Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Nigērijas Ankara Audumi, Satin Zīda Auduma Jauno Āfrikas Vaska Modelis Dizaina Augstas Kvalitātes Zīda Auduma Kleitu AYC-54 Skatīt lielāku

Nigērijas Ankara Audumi, Satin Zīda Auduma Jauno Āfrikas Vaska Modelis Dizaina Augstas Kvalitātes Zīda Auduma Kleitu AYC-54

€26.73

-29 %

€38.18

Jauns produkts

Stils dobby
Produkta Tips Organisko Audumu
Neausta Technics Lamināta
Garums 4 yards for clothes + 2 yards for headtie
Materiāls 100% Zīds
Svars 1 kg
Veids šifona, modell apģērba materiāls
Zamšādas Auduma Veids NAV
Iestatīt Tipu
Trikotāžas Tips velku
Iepakojums Kopums, tostarp 4 metri zīda +2 metri šifona audums
raksts IESPIESTS
Piegādes Laiks 5-10 dienās
Nosaukums zīda izdrukas audums+ šifona audums
Iezīme Nodiluma Izturīgs
Izmantošana Apģērba materiāls,kāzas,svinības,jubilejas,tradicionālo apģērbu
Technics Austs
Platums 1.4 -1.6 yards

sākt

beigas

sākt

beigas

sākt

Dažas valstī, varbūt būs jāmaksā dažas importē nodoklis muitas.It īpaši Eiropā, ja muitas nodokļa, tiek pieprasīts,pircējs ir atbildīgs par to ,Ja pircējam nav skaidrs, muitas un ļaujiet paku atpakaļ ,mēs nevaram kompensāciju maksājumu.

Visi objekti tiek veikti natūrā,bet dažreiz ,jo gaismas vai šaušanas leņķis ir atšķirīgs,un personas izpratne par dažādu krāsu radīs krāsu atšķirība problēma,šī problēma nepieder kvalitātes problēmas.Ja domas pie krāsu,lūdzu, esiet uzmanīgi, lai nopirktu.

Pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu ,mums ir 1-3 dienas, lai sagatavotu pasūtījumu un pēc tam mēs varam nosūtīt to ārā.Mēs izmantosim DHL,UPS,Fedex,TNT, transportēšanai,mums būs izvēlēties kādu vienu, kā mums nepieciešams.Parasti tas prasīs 4-7 dienas, lai,to saņemot, ja jums ir nepieciešams, citus veidus, lai īstenotu to,lūdzu, ļaujiet man zināt.

Ja vēlaties pasūtīt nepareizu preci vai jums nepatīk produkts ,peļņa ir pieņemts, bet pircējam ir jāmaksā atgriešanās kuģniecības maksa,un mēs varam kompensāciju produkts summa bez piegādes maksa.

Jūsu atsauksmes ir ļoti importa mums ,lūdzu, lūdzu, dodiet mums 4 vai 5 zvaigznes, atsauksmes,ja auduma satify jūsu prasība,ja ne,lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs centīsimies mūsu labāko slove to.

Tagi: franču zīda tills, ankara, eb satīna kleita, Šifona Audums, izšūšanas audums acs, āfrikas auduma drukāt, zīda kleita sievietēm, ankara šifona audums, boucle zīda auduma, plt satīna kleita.

Uzrakstīt recenziju

Nigērijas Ankara Audumi, Satin Zīda Auduma Jauno Āfrikas Vaska Modelis Dizaina Augstas Kvalitātes Zīda Auduma Kleitu AYC-54

Nigērijas Ankara Audumi, Satin Zīda Auduma Jauno Āfrikas Vaska Modelis Dizaina Augstas Kvalitātes Zīda Auduma Kleitu AYC-54