Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 20pcs/daudz Mazu Zilu Samta Matu Klipu Dziļi Brūnu Matu Loku Vilnas Mini Meitenēm Mazo Loku Matadatu Pavasara Piparmētru Rozā Bize Rokturis Skatīt lielāku

20pcs/daudz Mazu Zilu Samta Matu Klipu Dziļi Brūnu Matu Loku Vilnas Mini Meitenēm Mazo Loku Matadatu Pavasara Piparmētru Rozā Bize Rokturis

€10.77

-10 %

€11.97

Jauns produkts

Loku Garums par 3.2 cm
Funkcijas lai rudens un ziemas
Klipa garums par 4cm
Materiāls Samts
Nodaļas Nosaukums Bērni
Stils Modes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Matadatas
Modelis Tips Cietie
Vienuma Tips Cepures
Modeļa Numurs A2020091205
Dzimums Meitenes
Iepakojums 20pcs/daudz
Krāsas sinepju, zilā, violetā, zaļā, sarkanā, pelēkā, tumši zilā krāsā

Jūs Varat Saņemt EMS Bezmaksas Piegāde, ja pasūtījums sasniedz $200.

Ja jūs neesat pārliecināti par dizaini/krāsas vai ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms pasūtījumus, paldies!

Detaild bildes par produktu

Krāsu Informācijas:

1. Mēs parādīsim, dizainu un krāsas, katra produktu, izmantojot mūsu detalizētu fotogrāfijas un apraksti.

2. Lūdzu, lasīt un saprast krāsu apraksts, pirms laišanas pasūtījumu .Ja jūs neesat pārliecināti par jebkuras informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms laišanas pasūtījumu. 3. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa faktori, piemēram, dažādu spilgtumu datora monitora, dažādi gaismas spilgtuma, no vietas, kur mēs ņemtu bildes.u.c. 4. Lūdzu, izvēlieties savu produktu rūpīgi un uzdot visus jautājumus, pirms iegādāties.Mēs atbildēsim A. S. A. P.

Shipping Noteikumi:

1. Kopumā, priekšmeti tiks izvesti 5 dienu laikā pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu, lai izvairītos no problēmām, mēs, liecina piegādes laiku līdz 10 dienām, atkarībā no mājas.

2. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Atsauksmes:

Ja esat apmierināts ar mūsu pakalpojumu un produktu, Mēs sagaidām pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes detalizētu pārdevēja Reitings, Mums būs darīt to pašu jums.ja jums ir kādas problēmas vai nav apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms došanās citas atsauksmju, mēs atbildēsim jums, 48 stundu laikā.Paldies!Laipni iepirkšanos mūsu veikalā!

Tagi: zila matadatu, e90, e91 usb, wail matu loku, zīmols matu loku, zila matu kaklasaiti, airsoft mag pavasarī, zilo loku matiem, atpakaļ nākotnē, displayport imac, halle matu loku.

Uzrakstīt recenziju

20pcs/daudz Mazu Zilu Samta Matu Klipu Dziļi Brūnu Matu Loku Vilnas Mini Meitenēm Mazo Loku Matadatu Pavasara Piparmētru Rozā Bize Rokturis

20pcs/daudz Mazu Zilu Samta Matu Klipu Dziļi Brūnu Matu Loku Vilnas Mini Meitenēm Mazo Loku Matadatu Pavasara Piparmētru Rozā Bize Rokturis

Saistītie Produkti