Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Auto Mājsaimniecības Pārveidotāja Frekvenču Inverter Gaisa Kondicioniera Freonu, Pievienojot Adapteri Rīku Komplekts R410A Savienotājs Skatīt lielāku

Auto Mājsaimniecības Pārveidotāja Frekvenču Inverter Gaisa Kondicioniera Freonu, Pievienojot Adapteri Rīku Komplekts R410A Savienotājs

€16.51

-16 %

€19.89

Jauns produkts

Aizzīmju Punktiem:

1、Izturīgs Lietošanai: vara vārsta kodols ir izturīgs, nav viegli valkāt, nav viegli zaudēt formu, un nebūs koroziju un rūsu, un ir izcilu kvalitāti.

2、Īpašības: viengabala sabiezējumu kalti vārsta korpuss ir labu stabilitāti un nav viegli sabojāt, ļoti droša un uzticama.Vieglākai uzstādīšanai, jūs varat izpildiet instrukcijas iepriekš.

3、Gluda un Maiga: Tas ir izgatavots, izmantojot augstas precizitātes, un virsma tiek apstrādāta ar slānis galvanizācijas procesā.Puses uzskata, gluda un maiga, nav viegli saskrāpēt, un tas kalpos ilgu laiku.

4、Droši Izmantot: Universal 3-punktu vītni saskarne lielākā daļa mājas iekārtas.Izsmalcinātu roku ripu, kas derīgas cilvēka pirkstu izliekuma, savukārt, viegls, viegli un ērti, bez hurting jūsu puses.

5、Silts Padomi: Lūdzu, apstipriniet, vai sadzīves gaisa kondicionieris, inverter frekvences vai frekvenču konversiju pirms iegādes.Mums ir ērti, lai nodrošinātu jūs ar pareizo piedevu komplektu.R22 savienotājs ir piemērots sadzīves fiksētu frekvenci gaisa kondicionētājs lai pievienotu aukstumnesējs komplektu.R410A savienotājs ir piemērots sadzīves inverter gaisa kondicioniera freonu pievienot instrumentu komplekts.

Specifikācija:

Nosaukums: Mājsaimniecības Gaisa Kondicionieris, Dzesēšanas Pievienojot Komplekts

Materiāls: visa vara sakausējuma

Sistēma: metriskā sistēma

Darbības joma: sadzīves

Izmērs: aptuveni 150*20*130mm/5.91*0.79*5.12 jo

Piezīme:

Lūdzu, nelietojiet pārāk daudz spēka, kad iekraušana, pudeļu nazis, uz pudeli.Tas izraisīs gumijas spilventiņu iekšpusē pudele nazis deformēties un gāzes nenāks ārā.Pievelciet ar normālu spēku

Ja aukstumnesēja ir pievienots, rādītāju manometrs ir ap 8-13, tas ir, gaisa kondicionētāja kompresors nedarbojas, un gaisa kondicionēšanas jāpārbauda.

1. Gaisa kondicionētājs var normāli dzesēšanas valsts.Vai gaisa kondicionēšanas palaist kādu laiku?Jā, normāls; viens vai neviens, trūkst aukstumnesēja; nē, nē aukstumnesējs.

2, atvērtu iekšējo vāciņu, izņemiet filtru, iekšpusē vara caurule ir ūdens pilieni, normāls; balta, sals.Trūkst aukstumnesēja; nekas, nav aukstumnesējs.

Instrukcijas:

1. Uzstādīt gaisa kondicionieri ar dzesēšanas režīmu un temperatūru līdz zemākajam.

2. Pārbaudiet, gaisa kondicionieris, darbojas normāli.

3. Pārbaudīt kompresora sāk normāli.

4. Pēc iepazīšanās ar normālu, pievienot dzesēšanas ierīci no sānu gaisa kondicionētājs zema spiediena vārstu.

5. Pārbaudes spiediens ir normāls.Ja tas nav normāli, tas ir jālabo.

6. Pievienot aukstumnesējs.

Iepakojuma Saraksts:

466 collu aukstumnesējs pievienojot tabulu,*1

Pievienot dzesēšanas caurule*2

Adapteris*1

Universal pudele nazis*1

Lietošanas rokasgrāmata*1

Tagi: 12v kondicionieris, 12v gaisa kondicionētājs automašīnas, gaisa conditionning rīki, gaisa nosacījumu, instrumenti, , komplekts r410a, r410a eļļa, 18650 dc, 12 v gaisa kondicionieris, gaisa komplekts r410a, valdes pure sine.

Uzrakstīt recenziju

Auto Mājsaimniecības Pārveidotāja Frekvenču Inverter Gaisa Kondicioniera Freonu, Pievienojot Adapteri Rīku Komplekts R410A Savienotājs

Auto Mājsaimniecības Pārveidotāja Frekvenču Inverter Gaisa Kondicioniera Freonu, Pievienojot Adapteri Rīku Komplekts R410A Savienotājs

Saistītie Produkti