€26.15

-42 %

€45.09

Jauns produkts

Stils Jaunums
led solaire exterieur saules led gaismas āra
Sertifikācija ce
Korpusa Materiāls ABS
Aizsardzības Līmenis IP65
Spriegums 6V
Garantijas laiks 12M
Pamatnes Tips Ķīlis
Led Solārās Lampas vietas, led exterieur
Ir Regulējamas, No
Izmantošana Brīvdiena
Funkcijas saules gaisma
Modeļa Numurs TS-S4202-zaļā
Barošanas Avots Saules
Gaismas Avots LED Spuldzes
Ir Spuldzes Iekļauts
Saules Baterijas Tips NI-MH
Zīmola Nosaukums T-SUNRISE

T-SAULLĒKTA Saules Powered Led Prožektori Ūdensizturīgs IP65 Zaļā Lampiņa Saules Gaismas Ainavu Lampas Pagalmā Dārza Dekorēšana Specifikācijas: Saules panelis: 5V/2.5 W polikristālu silīcija saules paneļu Baterija: 1 * 18650 litija akumulators 3.7 V/2200mAH Jauda: 2 W, Gaismas avots: LED daudzums: 2 gab Uzlādes ilgums: 6 līdz 8 stundas Darba laiks: no 8 līdz 9 stundas, Slēdža tips: Light control Gaismas plūsma: 120 LM-130 LM Apgaismojošās distance: 15 M Stara leņķis: 30 pakāpe (pa gaismu) Regulējams leņķis: 270 grādu (saules panelis); 270 grādu (saules prožektori) Aizsardzības pakāpe: IP65 Materiāls: alumīnija sakausējuma & ABS Kabeļa garums: 2.88 M / 9.4 PĒDU Piezīme: Lūdzu, ieslēdziet slēdzi, lai pārliecinātos, ka gaisma var būt jāmaksā efektīvi dienasgaismā.Paketē iekļauts: 1 * Saules Panelī 2 * Prožektori ar 2.88 M Vads 3 * Smaile 1 * Iestatīt Skrūves 1 * Lietotāja Rokasgrāmata (angļu valodā)

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visi majoy kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Jums bija mīklā veikt maksājumu, 3 dienas, vai nodarbojas ar atceltas.

Piegādes Adrese

Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.e-jump.lv.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Kuģniecības Metodes

Mēs esam sadarbojas ar DHL, UPS, FEDEX, EMS vai reģistrētu Aviopastu(China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.

Kuģniecības Laiks

Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Laikā Kuģniecības Laiks

Mēs sekotu kuģošanas informāciju un nosūta informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

Katru posteni, tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.

Mums ir 1 gada ierobežota garantija katram nekvalitatīvu preci(Izņemot nepareiza darbība vai fiziski bojāts, ko pircējs)

Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā un oriģinālajā iepakojumā.Lūdzu piedāvāt mums izsekošanas numuru laiku, kā arī.Klients ir atbildīgs atgriešanās kuģniecības maksa.

Ja jūs vēlaties kompensāciju, jo objekts tiek bojāts vai var nebūt repaird.Lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemsiet to.Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

Kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, mēs atradīsim tā labāko risinājumu priekš jums!!!

Mēs uzturēt augstus standartus attiecībā uz produktu kvalitāti, kā arī pārdošanas pakalpojumus.Mēs cenšamies 100% apmierinātību, mūsu dārgie klienti.Lūdzu atstājiet ir 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Tagi: pir kustības saules, lampas virtuves saskaņā ar ministru kabineta, dārza lampas, 450LM, šķērveida, 220v led āra, sola dārza apgaismojums, šūnu saules, samvi led lampas, istabas augu plaukta.

Uzrakstīt recenziju

T-SAULLĒKTA Saules Gaismas LED Zaļā Ainava Lampas Divi Prožektori ar Saules Panelis Āra Dārza Gaismas Pagalmu Apdare IP65

T-SAULLĒKTA Saules Gaismas LED Zaļā Ainava Lampas Divi Prožektori ar Saules Panelis Āra Dārza Gaismas Pagalmu Apdare IP65

Saistītie Produkti