Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Koka Puzles Varavīksnes Kaķis Celtniecības Bloki Puzzle Bērniem Pieaugušajiem Skatīt lielāku

Koka Puzles Varavīksnes Kaķis Celtniecības Bloki Puzzle Bērniem Pieaugušajiem

€24.00

-29 %

€33.81

Jauns produkts

Materiāls Koka
Brīdinājums Sargāt no uguns!
Dzimums Unisex
Puzzle Stilā 3D PUZZLE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Jigsaw Puzzle
Vecums > 6 gadiem
Stils Dzīvnieku

Funkcijas:

1. Perfect for Fun: Šāda veida tēmu puzzle spēle-baudīt relaksējošu laiku ar šo noslēpumaino vilku galvas, puzzle!Tur ir vairāki izmēri, mūsu koka puzle ir izgatavots no mazos gabaliņos formas, piemēram, savanna dzīvniekiem.

2. Augstas Kvalitātes Materiāli, kas Izgatavoti no Formaldehīda-bezmaksas basswood materiāla, gludas virsmas apstrādei, augstas kvalitātes, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un featured ar aizsargājošu slāni pēc videi draudzīgas krāsošana, apstrāde.Var pakārt pie sienas, vai nodota citiem.

3. Prasmju Uzlabošana: Var veicināt acs-rokas koordināciju, uzlabo koncentrāciju, pacietību, loģisko domāšanu un problēmu risināšanas prasmes.Jums būs neizpratnē, ar smadzeņu puzzles šo finierzāģis puzzle spēli visas dienas garumā.

4. Ideāla Dāvana: Meklē pārdomāto dzimšanas dienu vai svētku dāvanu?Šīs unikālās koka puzles ir lieliska izvēle!Dodiet jūsu mīlēja vienu stundu izklaides.

5. Klusums Jūsu Prātā: Jigsaw puzzles nomierina prātu un jāveicina inovatīvu meditācijas stāvoklī.Liels mātes-bērnu spēle.Intelektuālā spēle pieaugušajiem un bērniem.Laba izvēle, dzimšanas dienas un Ziemassvētku dāvanas.

Specifikācijas:

Krāsa: color

Materiāls: bērzs

A tipa(aptuveni):

33*28cm/12.99*11.02 collu (nedaudz lielāks par A5 lapa)-224 gabalu-vidējas sarežģītības pakāpes, 7 un vairāk gadu, montāžas laiks ir 1-2 stundas.

B tips(aptuveni):

34*20cm/13.38*7.87 collu (nedaudz lielāks par A5 lapa)-316 gabalu-vidējas sarežģītības pakāpes, 7 un vairāk gadu, montāžas laiks ir 1-2 stundas.

Iepakojuma Saraksts:

Puzzle*1 Kārba

Tagi: koka puzles kaķi, koka puzle whimsi, koka puzle vintage, koka puzle bumbiņas, koka puzle etsy, individualizētos koka puzle, koka puzle kaste bērniem, montāža koka puzle, koka puzle īrija, vienkāršā koka puzle.

Uzrakstīt recenziju

Koka Puzles Varavīksnes Kaķis Celtniecības Bloki Puzzle Bērniem Pieaugušajiem

Koka Puzles Varavīksnes Kaķis Celtniecības Bloki Puzzle Bērniem Pieaugušajiem

Saistītie Produkti