Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Šasijas Relejs Tālvadības Skaļuma Kontrole Padome (līdzsvarotu Versija) Skatīt lielāku

Šasijas Relejs Tālvadības Skaļuma Kontrole Padome (līdzsvarotu Versija)

€62.61

-5 %

€65.91

Jauns produkts

modname=ckeditor

Šī tālvadības skaļuma kontrole valde pieņem 128 līmeņa relejs tīra šunta pretestību kontroles, ieejas un izejas pretestība ir konstanta, soli 0.5 db, audio pretestības pieņem American DALE/VISHAY precizitāti, izturību, 4 grupām audio ievade (2 grupas, līdzsvarotu, 2 grupas RCA), 2 grupas izejas jauda audio (1 grupa līdzsvaru, 1 grupa RCA)

1. Tālvadības skaļuma kontrole borta ar izejas jauda audio skaņas izslēgšanas funkciju.

2. Tālvadības skaļuma kontrole paneļa ir power-off atmiņas funkciju, tas ir, tā var atgriezties valsts pirms pēdējā izslēgšanu katru reizi, kad tas ir ieslēgts.

3. Tālvadības pults skaļuma regulēšanas kontroles panelis arī ir ar vienu pogu atgriešanās funkciju.Klienti var uzstādīt atpakaļ apjoms pēc vēlēšanās, tas ir, nav svarīgi, kur pašreizējais apjoms ir noregulēts, vienkārši nospiediet vienu pogu atpakaļ, lai atgrieztos sējumu komplektu ar sevi (nospiediet iestatīšanas pogu uz tālvadības pults) , skaļuma displeja mirgo, nospiediet skaļuma regulēšanas taustiņu vēlreiz, lai iestatītu vēlamo skaļuma un pēc tam nospiediet set pogu, lai saglabātu to)

4. Skaļuma izejas kavējuma funkciju, šis komplekts ir skaļuma izejas aizkaves funkcija, aizkaves laika skalā no 0 līdz 30 sekundēm, lietotājs var iestatīt skaļuma izejas kavēšanās laiku būs.Kā lietot: izmantojiet skaļuma kavēšanās izejas iestatījumu pogu uz tālvadības pults, ciparu, cauruļu mirgo, un pēc tam nospiediet taustiņu +- skaļuma regulēšanas poga, lai regulētu kavējuma laiku.Pēc pielāgošanas laikā, nospiediet skaļuma izejas kavēšanās iestatīšanas pogu vēlreiz, un digitālo caurules izmaiņas atpakaļ uz ievades izvēle , vairs mirgo, saglabāt veiksmīgi.

5. Kodēšanas funkciju: nospiediet kreiso encoder, lai ievadītu strāvas slēdzi un pagrieziet audio ievades izvēle, pa kreisi un pa labi.Nospiediet labo encoder, lai izslēgtu, un pagrieziet skaļuma pa kreisi un pa labi.

Tālvadības skaļuma kontrole valdes encoder uzstādīšanas attālums ir 220mm un 240mm, piemērots uzstādīšanai, kas imitē Gaowen pirms līmeņa šasija (noklusējuma piegādes 220mm, lūdzu, atstājiet ziņu, ja jums ir nepieciešams 240mm)

Tagi: preamp skaļuma kontrole, valdes potenciometra, skaļuma kontrole amp tālvadības pults, preamp, spdif tālvadības apjoms, apjoms tālvadības pults, preamp xlr, potenciometrs relejs, flīžu, vienādu kārdinājums.

Uzrakstīt recenziju

Šasijas Relejs Tālvadības Skaļuma Kontrole Padome (līdzsvarotu Versija)

Šasijas Relejs Tālvadības Skaļuma Kontrole Padome (līdzsvarotu Versija)

Saistītie Produkti