Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Alumīnija Sakausējuma U Durvju Nostiprināšana Bloķēšanas 3 Skatīt lielāku

Alumīnija Sakausējuma U Durvju Nostiprināšana Bloķēšanas 3"defender Drošības Durvju Bloķēšanas Mājas Bērnu Pierādījumu, Durvju Aizbāzni, Drošības durvis, Durvju Slēdzene

€5.68

-24 %

€7.57

Jauns produkts

Funkcijas:

- Šī augstas drošības durvju slēdzenes ir izgatavotas no alumīnija sakausējuma.

- Šī pastiprinājuma bloķēšanas atbilst būvnormatīvu prasībām, un ir paredzēti, lai izturētu līdz 800 lbs spēku, padarot to gandrīz neiespējami, nepadoties no ārpuses.

- Tas drošība funkcijas atsperi, bērniem drošu un viltojumiem konstrukcija, kas aizsargā pret nesankcionētu iekļūšanu telpās, novēršot bloķēšanas mutuļošana un bloķēt, pacelt (lai gan aizslēgtā stāvoklī).

- Uzstādīšana šī nav roku nostiprināšana bloķēšanas var veikt tikai dažu minūšu laikā, un to var izmantot jebkurā šūpoles-durvju jebkura durvju biezums.

Specifikācijas:

- Materiāls: Alumīnija sakausējuma

- Iepakojuma saturs:

- 1 x Durvju Nostiprināšana Atslēga ar Skrūvēm

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu,paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Tagi: durvju aizbāzni, lai, heatsink tranzistors, anytek pirkstu nospiedumu durvju slēdzene, cerradura seguridad, fuck machin, alumīnija siltuma, durvju slēdzenes āra gaismas, dildo vac u lock, hisilicon hi3518e, durvju aizbāzni.

Uzrakstīt recenziju

Alumīnija Sakausējuma U Durvju Nostiprināšana Bloķēšanas 3

Alumīnija Sakausējuma U Durvju Nostiprināšana Bloķēšanas 3"defender Drošības Durvju Bloķēšanas Mājas Bērnu Pierādījumu, Durvju Aizbāzni, Drošības durvis, Durvju Slēdzene

Saistītie Produkti